Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Katten Huid- en vachtproblemen 

Hier vindt u producten die uw kat kunnen ondersteunen wanneer hij/zij kampt met huid- en vachtproblemen. Bij Brekz kunt u een breed scala aan voordelig geprijsde verzorgende, voedende producten en supplementen bestellen.

Shampoo

Spray

Gewrichten en botten

Huid en vacht

Renske supplementen

Puur

Huid en vacht

Puur

Huid en vacht

Shampoo

Overige

Shampoo

Overige

Spray

Overige

Shampoo

Huid en vacht

Shampoo

Huid en vacht

Plantaardig

Overige supplementen

Gold

Huid en vacht

Overige supplementen

Huid en vacht

Zalmolie

Overige

Shampoo

Huid en vacht

Shampoo

Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Virbac Sebolitic SIS Shampoo is een shampoo die bijdraagt aan de vermindering van overmatige productie van talg. De werkzame bestanddelen in de shampoo dragen bovendien bij aan een verbetering van de geur van de huid. Dankzij de plantenextracten Peumus boldus en Spiraea ulmaria wordt de vitaliteit van de huid versterkt. Het product bevat verder Spherulieten, microscopisch kleine bolletjes, die de werkzame stof geleidelijk afgeven. Hierdoor heeft de shampoo een langdurige werking. Het is ook geschikt voor honden en katten met een vettige of droge huid.

 • Vermindert de overmatige productie van talg
 • Verbetert de geur van de huid
 • Vitaliteit van de huid wordt versterkt
 • Langdurige werking
 • Geschikt voor honden en katten met een vettige of droge huid

Bij Brekz kunt u het beste hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Sebolitic SIS Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Maak de vacht nat met lauw water. Masseer de shampoo in de vacht en laat het goed schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Laat de shampoo bij de tweede wassing gedurende 5 tot 10 minuten inwerken. Uitspoelen en zo nodig de vacht droog föhnen. Kan 1 a 2 maal per week worden gebruikt tot de klachten verdwenen zijn.

Samenstelling Virbac Sebolitic SIS Shampoo

Zinkgluconaat, vitamine B6, pirocton olamine, linolzuur, gammalinoleenzuur en tea tree olie (Melaleuca olie).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een shampoo ter ondersteuning bij huidinfecties van honden en katten? Kijk dan eens bij onze Virbac Pyoderm Shampoo.

https://www.brekz.nl/28596-home_default/virbac-sebolitic-sis-shampoo.jpg
16.95 2019/01/01
Zeer degelijke shampoo. Schuimt goed, zorgt ervoor dat de huid langdurig fris ruikt. Vermindert de jeuk.
Sehr gutes schampoo
32640
15615
Virbac Sebolitic SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,95 (€ 84,75/l)
2 x 200 ml
€ 31,95 (€ 79,88/l)
3 x 200 ml
€ 44,95 (€ 74,92/l)
Virbac Pyoderm Shampoo

Productinformatie Virbac Pyoderm Shampoo

Virbac Pyoderm Shampoo is een shampoo ter ondersteuning van de behandeling van huidinfecties bij honden en katten. Het middel is op basis van chloorhexidine, die Spherulieten en chitosanide bevat. Spherulieten werken als een soort transportmiddel van de werkzame stof, zodat deze in optimale mate vrijkomt in de haren en op de huid. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een bescherming achterlaat op de huid. Zo blijft de huid van uw huisdier na het wassen op een natuurlijke manier gehydrateerd.

 • Helpt bij de behandeling van huidinfecties
 • Op basis van chloorhexidine
 • Bevat Spherulieten en chitosanide
 • Hydrateert de huid op natuurlijke wijze
 • Geschikt voor gebruik bij hond en kat

Bij Brekz kunt u het beste Hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Pyoderm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Virbac Pyoderm Shampoo

Schudden voor gebruik. De vacht nat maken en product aanbrengen op de vacht. Goed verdelen en de shampoo vervolgens inmasseren.  Uitspoelen en de behandeling herhalen. Tweede wassing 5 tot 10 minuten laten inwerken alvorens uit te spoelen. Aangeraden wordt te beginnen met twee maal per week. Later kan dit worden teruggebracht naar een wekelijkse behandeling.

