Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ocryl oogreiniger voor hond en kat

Productinformatie
135 ml
€ 10,95 (€ 78,21/l)
€ 10,95 (€ 78,21/l)
2 x 135 ml
€ 20,95 (€ 77,59/kg)
€ 20,95 (€ 77,59/kg)
3 x 135 ml
€ 29,95 (€ 73,05/l)
Meest verkocht
€ 29,95 (€ 73,05/l)

Ocryl oogreiniger voor hond en kat is een steriele oogoplossing voor het reinigen van de ogen van uw trouwe viervoeter. Deze reiniger kent een uitstekende tolerantie.

  • Voor het reinigen van de ogen
  • De pH waarde is gelijk aan die van traanvocht
  • Voor hond en kat

Meer informatie

Productinformatie Ocryl oogreiniger hond en kat

Ocryl oogreiniger hond en kat reinigt de ogen van uw huisdier en heeft een pH waarde die gelijk is aan dat van traanvocht. Daarom heeft deze reiniger een hoge verdraagzaamheid. Ocryl is een steriele oplossing en is speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen van de ogen en de omgeving rondom de ogen. 

Druppel de vloeistof 2 tot 3 maal per week voorzichtig in het oog van uw huisdier. Ocryl is geschikt voor het verwijderen van stof, vuil, korsten en andere irritaties bij honden en katten.

Bij Brekz kunt u de beste oogverzorgingsproducten hond/kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ocryl oogreiniger hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Ocryl oogreiniger

Benzalkoniumchloride, methyleenblauw, rozenextract, gebufferd excipiens met boorzuur en natriumboraat

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger voor uw hond of kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Dermoscent PYOclean Oto. Voor het complete aanbod kunt u een kijkje nemen op de pagina met alle oog- en oorverzorgingsproducten.