Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Productinformatie
100 ml
€ 8,95 (€ 89,50/l)
€ 8,95 (€ 89,50/l)
2 x 100 ml
€ 16,95 (€ 84,75/l)
€ 16,95 (€ 84,75/l)
3 x 100 ml
€ 23,95 (€ 79,83/l)
Meest verkocht
€ 23,95 (€ 79,83/l)

Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat is een fysiologische oogreiniger voor honden en katten met een rustgevende werking, bestemd voor de reiniging van de oogleden, traanstrepen en voor het verwijderen van een vreemd voorwerp.

  • Heeft een rustgevende werking
  • Reinigt de oogleden en traanstrepen
  • Helpt bij het verwijderen van vreemde voorwerpen in het oog

Meer informatie

Productinformatie Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat is een oogreiniger met rustgevende eigenschappen, bestemd voor de reiniging van de oogleden, traanstrepen en voor het verwijderen van een vreemd voorwerp in het oog van uw huisdier. De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van honden en katten en is daardoor niet irriterend voor de ogen. Bevochtig een kompres of een doek met de oplossing en reinig met zachte bewegingen rond het oog van binnen naar buiten. Het regelmatig gebruik vergemakkelijkt het schoonhouden en voorkomt het indrogen van traanstrepen. Wanneer u een vreemd voorwerp in het oog aantreft, dan is het altijd verstandig om uw dierenarts te raadplegen, omdat dit ernstige gevolgen kan hebben.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Bevat 1,75% boorzuur, 0,35% zinksulfaat en 0,02% benzalkoniumchloride.

Bewaring Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat

Bewaren onder de 25°C op een donkere, droge plek. Virbac is houdbaar tot 2,5 jaar na productiedatum. Geopende flacons maximaal 30 dagen in de koelkast bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel voor de oren van uw hond of kat? Kijk dan eens naar Octoclean. Voor andere merken kunt u kijken op de pagina met de oog-en oorverzorgingsproducten voor honden of katten.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
30-11-2020
4
4
4
4
4
Très bon produit que j'utilise depuis de nombreuses années

Translate to English