Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Milbactor Ontwormingsmiddel Grote Kat

Productinformatie
4 Tabletten
€ 16,75
€ 16,75
8 Tabletten
€ 31,25
€ 31,25
12 Tabletten
€ 44,49
€ 44,49

Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat zijn kleine smakelijke tabletten ter preventie van hartworm infecties en longwormen bij uw grote kat. Ook kunt u deze tabletten inzetten tegen zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen.

  • Kleine smakelijke tabletten met vleessmaak
  • Ter preventie van hartworm infecties en longwormen
  • Veilig te gebruiken bij dracht en lactatie

Meer informatie

Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat

Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat zijn tabletten geschikt voor katten met een gewicht van ten minste 2 kg. Deze kleine tabletten hebben een smakelijke vleessmaak om dosering te vergemakkelijken. Gebruik Milbactor ontwormingsmiddel ter preventie van hart en longwormen bij uw geliefde kat. Milbactor ontwormingsmiddel is ook te gebruiken ter behandeling van onvolwassen en volwassen cestoden en nematoden. Gebruik Milbactor ter behandeling van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij uw grote kat. 

Deze tabletten van Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat worden verpakt in een doosje geleverd, met 4 tabletten in een strip. Dit ontwormingsmiddel bevat de werkzame stoffen Praziquantel en Milbemycine die de wormen doden en infectie voorkomen. Gebruik van dit product is veilig bij dracht en lactatie van uw grote kat. 

Bij Brekz bestelt u Ontwormingsmiddel voor katten goedkoop online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld bij Brekz. 

Voedingsadvies Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat

De houdbaarheid van Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingstabel:

Lichaamsgewicht Dosering
2 kg tot 4 kg ½ tablet
4 tot 8 kg 1 tablet
8 tot 12 kg 1½ tablet


Het is aan te raden om alle dieren, die in hetzelfde huishouden leven, gelijktijdig te behandelen. Bewaar de verpakking op een droge plek en sluit goed af. 

Ingrediënten Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat

Samenstelling:
• Milbemycine oxime 16 mg
• Praziquantel 40 mg

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Milbactor Ontwormingsmiddel Grote kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Ontwormingsmiddelen voor katten. Hier vindt u onder andere No Worm Pro Kat.