Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer OP is OP

1.5 kg OP is OP
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
€ 10,46 (€ 6,97/kg)
€ 13,95 (€ 9,30/kg)
€ 10,46 (€ 6,97/kg)
2 x 1.5 kg
€ 26,95 (€ 8,98/kg)
€ 20,21 (€ 6,74/kg)
Meest verkocht
€ 26,95 (€ 8,98/kg)
€ 20,21 (€ 6,74/kg)

Pro Plan Adult Zalm & Rijst is een speciaal samengestelde voeding voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud.

  • Zeer smakelijk
  • Licht verteerbare ingrediënten
  • Beschermt de nieren

Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer

Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer is een zeer smaakvol en kwalitatief hoogwaardig voer dat u kunt geven aan uw volwassen kat. Oudere katten zijn nog in de kracht van hun leven maar kunnen bij verschillende processen wel wat hulp gebruiken. Daarom bestaat dit voer uit een uitgebalanceerde mix aan ingrediënten om uw kat te helpen gezond en sterk door het leven te gaan. Op deze manier draagt dit voer bij aan het verbeteren van de conditie, het sterk houden van nieren en de spijsvertering te verbeteren. Op deze manier zit uw volwassen kat lekker in zijn vel en kan hij zijn actieve leven invullen zoals hij wil.

Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer bevat een mix van ingrediënten die de nieren beschermen en het verouderingsproces van uw kat vertragen. Daarnaast zorgt het hoge gehalte aan vis en rijst dat de verteerbaarheid van het voer hoog is. Hierdoor wordt het spijsverteringsproces vergemakkelijkt bij uw kat. Door de toevoeging van prebiotica wordt een onaangename geur bij de kattenbakken voorkomen. Tevens helpt prebiotica de vorming van tandsteen voorkomen. Daarnaast is er gekozen voor een optimale verhouding tussen eitwitten en calorieën om de lichaamsconditie van uw kat te onderhouden. Door het gebruik van veel natuurlijke ingrediënten is de ontlasting van uw kat gezond. Dankzij onze voordelige acties kunt u Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer goedkoop en gemakkelijk online bij ons bestellen.

De houdbaarheid Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer

Zalm (18%), rijst (16%), maïsglutenmeel, gedehydreerd gevogelte-eiwit, maïs, tarwe, dierlijk vet (geconserveerd met een mix van tocoferolen), digest, gedroogd heel ei, cichoreiwortel (2%), tarweglutenmeel, gist, erwt eiwit concentraat, kaliumchloride, calciumcarbonaat, mineralen, cholinechloride, L-arginine, L-lysine, natriumchloride, DL-methionine.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Koper (als koper (II) sulfaat-pentahydraat): 12 mg/kg, zink (als zinksulfaat): 170 mg/kg, selenium (als natriumseleniet): 0,12 mg/kg. Met in de EG toegestane toevoegingsmiddelen: bètacaroteen, tocoferolrijke extracten van natuurlijke oorsprong, fosforzuur.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer

Gewicht kat (kg)

g/dag

2-4

35-65

4-6

65-95

6-8

95-125

 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Pro Plan Adult Zalm & Rijst Optirenal kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Pro Plan Adult Kip & Rijst kattenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Pro Plan kijkt u op de merkpagina.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
07-12-2017
4
4
4
4
4
snelle levering tegen een goede prijs