Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Outward Hound Invincibles Mini voor de hond

Productinformatie
Puppy
€ 6,09
€ 6,09
Kuiken OP = OP
€ 6,09
€ 4,57
Beschikbaar 01 January
€ 6,09
€ 4,57

Outward Hound Invincibles Mini voor de hond is een hondenspeeltje in de vorm van een dier, dat gemaakt is van extra sterk materiaal 

  • Extra sterk materiaal
  • Erg weerbaar product
  • Verkrijgbaar in drie varianten

Meer informatie

Outward Hound Invincibles Mini voor de hond

Outward Hound Invincibles Mini voor de hond is een extra sterk hondenspeeltje in de vorm van een dier. Heeft u een bijtgrage hond, maar wilt u niet dat uw hond zijn speelgoed verwoest? Dan is dit het juiste speeltje voor uw hond! 

Outward Hound Invincibles Mini voor de hond is gemaakt met een dubbele laag extra sterk materiaal dat onverwoestbaar is. Bovendien is de binnenkant niet met vulling gevuld, waardoor het dus geen rommel kan maken. Aan de binnenkant van de knuffel zit een pieper, die zelfs als er hard in gebeten wordt niet kapot kan gaan. Het speeltje is beschikbaar in drie varianten: pinguïn, kuiken en puppy. 

Bij Brekz kunt u Outward Hound Invincibles Mini voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
                  

Ander product? 

Wellicht vindt uw hond deze Petstages Lil' Caterpillar voor de hond ook leuk. Indien u nog ander speelgoed voor uw hond zoekt, kunt u eens kijken in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina hondenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
29-07-2019
4
4
4
4
4
heel mooi spul zeer snelle levering