Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vetramil Spoelvloeistof

Productinformatie
250 ml
€ 20,75 (€ 83,00/l)
€ 20,75 (€ 83,00/l)
Op 06 nov weer verkrijgbaar
2 x 250 ml
€ 40,75 (€ 81,50/l)
€ 40,75 (€ 81,50/l)
Op 06 nov weer verkrijgbaar
3 x 250 ml
€ 59,75 (€ 79,67/l)
Meest verkocht
€ 59,75 (€ 79,67/l)
Op 06 nov weer verkrijgbaar

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Vetramil Spoelvloeistof met honing is een spoelvloeistof waarmee wonden van grote en kleine huisdieren genezen kunnen worden, ongeacht van welk ras ze zijn.  

  • Maakt schoon 
  • Werkt jeukstillend 
  • Trekt snel in 

Meer informatie

Productinformatie Vetramil Spoelvloeistof

Vetramil Spoelvloeistof is een middel dat bijdraagt aan het reinigen en genezen van wonden. Het product is geschikt voor zowel grote als kleine huisdieren van alle rassen. 

Vetramil Spoelvloeistof bevat zuivere honing, een stof die bijdraagt aan de weerstand en de conditie van de huid. Het helpt daarnaast met het verlichten van eventuele jeuk. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Productadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Vetramil Spoelvloeistof goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Vetramil Spoelvloeistof

Samenstelling: 

Honing, Propyleenglycol, aqua purificata, polysorbaat 80 NF. 

Productadvies Vetramil Spoelvloeistof

Gebruiksaanwijzing: 

Lees voor gebruik de bijsluiter. Maak de aangetaste plek rustig maar nauwkeurig schoon met de spoelvloeistof. Doe dit een- à tweemaal per dag. De hoeveelheid vloeistof kunt u afstellen op de grootte van de aangedane plek. Herhaal deze procedure totdat de plek schoon blijft en het vuil is weggehaald. 

Bewaar Vetramil Spoelvloeistof op een droge en koude plek buiten het bereik van kinderen en uit het zonlicht. De houdbaarheidsdatum van dit product staat op de verpakking. 

Ander product?

Wij hebben ook een spoelmiddel van TrizChlor in een iets grotere verpakking. Als u een verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u een kijkje nemen op onze overzichtspagina hondenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.