Prins kattenvoer

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic kattenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat is speciaal voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maag-darmproblemen.

  • Helpt overgevoeligheidsreacties voorkomen 
  • Stimuleert een evenwichtige darmflora
  • Goed verteerbaar

Meer informatie

Productinformatie Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat is een speciaal ontwikkelde voeding voor katten met voedselovergevoeligheid of maag-darmproblemen. Katten die last hebben van voedselovergevoeligheid kunnen last krijgen van huid- en vachtproblemen en problemen aan het maag-darmkanaal. Voorbeelden hiervan zijn jeuk, braken of diarree. Doordat dit voer hypoallergeen is en dus maar één eiwit- en koolhydraatbron bevat, is de kans op een overgevoeligheidsreactie vele malen kleiner. Daarnaast helpt het voer de symptomen verminderen.

De voeding is gemaakt van eend en aardappel. Deze eiwit- en koolhydraatbronnen zijn hypoallergeen en verminderen daarmee de kans op een allergische reactie. Voedingsvezels als Manno-Oligo-Saccharide (MOS) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) dragen bij aan een evenwichtige en gezonde darmflora. Bovendien bevat de voeding goed verteerbare ingrediënten, waardoor de voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. De voeding bevat Omega 3-vetzuren. Deze vetzuren ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. Vitaminen en mineralen ondersteunen bovendien het immuunsysteem. De voeding is gemaakt van de beste ingrediënten en het heeft een heerlijke smaak. Dus zoekt u de beste voeding voor uw gevoelige kat? Bestel dan nu goedkoop Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat.

De houdbaarheid van Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Rijst, gedehydreerde eend (21%), aardappeleiwit (11%), dierlijke vetten, gedroogde bietenpulp, zalmolie, gehydrolyseerde lever, mineralen, Manno-Oligo-Saccharide (MOS) (0.5%), inuline (bron van FOS) (0.5%).

Analytische bestanddelen:

Eiwit (27,0%), Vet (20,0%), Essentiële vetzuren (4,0%),  Ruwe celstof (2,5%), Ruwe as (7,0%), Vocht (8,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Calcium (1,0%), Fosfor (0,8%), Kalium (0,6%), Magnesium (0,08%), Natrium (0,2%).

Voedingsadvies Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat

Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 25-40
3 35-50
4 40-60
5 50-70
6 55-80
7 60-85
8 65-95

          

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Prins kattenvoer op onze website. We beschikken onder andere over hypoallergene voeding en en voeding voor katten met huid- en vachtproblemen.


Reviews
4
4
4
4
4
4.2 / 5 (9)
18-01-2021
1
2
3
4
5
Zeer goed en kwaliteitsvol, onze kat is er erg goed mee. Alleen zijn de korrels te groot en kan ze die moeilijker knabbelen.
08-06-2019
1
2
3
4
5
Onze kat moest altijd spugen en met dit speciale voer is dat niet meer gebeurd en daar zijn wij super blij mee!!
06-09-2018
1
2
3
4
5
Kat vind het lekker, even afwachten of de jeuk achterblijft.
10-07-2018
1
2
3
4
5
Hallo ik heb bericht gekregen dat het was bezorgd maar het is helaas bij mijn oude buren bezorgd en die zeggen dat ze niks hebben gekregen dus ik heb nu niets en weet niet hoe het bevalt erg jammer
09-04-2018
1
2
3
4
5
Snelle levering goed verpakt een tevreden klant groetjes
25-07-2017
1
2
3
4
5
Vacht ziet er gezond uit sinds wij deze brokken geven aan onze kat
01-07-2017
1
2
3
4
5
Mijn gecastreerde kater van bijna 9 heeft al bijna 2 jaar darmproblemen, ik gebruikte al tijden hypo-allergeen voer, maar ben sinds kort op dit merk: Prins overgestapt, hij reageerde er meteen heel goed op. Jammer genoeg is het nog niet blijvend, maar zijn vacht en humeur zijn dankzij vitamine B 12 injecties, 5 mg Prednoral per dag en dit nieuwe voer sterk verbeterd. De brokjes zijn wat groter, wat hij heerlijk vindt en beter kan kauwen. Ik hoop nog steeds op een blijvende verbetering (geen diahree meer).
05-01-2017
1
2
3
4
5
goed product verder niets meermeermeer
07-05-2021
1
2
3
4
5
Meine Katze mag es leider nicht und lässt es unberührt stehen. Ich persönlich finde die einzelnen Pellets auch viel zu groß.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.