Prins hondenvoer

Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer is een smakelijke krokante hondenbrok voor opgroeiende en actieve honden. De voeding is speciaal samengesteld voor honden van (middel) grote rassen.

  • Hoog vetgehalte voor voldoende energie
  • Ter ondersteuning van een gezonde hartfunctie
  • Ook geschikt voor drachtige of zogende honden

Meer informatie

Productinformatie Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer

Actieve honden hebben de beste brandstof nodig om de hele dag energiek en speels te zijn. Met Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer geeft uw uw hond een hoogwaardige krokante voeding met alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. De brok is verrijkt met onder andere zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten. Dit houdt uw hond in topconditie en zorgt ook nog eens voor een stralende huid en vacht. De toevoeging van chondroitine en glucosamine draagt bij aan sterke botten en gewrichten.

Deze voeding heeft een verhoogd vetgehalte. Deze brok is dan ook speciaal voor honden die erg actief zijn of veel energiebehoefte hebben omdat ze bijvoorbeeld volop in de groei zitten. Ook drachtige honden, of teefjes die zogen kunnen wel wat extra energie gebruiken. Het verhoogd vetgehalte uit onder andere essentiële vetzuren in deze brok zorgen voor voldoende energie om lekker actief te blijven.

Bij Brekz kunt u Prins hondenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Gebruiksadvies Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer

VoedingsadviesDe voedingstabel vindt u links bovenaan deze pagina bij de afbeeldingen. Dit voedingsadvies is een algemene richtlijn. Pas de juiste hoeveelheid voer aan aan de leeftijd, mate van activiteit en gezondheid van uw huisdier. Niet-actieve huisdieren hebben minder voer nodig dan actieve viervoeters. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Bewaren: Bewaar de voeding koel en droog en sluit de verpakking na gebruik goed af. Een goed afsluitbare voerton die u voor het openmaken van een nieuwe verpakking schoonmaakt, zorgt ervoor dat de voeding goed bewaard kan blijven. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is meestal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Prins Protection Croque Super Performance hondenvoer

Ingrediënten: Gedehydreerde kip (24%), tarwe, sorghum, mais, dierlijke vetten (gevogelte), maisgluten, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, lignocellulose, zalmolie (0.6%), gist, mineralen (kaliumchloride), inuline (0.3%), kruidenextracten & Schüssler celzouten (acanthopanax, siberean ginseng, cornu cervi degelatinatum, morus fruit, mume, cnidium, cyperus, polygonatum, crataegus, Schüssler celzouten nr. 2, 5, 7, 8, 9, 11) (0,085%), glucosamine (500mg), chondroitine (500mg), Bacillus subtilis (100mg).

Analytische bestanddelen: Vocht 8.0%, Ruw eiwit 25.0%, Ruw vet 17.0%, Ruwe as 6.0%, Ruwe celstof 3.5%.

Toevoegingen: Calcium 1.1%, Fosfor 0.9%, Kalium 0.7%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.4%.

Ander product?

Toch op zoek naar een andere brok? Kijk dan eens bij het overzicht van alle Prins hondenvoeding. Prins heeft een zeer uitgebreid assortiment in hoogwaardige hondenvoeding, met voor elke hond wel een passende variant. Droogvoer afwisselen met natvoer? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de smakelijke Prins hondenworst met kip.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.