terug
Katten huid- en vachtproblemen

Katten huid- en vachtproblemen

Kampt uw kat met een huid- of vachtprobleem? Hier vindt u verzorgingsproducten die hem/haar kunnen ondersteunen. Van shampoos en sprays tot crèmes en supplementen, natuurlijk altijd tegen de scherpste prijzen!
Lees meer ..
Katten huid- en vachtproblemen

Huid- en vachtproblemen kat

Heeft u een kat met huid- en vachtproblemen? Dan kan een verzorgend product of supplement daar goede ondersteuning bij bieden en de klachten aanzienlijk doen verminderen. Gelukkig vindt u bij Brekz een ruim assortiment aan voordelige verzorgingsproducten. In ons aanbod zijn alle voorname merken op het gebied van verzorgingsproducten vertegenwoordigd, zoals Puur, Virbac, Dermoscent en Maxani. Bekijk ons uitgebreide assortiment, u vindt vast wat u zoekt. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment huid- en vachtproblemen kat en koop nu de beste producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Kattenshampoo bij huid- en vachtproblemen

Een shampoo kan een kat met huid- en vachtproblemen helpen de klachten te verminderen. Bij Brekz vindt u verschillende soorten shampoo met elk een eigen specifieke werking. Heeft uw kat last van een geïrriteerde huid? Dan kan bijvoorbeeld de DermAllay Oatmeal Shampoo daarbij ondersteunen. Deze fijne, verzachtende shampoo helpt de conditie van de huid en vacht te herstellen.

In het assortiment vindt u onder andere ook shampoo voor katten met een droge huid, huidallergie en ontstekingen. Tevens zijn er droogshampoo's verkrijgbaar zoals Dermoscent Pyoclean mousse voor hond en kat, een 100% natuurlijke, reinigende shampoo waarbij u geen water hoeft te gebruiken.

Sprays voor uw kat met huid- en vachtproblemen

Is uw kat niet zo'n fan van een wasbeurt? Dan kan een spray een goed alternatief zijn. Praktisch voor u, fijn voor uw kat! Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat is een voorbeeld van zo'n verzorgende spray. Het helpt met het verzachten en kalmeren van de geïrriteerde huid en ondersteunt de natuurlijke huidbarrière.

Op zoek naar een goede conditioner in de vorm van een spray? DermAllay Oatmeal spray conditioner ondersteunt de conditie van de vacht en de vochtbalans van de huid bij seizoensgebonden jeuk. Tot slot is het goed om u te wijzen op Dermiel huidspray. Deze verzorgende spray bestaat uit honing en etherische oliën en kan gebruikt worden bij de behandeling van roodheid en gevoeligheid van de huid. Dit zijn maar enkele voorbeelden uit het ruime assortiment.

Supplementen voor huid- en vacht kat

Naast uitwendige verzorging, is ook de inwendige gezondheid van grote invloed op de uitstraling van de huid en vacht van uw kat. Naast de juiste kattenvoeding, kunt u uw kat aanvullend een voedingssupplement geven. Kijk bijvoorbeeld eens naar Virbac Megaderm, een smakelijk supplement met omega 3- en 6 vetzuren.

Puur Derma Vital is tevens een goed supplement om een gezonde huid en vacht te ondersteunen. Het bevat groene algen die gezonde voedingsstoffen bevatten en een reinigende werking op het lichaam hebben. Heeft uw kat last van haaruitval? Probeer dan eens Soluderm voor hond en kat.

Wondverzorging kat

Gaat uw kat dagelijks op avontuur in de omgeving? Dan zal hij misschien van tijd tot tijd met een schrammetje of wondje terug kunnen komen. In ons assortiment vindt u verschillende producten die u kunt inzetten voor een goede wondverzorging. Zo helpt Beaphar Wondzalf voor hond en kat bij het herstellen van kleine wondjes of een beschadigde huid. Altijd handig om in huis te hebben!

Dermiel Wondzalf is één van de andere zalven in ons assortiment. Het bevat onder andere honing en etherische oliën en heeft een verzachtende en beschermende werking op de beschadigde en geïrriteerde huid. Heeft uw kat last van een hotspot? Dan kan Virbac Dermacool hond en kat uitkomst bieden. Deze speciale spray helpt de huid van uw kat te koelen en de hotspot in te drogen.

Overige producten

Bent u op zoek naar een huidverzorgende crème? Kijkt u dan eens naar de Helosan Huidcrème. Deze helpt bij het verzorgen, hydrateren en ontsmetten van de huid. Daarnaast vindt u bij Brekz ook nog reinigingsdoekjes, zoals CLX Wipes, die helpen met het schoonhouden van moeilijk bereikbare plekken, zoals huidplooien en lipranden.

Ook producten als zonnebrandcrème voor katten en spot-on pipetten ter ondersteuning van de huid, vindt u in ons assortiment. Welk product u ook gebruikt, het is van belang om voor gebruik altijd de bijsluiter aandachtig door te lezen. Bij hevige huid- en vachtproblemen wordt het sterk aangeraden om uw dierenarts te raadplegen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product ter ondersteuning van de gezondheid van uw kat? Neemt u dan eens een kijkje in onze uitgebreide kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.