Oog- en oorverzorging hond

Maxani Zure Oordruppels voor de hond

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Maxani zure oordruppels voor de hond is een oorreiniger met azijnzuur dat zorgt voor een ongunstig klimaat voor ongewenste micro-organismen in de oren van uw huisdier.

  • Mild en natuurlijk, voor gevoelige oren
  • Preventief te gebruiken als uw hond gaat zwemmen
  • Handige druppelflacon

Meer informatie

Productinformatie Maxani zure oordruppels voor de hond

Maxani zure oordruppels voor de hond (90 ml) zijn milde en natuurlijke oordruppels voor honden met gevoelige oren. Het bevat de werkzame stof azijnzuur. Dit is een zure verbinding en helpt zo de zuurgraad in de uitwendige gehoorgang verlagen. Hiermee wordt een ongunstig klimaat voor micro-organismen gecreëerd. De druppels reinigen de gehoorgang en houden de oren schoon. Dit product is ook uitermate geschikt voor zwemmende honden. Met het oog op de toename van mogelijke antibioticum resistentie, biedt het gebruik van zure oordruppels perspectief voor de toekomst. In de richtlijn 'Otitis externa bij de hond en kat' van het KNMvD staat beschreven dat men dankzij het gebrek aan eerste keuze middelen het gebruik van zure oordruppels, oorcleaners en honing dient te overwegen. Zure oordruppels van Maxani zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. 

Bij Brekz kunt u de beste oorverzorgingsproducten voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Maxani zure oordruppels voor de hond 20ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Maxani zure oordruppels

Azijnzuur en propyleenglycol

Gebruiks- en bewaaradvies zure oordruppels

De oordruppels ruim voor gebruik uit de koelkast halen. Maxani zure oordruppels worden standaard geleverd in een druppelflacon met handig kunststof pipet voor nauwkeurige toediening. Het gebruik van zure oordruppels is gecontra-indiceerd bij ulceraties in de uitwendige gehoorgang. Voor de reiniging van de gehoorgang dienen de druppels dagelijks toegediend te worden. Bij honden met recidiverende bacteriële otitis externa is het advies om de zure oordruppels als onderhoudsproduct minstens één tot twee keer per week te gebruiken. Bij zwemmende honden 1/3 pipet voor of na het zwemmen in de gehoorgang toedienen. De zure oordruppels bieden ondersteuning bij acute otitis externa, kunnen preventief worden gebruikt bij zwemmende honden en zijn geschikt als onderhoudsproduct bij chronische, recidiverende (bacteriële) otitis externa.

Dosering: 1-2 keer daags enkele druppels per oor toedienen

Houdbaarheid en bewaren: Tussen 2-8°C houdbaar tot 24 maanden na productiedatum. Tussen 15-25°C houdbaar tot 12 maanden na productiedatum. Na opening 6 maanden houdbaar.

Ander product?

Op zoek naar andere oordruppels? Kijk bijvoorbeeld eens naar Dermiel Oordruppels. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
22-07-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Goedkoop en snel geleverd.
Goedkoop en snel geleverd.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.