Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie vingerpads oorreiniging voor hond en kat 50 st

Productinformatie
Per stuk
€ 6,49
Beschikbaar 20 April
€ 6,49
Per 2
€ 11,49
Beschikbaar 20 April
€ 11,49

Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat (50 stuks) zijn speciaal ontworpen pads voor het schoonmaken van de oren van uw hond en kat.

  • Voor honden, katten en andere kleindieren
  • Met verzorgende reinigingslotion (Aloë vera en Toverhazelaar)
  • Wegwerp pads voor voorzichtige oorreiniging

Meer informatie

Productinformatie Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat 

Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat zijn handige wegwerppads in de vorm van een 'vingerhoedje' die speciaal zijn ontworpen om de oren van uw hond of kat schoon te houden. De pad plaatst u eenvoudig over uw vinger, zodat u gemakkelijk en voorzichtig de oren kunt reinigen. De pads bevatten een milde, verzorgende reinigingslotion met Aloë vera en Toverhazelaar. Toverhazelaar heeft een heilzame werking en kan huidirritaties verminderen. Daarnaast heeft Aloë vera een kalmerende en verzachtende werking. Verpakt per 50 stuks. 

Bij Brekz koopt u Trixie vingerpads oorreiniging hond en kat goedkoop online. Bestel nu uw verzorgingsproducten voor honden en katten en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Ander product?

Heeft uw huisdier last van traanstrepen of vuil in de ogen? Probeer dan eens de oogreinigingspads voor honden en katten. Maakt u liever gebruik van oog- of oordruppels? Kijk dan in onze hondenapotheek voor het complete assortiment.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
16-04-2021
4
4
4
4
4
Fijn en handig om de hondenoren schoon te maken