Samenstelling Virbac Pyoderm Shampoo

Mild reinigende bestanddelen, chloorhexidine en vochtinbrengende substanties, zowel in vrije als ingekapselde vorm (spherulieten), Monosaccharide / Alkylpolyglucoside (Virbac Glycotechnologie) chitosanide. pH-neutraal.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reiniger voor dierenverblijven? Kijk dan eens bij onze Ecopets krachtige kooireiniger.

https://www.brekz.nl/28595-home_default/virbac-pyoderm-shampoo.jpg
15.69 2019/01/01
Shampoo werkt goed bij huidallergie van hond
Zeer tevreden
Shampo nog niet gebruikt
Snel geleverd
Fijn product.
Nur zu empfehlen,1a Shop
Très bon produit. Pour notre petit cavaliers king charles, MERCI.
Easy and fast Still, Everyone not just a letterbox, But also a parcel box (in 't engels "bekt" het gewoon beter)
parfait pour soigner des dermites
Efficace contre les infections de La peau
32638
15614
Virbac Pyoderm Shampoo > Meer informatie
Virbac Pyoderm Shampoo 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 15,69 (€ 78,45/l)
2 x 200 ml
€ 29,95 (€ 74,88/l)
3 x 200 ml
€ 43,95 (€ 73,25/l)
Virbac Allercalm SIS Shampoo

Virbac Allercalm SIS Shampoo

Virbac Allercalm SIS Shampoo is een shampoo voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid en is geschikt voor honden en katten. Het product is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en helpt de natuurlijke huidvetten opnieuw in balans brengen. Het bevat onder meer havermeel, voor een rustiger huid. Ook zijn Spherulieten en Chitosanide toegevoegd, effectieve stoffen voor het herstel naar een gezonde huid. Om de afweer van de huid te versterken zijn de plantenextracten Peumus boldus en Spiraea ulmaria toegevoegd. Voor een verbetering van de huidactiviteit. Kortom, een kriebelstillende shampoo die zowel preventief als ter behandeling kan worden gebruikt.

 • Kriebelstillende shampoo met innovatieve samenstelling
 • Reinigt en verzacht de gevoelige huid
 • Brengt de natuurlijke huidvetten in balans
 • Geschikt voor honden en katten

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Allercalm SIS Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en gebruik

Goed schudden. Gebruik lauw water en maak vooraf de vacht goed nat. De shampoo inmasseren op de natte vacht en huid. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Bij de tweede maal de shampoo 5-10 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen en eventueel fohnen voor een droge vacht. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten Virbac Allercalm SIS Shampoo

Het betreft een zeepvrije shampoo op basis van havermeel in ingekapselde (Spherulieten) en vrije vorm. Het middel bevat chitosanide.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Skin Care hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27709-home_default/virbac-allercalm-sis-shampoo.jpg
12.95 2019/01/01
Fijne shampoo en doet wat hij behoort te doen
Hele fijne shampoo. Ruikt heel lekker, schuimt goed en bovenal; werkt goed.
Snell, prima service!
Lekker ruikende shampoo en de vacht word er zo zacht van.
Ein sehr gutes Produkt, das besonders bei allergischen Hunden sehr zu empfehlen ist. Es wurde uns auch schon von der Tierärztin empfohlen.
31469
15307
Virbac Allercalm SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 12,95 (€ 51,80/l)
2 x 250 ml
€ 25,49 (€ 50,98/l)
3 x 250 ml
€ 37,25 (€ 49,67/l)
Virbac Sebocalm Shampoo

Productinformatie Virbac Sebocalm Shampoo

Virbac Sebocalm Shampoo is een milde, hypoallergene en zeepvrije shampoo voor honden en katten, die door de schuimende werking een intense reiniging van de normale en droge huid (lichte seborroe) levert. 

De werkzame stoffen zijn in ingekapselde spherulieten en in vrije vorm aanwezig. Spherulieten zijn in lagen opgebouwde micro-bolletjes die een vertraagde afgifte van werkzame stoffen bevorderen en daarmee een langduriger werkzaamheid. Chitosanide heeft een vochtregulerend effect. Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie (A), Keratoseborroe (K) en Infectie (I).

De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor alle problemen binnen deze drie groepen. De flacons zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen. Zo kunt u eenvoudig en snel zien welke shampoo nodig is ter behandeling van deze problemen. Virbac Sebocalm is voorzien van de K en helpt dus bij de behandeling van Keratoseborroe. Deze shampoo is zeer geschikt als onderhoudsshampoo.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten van Virbac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Sebocalm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Sebocalm Shampoo

Oleïnesulfonaat, lauramide DEA, glycerine

Gebruik en bewaring Virbac Sebocalm Shampoo

Gebruik lauw water en maak de vacht nat. Masseer de shampoo in de natte vacht en laat de shampoo goed schuimen. Spoel het goed uit en herhaal de behandeling. Laat bij de herhalende behandeling de shampoo gedurende 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Droog de vacht goed af. 

