terug
Katten huid- en vachtproblemen

Katten huid- en vachtproblemen

Kampt uw kat met een huid- of vachtprobleem? Op deze pagina vindt u een overzicht van verzorgingsproducten die hem/haar daarbij kunnen ondersteunen. Van shampoos en sprays tot crèmes en supplementen. Natuurlijk altijd tegen de scherpste prijzen! 
Lees meer ..
Katten huid- en vachtproblemen

Verzorgende producten huid- en vachtproblemen kat

Heeft u een kat met huid- en vachtproblemen? Dan kan een verzorgend product of supplement daar goede ondersteuning bij bieden en de klachten aanzienlijk doen verminderen. Gelukkig vindt u bij Brekz een ruim assortiment aan voordelige verzorgingsproducten. In ons aanbod zijn alle voorname merken van verzorgingsproducten vertegenwoordigd, zoals Puur, Virbac, Dermoscent en Maxani. Wij verkopen onze producten altijd tegen de scherpste prijzen. Bekijk eens rustig deze uitgebreide overzichtspagina om te zien of het gewenste product dat u zoekt ertussen staat!

Kattenshampoo bij huid- en vachtproblemen 

Een shampoo kan een kat met huid- en vachtproblemen helpen de klachten te verminderen. Wij hebben verschillende soorten shampoo met ieder een eigen werking. Heeft uw kat last van een droge huid? Dan kan bijvoorbeeld de hydraterende shampoo van Dermazyme hem daarbij ondersteunen. Deze fijne, hypoallergene shampoo heeft een voedende werking en draagt bij aan een glanzende vacht.

Virbac Sebocalm shampoo is ook een hypoallergeen product. Deze zeepvrije shampoo bevordert een gezondere, zachtere huid en is ideaal voor katten met een droge of licht schilferende huid. Wij hebben ook nog Douxo S3 Pyo shampoo, een product dat de huid stimuleert en de huidbarrière bescherming biedt. Deze shampoo helpt met het verzachten en zuiveren van de huid en is ook geschikt voor honden. 

Sprays voor uw kat met huid- en vachtproblemen

Is uw kat niet zo'n fan van een wasbeurt? Dan is een spray misschien een goed alternatief. Praktisch voor u, fijn voor uw kat! Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat is een voorbeeld van zo'n verzorgende spray. Het helpt met het verzachten en kalmeren van de geïrriteerde huid en ondersteunt de natuurlijke huidbarrière. De spray is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en uitermate geschikt voor katten die gevoelig zijn voor allergieën. 

Verder vindt u in ons assortiment de Maxani Cleanser spray. Dit product helpt bij het herstellen van lichte verwondingen en beschadigingen van de huid. Gaat uw kat dagelijks op trektocht in de omgeving? Dan zal hij misschien van tijd tot tijd met een schrammetje terug komen Altijd handig dus om dit product in de kast te hebben! 

Tot slot is het goed om u te wijzen op Dermiel huidspray. Deze verzorgende spray bestaat uit honing en etherische oliën en kan gebruikt worden bij de behandeling van roodheid en gevoeligheid van de huid. Het product is ideaal voor het behandelen van grotere oppervlakten en lastig bereikbare plekken. 

Supplementen voor huid- en vacht kat

Naast uitwendige verzorging, is vooral de inwendige gezondheid van grote invloed op de uitstraling van huid en vacht van uw kat. Voeding speelt de voornaamste rol, als het gaat om een gezonde huid en vacht. Naast juiste kattenvoeding die gericht is op ondersteuning van huid en vacht, kunt u uw kat aanvullend een voedingssupplement geven. Kijk bijvoorbeeld eens naar Virbac Megaderm, een smakelijk supplement met omega 3- en 6 vetzuren. Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht is ook een fijn supplement. Het heeft een heilzame receptuur met onder andere biologisch lijnzaad, omega 3 en visolie. Het bevat een rijke hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren! Heeft uw kat last van haaruitval? Probeer Soluderm voor hond en kat dan eens.  

Overige producten: crèmes en doekjes 

Bent u op zoek naar een huidverzorgende crème? Kijkt u dan eens naar de Calendula Cream van Puur. Deze helpt bij het verzorgen en hydrateren van de droge huid en bevordert bovendien de wondgenezing. Daarnaast vindt u bij Brekz ook nog reinigingsdoekjes, bijvoorbeeld deze van MalAcetic. Deze antibacteriële doekjes helpen met het schoonhouden van moeilijk bereikbare plekken en zijn zeer geschikt voor het reinigen van huidplooien bij de bek, poten, oren en neus. Bovendien kunt u ze voor hotspots gebruiken. 

Welk product u ook gebruikt, het is van belang om voor gebruik altijd de bijsluiter aandachtig door te lezen. Bent u de bijsluiter kwijt? Op Brekz' productpagina van het betreffende artikel staat doorgaans een gebruiksadvies. Zo niet, dan kunt u deze meestal op de website van de fabrikant vinden. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.