terug
Oven-Baked Tradition kattenvoer

Oven-Baked Tradition kattenvoer

Bent u op zoek naar een heerlijke ovengebakken voeding voor uw kat? Koop nu extra voordelig Oven-Baked Tradition kattenvoer bij Brekz en krijg gratis verzending bij een bestelling vanaf € 28!
Lees meer ..
Oven-Baked Tradition kattenvoer

Kattenvoer van Oven-Baked Tradition

Het Canadese familiebedrijf Oven-Baked Tradition gebruikt een traditionele en natuurlijke methode om kattenvoer te bereiden. Op een lage temperatuur wordt de voeding langzaam in de oven gebakken. Op deze wijze blijft de voedingswaarde van alle ingrediënten in de recepten zoveel mogelijk behouden. De basis van alle receptuur van Oven-Baked Tradition kattenvoer is vers vlees of verse vis, aangevuld met fruit en groenten. De gebruikte ingrediënten in ovengebakken kattenvoeding zijn makkelijker verteerbaar. Bovendien blijft de waarde van de eiwitbronnen en essentiële vitamines dus beter behouden. Door de brokjes in de oven te bakken, is de dichtheid tot 20% hoger dan die van een gemiddeld brokje. Dit betekent dat de kattenbrokjes van Oven-Baked Tradition een hogere voedingswaarde hebben en uw kat er minder van nodig heeft om zich verzadigd te voelen. Alle Oven-Baked producten zijn vrij van toegevoegde hormonen, antibiotica, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Oven-Baked Tradition kattenvoer Adult

Twaalf tot vijftien maanden na de geboorte daalt de energiebehoefte van uw kat, dus zodra hij volwassen wordt. Het slaappatroon verandert en uw kat slaapt nu gemiddeld veertien uur per dag. Het is belangrijk om uw kat een kattenvoeding te geven die geschikt is voor deze levensfase. Zo is Oven-Baked Tradition Adult Fish kattenvoer een complete maaltijd met meer dan 40% vis, aangevuld met onder meer zoete aardappelen, blauwe bosbessen en spinazie. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen om de gezondheid van uw volwassen kat optimaal te ondersteunen en te behouden. Voor katten met een voorkeur voor vlees is er ook een smakelijke variant met kip verkrijgbaar.  

Graanvrij Oven-Baked Tradition kattenvoer 

Heeft uw kat een gevoelige spijsvertering? Heeft hij bijvoorbeeld regelmatig last van diarree of juist last van constipatie? Katten kunnen koolhydraten uit granen soms heel slecht verteren. Dit kan het verteringsstelsel zwaar belasten, wat bijvoorbeeld ongezonde ontlasting of andere klachten tot gevolg kan hebben. Voor katten die last hebben van allergieën of een graanintolerantie is er een complete voeding zonder granen. Oven-Baked Tradition Chicken graanvrij kattenvoer is rijk aan kip, aangevuld met onder meer pompoen, broccoli en banaan. Voor echte visliefhebbers is er ook een variant met vis! Graanvrij kattenvoer is uiteraard ook geschikt voor katten zonder een overgevoeligheid voor graan en is eigenlijk altijd een verantwoorde keuze. 

Bij Brekz kunt u Oven-Baked Tradition kattenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste ovengebakken kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ander product?

Heeft u ook een hond in huis en wilt u weten welke overheerlijke varianten wij voor uw grotere viervoeter in het assortiment hebben? Bekijk dan ook eens de pagina van Oven-Baked Tradition hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.