Let op!
Vermijd contact met ogen en oren. Mocht dit toch gebeuren, spoel dan zeer goed uit met water. Indien irritatie ontstaat, dient u het aantal behandelingen te verminderen of de behandeling te stoppen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor de gevoelige huid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/29678-home_default/virbac-sebocalm-shampoo.jpg
16.95 2019/01/01
Het kalmeert de huid en houdt de huid van de hond lange tijd goed.
33240
15826
Virbac Sebocalm Shampoo > Meer informatie
Virbac Sebocalm Shampoo 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 16,95 (€ 67,80/l)
2 x 250 ml
€ 31,95 (€ 63,90/l)
3 x 250 ml
€ 44,95 (€ 59,93/l)
Virbac Allermyl SIS Shampoo

Productinformatie Virbac Allermyl SIS Shampoo

Virbac Allermyl SIS Shampoo is een verzachtende en reinigende shampoo voor honden en katten, die speciaal gemaakt is voor dieren met een gevoelige, jeukerige huid en een verstoorde huidbarrière. De shampoo kan tevens gebruikt worden in gevallen van vlooien-, voedsel- of contactallergie.

Deze schuimende emulsie bevat een combinatie van werkzame stoffen die een gezonde huidbarrière helpt te ondersteunen en de natuurlijke microbiële balans ondersteunt.

Een combinatie van ceramiden 1, 3 en 6 maakt deze shampoo vochtinbrengend en verzachtend.
De werkzame stof pirocton olamine helpt eventueel bestaande huidinfecties te verminderen.

Allermyl SIS shampoo kan ingezet worden bij honden of katten met een overgevoelige en allergische huid.

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Virbac Allermyl SIS Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ingrediënten Virbac Allermyl SIS Shampoo

Samenstelling: 

Pirocton olamine, monosacchariden.
 

Productadvies Virbac Allermyl SIS Shampoo 

Gebruiksaanwijzing: 

Maak de vacht nat met lauw(warm) water en masseer de shampoo zacht in op de huid en vacht. Spoel de shampoo uit en herhaal, maar laat de shampoo nu ongeveer 5-10 minuten intrekken. U kunt de shampoo 2 à 3 keer per week gebruiken. 

De houdbaarheidsdatum van Virbac Allermyl SIS Shampoo staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
  

Ander product?

Van Virbac hebben wij ook deze shampoo die helpt met het in balans brengen van de huidvetten. Een overzicht ons assortiment verzorgingsproducten voor uw hond, kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/27729-home_default/virbac-allermyl-sis-shampoo.jpg
14.95 2019/01/01
Heb ik al vaker gebruikt mijn hondje heeft huidaandoening ( athopische dermattitis)
FIJNE SHAMPPO,HIELP NA DE EERSTE KEER GEBRUIK AL.
goede shampo haren worden vrij zacht in vergelijking met andere shampo.
Hele fijne shampoo, direct resultaat na 1x wassen bij huidproblemen, vacht wordt mooi schoon en zacht.
Prima product voor je hond met een gevoelige huid.
correspond aux indications
31480
15318
Virbac Allermyl SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 14,95 (€ 74,75/l)
2 x 200 ml
€ 29,25 (€ 73,13/l)
3 x 200 ml
€ 42,95 (€ 71,58/l)

Spray

Virbac Dermacool Hot-Spot Spray hond en kat

Virbac Dermacool hond en kat

Virbac Dermacool hond en kat is een verkoelende, verzachtende en indrogende spray die gebruikt kan worden om klachten van nat eczeem en hotspot bij uw hond of kat te doen verminderen. Dankzij de unieke werking van de spray verminderen jeukklachten, waardoor uw huisdier minder zal bijten en krabben. Dankzij een combinatie van diverse werkzame stoffen, nemen de klachten van uw huisdier snel af en bevordert het herstel van zijn huid. Virbac Dermacool is geschikt voor volwassen honden en katten van alle rassen. 

 • Werkt verkoelend, verzachtend, indrogend en jeukstillend
 • Helpt bij nat eczeem inclusief "hot spot"
 • Vermindert bijten en krabben door uw huisdier
 • Snelle werking en gemakkelijk aan te brengen
 • Langdurige werking
   

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment aan vachtverzorgingsproducten en koop nu Virbac Dermacool hond en kat tegen de scherpste prijs!
 

Eigenschappen Virbac Dermacool hond en kat

Dermacool bevat diverse werkzame stoffen, die ieder voor zich specifiek bijdragen aan het verminderen van de klachten van uw huisdier. Zo bevat Virbac Dermacool hond en kat menthol, dat een verkoelende werking heeft; hamamelis, dat een samentrekkende werking heeft waardoor het indrogend werkt, en parachloormetaxylenol, een stof die desinfecterende eigenschappen heeft. Ook bevat het propyleenglycol en glycerol, stoffen die verzachtend werken. Toegevoegde 'spheruliten', in lagen opgebouwde micro-bolletjes, zorgen ervoor dat de werkzame stoffen vertraagd worden afgegeven. Hierdoor is Dermacool langdurig werkzaam. Tot slot bevat Virbac Dermacool hond en kat chitosanide, een afbreekbare biopolymeer die zich met de spheruliten aan de huid en haren hecht en vochtregulerend effect heeft.
 

Gebruiksaanwijzing Virbac Dermacool hond en kat

Spray Dermacool hond en kat direct op de beschadigde huiddelen en directe omgeving. Wij raden u aan om de behandeling twee- tot driemaal per dag te herhalen. 

Let op: Zorg ervoor dat bij het aanbrengen van Dermacool de spray niet in de ogen van uw huisdier terechtkomt.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander product om de vacht van uw huisdier mee te verzorgen? Bekijk dan ons overzicht aan vachtverzorgingsproducten. Neem daarnaast ook eens een kijkje in onze hondenapotheek of kattenapotheek, voor diverse gezondheidsproducten voor uw huisdier.

Virbac
https://www.brekz.nl/1317-home_default/virbac-dermacool-hot-spot-spray-hond-en-kat.jpg
11.39 2019/01/01
Goed spul na een paar dagen geen jeuk meer
Helpt tegen jeuk op pootjes en liezen vd hond!
Très efficace sur les petits problèmes de grattage .
1717
970
Virbac Dermacool > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 11,39 (€ 0,23/ml)
2 x 50 ml
€ 20,79 (€ 207,90/l)
3 x 50 ml
€ 28,95 (€ 193,00/l)

Gewrichten en botten

Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Virbac Megaderm - Voedingssupplement is een smakelijke aanvullende voeding ter bevordering van de huid- en vachtgezondheid. Megaderm is rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren uit zonnebloem- en teunisbloemolie. Bronnen die rijk zijn aan linolzuur. Het supplement verschilt van overige producten doordat teunisbloemolie een van de weinig oliën is die gamma-linoleenzuur bevat. De Omega-3 vetzuren zijn afkomstig van koudwatervissen. Dankzij het voedingssupplement weten een ongezonde huid en vacht zich te herstellen en gezond te blijven.

 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Bevat diverse soorten vetzuren, ter ondersteuning van de huid en vacht
 • Geschikt voor honden en katten
 • Smakelijke aanvullende voeding
 • Eenvoudig aan het voer toe te voegen

Bij Brekz kunt u het beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Megaderm - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Schudden voor gebruik. Verwijder de dop, vul de doseerkamer tot de markeerstreep (1 dosis = 5 ml). Giet de aangegeven hoeveelheid 1 x per dag over de voeding van uw hond of kat.

Voor een optimaal gebruik wordt geadviseerd om Virbac Megaderm minimaal door een periode van 6 weken te gebruiken.

Dosering Virbac Megaderm - Voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de hond en kat (kg) Aanbevolen dosering
ml
< 10 5
10 - 25 10
25 - 45 15
> 45 20


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander middel voor een gezondere huid en vacht bij uw hond? Kijk dan eens bij Kruyning Zalmolie voor de hond.

https://www.brekz.nl/27725-home_default/virbac-megaderm-voedingssupplement.jpg
17.49 2019/01/01
Goed product tegen haar uitval hond
het help wel goed voor de jeuk.voor een france bul.
Bestel zeker 1x per maand bij Brekz. Ben erg blij met de snelle levering en duidelijkheid van bestellen tot aan de levering.
nog in afwachting van de werking. katten eten het wel in elk geval
31476
15314
Virbac Megaderm - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 ml
€ 17,49 (€ 69,96/l)
2 x 250 ml
€ 34,25 (€ 68,50/l)
3 x 250 ml
€ 50,25 (€ 67,00/l)

Huid en vacht

Virbac Megaderm Monodosering - hond & kat tot 10 kg/ 28 zakjes

Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg

Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg is een smakelijke aanvulling en bevordert de huid en vacht van honden en katten tot 10 kg. Het bevat de kwalitatief hoogwaardige essentiële vetzuren (EVZ) omega 6 (ω6) en omega 3 (ω3). De geconcentreerde formulering en de optimale 5:1 verhouding van de essentiële vetzuren in Virbac Megaderm zorgen voor een juiste dagelijkse hoeveelheid ten behoeve van een gezonde huid en vacht. Daarnaast ondersteunt dit supplement het afweersysteem van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik van Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg

Aanbevolen hoeveelheid Virbac Megaderm voor hond en kat < 10 kg:
Megaderm monodosering wordt oraal gegeven.

 • 1 zakje per dag bij huidproblemen
 • 1 zakje per 2 dagen voor het onderhouden van een gezonde huid en vacht

Het wordt aanbevolen om Virbac Megaderm gedurende minimaal 8 weken te verstrekken.
De houdbaarheid van Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Een verpakking bevat 28 zakjes.

Ander product?

Zoekt u dit product voor honden vanaf 10 kg? Kijk dan eens naar Virbac Megaderm Monodosering vanaf 10 kg. Voor een andere soort voedingssupplement ter bevordering van huid en vacht kunt u kijken naar Renkse Golddust Huid & Vacht.

https://www.brekz.nl/29707-home_default/virbac-megaderm-monodosering-hond-kat-tot-10-kg-28-zakjes.jpg
13.75 2019/01/01
33227
15816
Virbac Megaderm Monodosering - hond & kat tot 10 kg/ 28 zakjes > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,75 (€ 13,75/ct)
Per 2
€ 26,25 (€ 13,13/ct)
Per 3
€ 37,49 (€ 12,50/ct)

Renske supplementen

Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht voedingssupplement

Productinformatie Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht

Een glanzende vacht, sterke nagels en een zachte huid. Dit zijn allemaal tekenen van een vitaal en een gezond leven. U kunt de gezondheid van de huid en de vacht van uw kat of hond op natuurlijke wijze bevorderen, bijvoorbeeld door het geven van een voedingssupplement. Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht is speciaal ontwikkeld om uw huisdier te voorzien van een rijke selectie aan voedingsstoffen; natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en vezels, waaronder Omega-3 en biologische lijnzaad uit Canada met visolie. Aan de formule van dit voedingssupplement van Renske is Heermoes extract toegevoegd. Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht bevat kortom alles wat nodig is om een glanzende vacht te bevorderen en de huid te voeden en te beschermen. Het helpt bovendien om de nagels te versterken. Dit supplement kunt u gebruiken in geval van:

 • Rode en gevoelige huid
 • Haaruitval
 • Roos of huidschilfers

Bij Brekz kunt u Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht voordelig bestellen. Bekijk ons ruime assortiment en koop nu de beste voedingssupplementen voor hond of kat gemakkelijk en snel online.

Gebruiksaanwijzing Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht

Meng in de eerste week een halve dosering Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht door het voer van uw hond of kat. Houd u daarna aan de aanbevolen dosering. De hoeveelheid Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht die u uw hond of kat het beste kunt toedienen, is afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Houd daarbij de volgende maattabel aan als richtlijn:

zeer kleine huisdieren < 2 kg 0,5 maatschepje per dag 
kleine huisdieren 2-5 kg 1 maatschepje per dag
middelgrote huisdieren 5 - 15 kg 1,5 maatschepje per dag
grote huisdieren 15 - 30 kg 2 maatschapjes per dag
zeer grote huisdieren 30 - 60 kg 2,5 maatschepje per dag

U kunt Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht na het openen het beste koel en droog bewaren.

Ingrediënten Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht

Per 100g: Lijnzaad (rijstzemelen, visolie, salie, diatomeeënaarde, zink sulfaat monohydraat, vitamine B6, Human-Grade, 99,9% pure) (Omega-3 15 g/100g, Omega-6 5 g/100g) (96,63%), M.S.M. (2,19%), Heermoes extr. (0,88%).

Analytische bestanddelen

Per 100 gram: Koolhydraten 34g, Ruw eiwit 17g, Ruw vet 38g, Verzadigde vetzuren 3g, Meervoudig onverzadigd 27g, Enkelvoudig onverzadigd 6g, Vezels 26g

Ontdek ons ruime supplement-assortiment

Zoekt u naast Renske Heal 1 Huid & Vacht nog een ander supplement voor uw hond of kat? Kijk dan eens verder in ons ruime assortiment Renske voedingssupplementen en ontdek bijvoorbeeld Renske Golddust Heal 3 Spier & Gewricht of Renske Golddust Heal 9 Oren & Ogen.

https://www.brekz.nl/37076-home_default/renske-golddust-heal-1-huid-vacht-voedingssupplement.jpg
19.49 2019/01/01
36743
16602
Renske Golddust Heal 1 Huid & Vacht - Voedingssupplement Algemeen kortingslabel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
250 gr
€ 19,49 (€ 77,96/kg)
Op 29 sep weer verkrijgbaar
500 gram OP = OP
€ 27,49 (€ 54,98/kg)
€ 26,12 (€ 52,24/kg)
Op 30 sep weer verkrijgbaar

Puur

Puur Derma Vital (huid & vacht) voor hond en kat

Productinformatie Puur Derma Vital

Puur Derma Vital is een supplement dat rijk is aan antioxidanten, vitamines & mineralen en aminozuren. Het heeft een reinigende werking op het lichaam en draagt bij aan een gezonde huid en vacht. Puur Derma Vital bevat groene alg. Groene algen hebben een sterk ontgiftende werking en helpt de darmen te reinigen. Puur Derma Vital is geschikt voor zowel honden als katten. 

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Derma Vital tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Derma Vital

Chlorella vulgaris, Spirulina platensis, Fucus vesiculosus, Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Rumex acetosa, Driekleurig viooltje (Viola tricolor), magnesiumcitraat, MSM (methylsulfonylmethaan), zink-L-Methionine, selenium (-L-methionine), L-Cysteïne, L-Glutamine, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2 (riboflavine), vitamine B3, vitamine B5 (pantothenaat), vitamine B6 (pyridoxine HCl), vitamine B12 (cobalamine), foliumzuur (vitamine B11), biotine, (vitamine B8), vitamine D, vitamine E (d-alfa-tocoferol), choline (-bitartraat), PABA (para aminobenzoëzuur), grote klit (Arctium lappa).

Dosering en toediening Puur Derma Vital

De aanbevolen hoeveelheden, tenzij uw dierenarts anders adviseert: 1- 2 x daags

Gewicht dier Aanbevolen hoeveelheid
Kat / hond < 10 kg 1 maatschep
Hond 10-25 kg 1,5 maatschep
Hond >25 kg  2 maatscheppen

Het effect is meestal zichtbaar na 2 tot 3 weken. Bij verbetering kunt u overgaan op een onderhoudsdosering. Dit is de helft van de aangegeven dosering. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, waarbij u de dosering geleidelijk verlaagd tot een zo laag mogelijke dosering. Dit supplement kan zonder problemen blijvend gegeven worden. U kunt Puur Derma Vital over het voer geven. Het wordt aangeraden om bij droogvoer het poeder te bevochtigen, zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Het poeder kan ook in water opgelost worden, met natvoer gemengd worden en met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek gegeven worden. 

Ander product?

Kan de weerstand van uw huisdier wel wat ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Resistentia. Voor andere supplementen kunt u kijken in de honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33206-home_default/puur-derma-vital-voor-hond-en-kat.jpg
29.75 2019/01/01
35260
16440
Puur Vital voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 gram
€ 29,75 (€ 198,33/kg)
2 x 150 gram
€ 57,49 (€ 191,63/kg)
3 x 150 gram
€ 81,75 (€ 181,67/kg)
Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard

Puur Calendula Cream is een verzorgende crème voor honden, katten, paarden en pony's. Het middel stimuleert de genezing van wonden. Puur Calendula bevordert namelijk de granulatiefase in de wondgenezing. Wanneer uw huisdier een oppervlakkige wond heeft, zal de wond zich langzaam sluiten door nieuwe cellen aan te maken. Dit heet de granulatiefase. Door de crème op de wond te smeren, wordt littekenvorming geminimaliseerd. De zalf is ook te gebruiken bij een droge, schilferige huid.

Actieve ingrediënten in deze crème zijn goudsbloem, herderstasje en heermoes. Goudsbloem ondersteunt onder andere het herstellend vermogen van de huid. Breng de zalf 2 à 3 maal daags aan op het wondoppervlak. Dit product kan blijvend worden toegepast. Het wordt afgeraden deze crème te gebruiken bij bloedende of extreem droge wonden. Deze verpakking is verkrijgbaar in een tube van 50 ml. of een pot van 400 gr.

Koop Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending! Makkelijk en snel bij u thuisbezorgd.

Samenstelling Puur Calendula Cream

Goudsbloem (calendula officinalis), herderstasje (capsella bursa-pastoris), heermoes (equisetum arvense).

Gebruiksaanwijzing Puur Calendula Cream

Breng het product twee tot driemaal per dag aan. Zorg ervoor dat uw dier de behandelde plek niet likt, krabt of schuurt. Het product kan aanhoudend gebruikt worden. Overleg eerst met een dierenarts voordat u dit product tijdens de dracht gebruikt. 

Bewaar de crème op een droge plek uit het zonlicht en buiten het bereik van kinderen, op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Calendula Cream staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bij Brekz hebben we een ruim assortiment aan verzorgingsproduct in onze honden- en kattenapotheek. Hier vindt u onder andere deze wondzalf van Phytonics, geschikt voor honden, katten en paarden.

https://www.brekz.nl/33095-home_default/puur-calendula-cream-voor-hond-kat-en-paard.jpg
9.49 2019/01/01
35148
16403
Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 Tube
€ 9,49 (€ 9,49/ct)
Op 27 sep weer verkrijgbaar
2 Tubes
€ 17,95 (€ 8,98/ct)
Op 27 sep weer verkrijgbaar
3 Tubes
€ 31,49 (€ 10,50/ct)
Op 27 sep weer verkrijgbaar

Huid en vacht

Puur Calendula Cream voor hond, kat, en paard 400gr

PUUR Calendula cream voor hond, kat, knaagdier, paard en ezel


Bij wonden/wondjes en voor een droge, schilferige huid.

Dosering: 2 - 3 x daags op de wondoppervlakte aanbrengen.

Bescherm de wond of aangedane plek tegen schuren, likken en krabben.

Samenstelling:

Goudsbloem / herderstasje en heermoes

https://www.brekz.nl/39757-home_default/puur-calendula-zalf-voor-hond-kat-knaagdier-paard-400gr.jpg
33.95 2019/01/01
39290
17214
Puur Calendula Cream voor hond, kat, en paard 400gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 gr
€ 33,95 (€ 84,88/kg)
2 x 400 gram
€ 66,49 (€ 83,11/kg)
3 x 400 gr
€ 97,75 (€ 81,46/kg)

Puur

Puur Cteno (huid) voor hond en kat

Productinformatie Puur Cteno voor hond en kat

Puur Cteno voor hond en kat is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat gebruikt kan geworden bij een droge, ruwe huid. Het product helpt bij het verzorgen van insectenbeten en is dus uitermate geschikt om gebruikt te worden in perioden waarin vlooien actief zijn. 

Puur Cteno voor hond en kat heeft een voedende werking en draagt bij aan het verzachten van de huid. Daarnaast heeft het een beschermende werking en bevordert het de afvoer van afvalstoffen. Dit product verscheen voorheen onder de naam 'Puur huid'. De samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Cteno voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Cteno voor hond en kat

Samenstelling: 

Aloë vera, driekleurig viooltje (Viola tricolor), heermoes (Equisetum arvense), moerasrozemarijn (Ledum palustre), alcohol (22,0%). 

Productadvies Puur Cteno voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Honden  10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis 2 à 3 keer per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aangeeft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend worden gegeven, op de voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is om het product meerdere malen per dag te geven, kunt u eenmaal per 1-2 dagen een maximale dagelijkse dosis geven. Als u verbetering merkt kunt u overgaan op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Als u dan verbetering merkt, kunt u langzaamaan de dosis afbouwen naar een zo laag mogelijke. In het begin van de behandeling kunnen de symptomen van uw dier verhevigen. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren of helemaal stoppen met het geven ervan. Na een tijd kunt u dan weer beginnen met een dosis opbouwen. 

Schud het flesje goed voor gebruik. U kunt het product direct in de bek geven met een spuitje. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dit verlaagt de werking namelijk. Indien uw dier het product niet lekker vindt, kunt u het op een lekkernij druppelen en het dan geven. Als uw kat het product niet lekker vindt, kunt u het op een lepel druppelen en de alcohol laten verdampen. U kunt het dan vermengd met wat water of melk geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Cteno voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als uw dier last heeft van jeuk, kunt u ook dit product van Puur eens proberen. Zoekt u nog een verzorgingsproduct voor uw hond? Dat kunt u dan beslist vinden in het uitgebreide assortiment van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33108-home_default/puur-cteno-voor-hond-en-kat.jpg
13.49 2019/01/01
35174
16414
Puur Cteno voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 13,49 (€ 0,27/ml)
2 x 50 ml
€ 26,49 (€ 264,90/l)
3 x 50 ml
€ 38,75 (€ 258,33/l)
Puur Hotspot (huid) voor hond en kat

Productinformatie Puur Hotspot voor hond en kat

Puur Hotspot voor hond en kat is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat honden en katten helpt die last hebben van hotspots. Hotspots kunnen jeuk veroorzaken en er daardoor voor zorgen dat uw dier begint met krabben. Dit product werkt verzachtend en helpt met het verminderen van de jeuk. 

Puur Hotspot voor hond en kat draagt bij aan de herstellende werking van de huid en bevordert zo het herstel van een droge, schrale huid. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Hotspot voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Hotspot voor hond en kat

Samenstelling: 

Honingbij (Apis mellifera), grote brandnetel (Urtica dioica) en moerasrozemarijn (Ledum palustre). 

Productadvies Puur Hotspot voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Honden 10 - 15 druppels
Katten 3 - 5 druppels

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag. Als het moeilijk is om deze dosis meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Raadpleeg eerst uw arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Schud het flesje voor gebruik. Geef het product met een plastic spuitje in de bek. Het wordt aangeraden dit niet tijdens een maaltijd te doen, aangezien dit de werking vermindert. U kunt het eventueel met een kleine lekkernij geven als uw dier het product niet lekker vindt. Als uw kat het niet lekker vindt, kunt u de alcohol in het product op een lepel laten verdampen en het dan, eventueel vermengd met wat water of melk, in de bek spuiten. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Hotspot voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Puur is er ook een ander product tegen de jeuk, namelijk Puur Derma. Als u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/33107-home_default/puur-hotspot-voor-hond-en-kat.jpg
14.25 2019/01/01
35172
16413
Puur Hotspot voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 14,25 (€ 0,29/ml)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Puur Apis (allergie) voor hond, kat en paard

Productinformatie Puur Apis (allergie)

Puur Apis (allergie) is een aanvullend diervoer voor honden, katten en paarden die door insectenbeten een gevoelige of geïrriteerde huid hebben. Dit product heette voorheen 'Puur Allergie'. Het heeft verzorgende werking en helpt bij het verzachten van de huid. 

Puur Apis is makkelijk te gebruiken. U spuit de juiste dosering van het product direct in de bek, eventueel verdund met wat water. Let op: lees de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig voor gebruik van dit product. Onder het kopje 'Voedingsadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur Apis goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Apis (allergie)

Samenstelling:

Honingbij (apis mellifera), grote brandnetel (urtica dioica), zwarte bes (ribes nigrum), goudsbloem (calendula officinalis).

Voedingsadvies Puur Apis (allergie) 

Dosering: 

Paard 20 - 30 druppels
Hond 10 - 15 druppels
Kat 5 - 10 druppels

Deze dosering het liefst tweemaal daags geven. Lukt dit niet, kunt u eenmaal daags of eenmaal per twee dagen de maximale dagelijkse dosering geven. Als u verbetering merkt overgaan op een onderhoudsdosering; dit is de helft van de reguliere dosering. Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. 

Aanvankelijk kan een hogere dosering van dit product nodig zijn. Het is dan ook veilig om een dubbele hoeveelheid te geven. Het kan dat er een korte verergering van de symptomen optreedt; als dit zeer ernstig gebeurt dient u de dosering te verminderen of geheel op te houden met het geven van het product. Na een tijdje kunt u het product dan weer geven.

Gebruiksaanwijzing: 

Goed schudden voor gebruik. U kunt het product met een spuitje direct in de bek spuiten, eventueel aangelengd met wat water. Doe dit het liefst niet tijdens een maaltijd, dan wordt het product namelijk minder goed opgenomen. U kunt de druppels eventueel tegelijk met een snoepje geven. Bij paarden zo vroeg mogelijk beginnen met het toedienen van de druppels (februari-maart). Bewaar Puur Apis op een droge plek buiten de zon met een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van het product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid. 

Ander product?

Als u een insectenspray zoekt voor honden, paarden en ruiters, kunt u Tedax Anti-Insecten en tekenspray proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat zeker vinden in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33090-home_default/puur-apis-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.49 2019/01/01
35138
16398
Puur Apis voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 18,49 (€ 184,90/l)
2 x 100 ml
€ 35,25 (€ 176,25/l)
3 x 100 ml
€ 50,25 (€ 167,50/l)