Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Drontal Cat Ontwormingsmiddel

Productinformatie
2 Tabletten
€ 7,39
€ 7,39
4 Tabletten
€ 14,49
€ 14,49
6 Tabletten
€ 21,95
€ 21,95
10 Tabletten
€ 34,95
€ 34,95

Drontal Cat is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat lintwormen, haakwormen en spoelwormen bij katten van alle leeftijden in één toediening bestrijdt.

  • Werkt snel en effectief
  • Eenvoudig in gebruik

Meer informatie

Drontal Cat ontwormingsmiddel

Wormen zijn parasieten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van uw kat. Ze komen veel vaker in het lichaam van de kat voor dan de meeste mensen denken. Spoelwormen verplaatsen zich door het lichaam en kunnen ontstekingen veroorzaken en organen beschadigen. Andere wormen zoals lint- en haakwormen, beschadigen de darmwand en verminderen zo de opname van voedingsstoffen. Bovendien kunnen ze leiden tot diarree of braken. Ook kunnen wormen de werking van vaccinaties verminderen. Het is dus belangrijk om uw kat regelmatig te ontwormen. Drontal Cat is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat lintwormen, haakwormen en spoelwormen bij katten van alle leeftijden in één toediening bestrijdt.

Het is aan te raden om uw kat ongeveer elke vier maanden te ontwormen. Zo voorkomt u dat kleine wormen uit kunnen groeien tot grotere wormen die veel overlast veroorzaken. Gebruik één tablet Drontal Cat ontwormingsmiddel per vier kilogram lichaamsgewicht. U kunt het tablet rechtstreeks of fijngemalen in de bek van uw kat geven, maar het is ook mogelijk om het medicijn te vermengen met wat voeding. Zo vermaskert u de smaak en vorm van de pil. Drontal Cat mag niet tegelijkertijd gebruikt worden met een ander ontwormingsmiddel dat piperazin als werkzame stof bevat. 

Dus zoekt u een geschikt ontwormingsmiddel voor uw kat? Bestel dan nu Drontal Cat goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Drontal Cat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
            

Dosering Drontal Cat

1 tablet per 4 kg lichaamsgewicht

Gewicht kat

Dosering

1-2 kg 0,5 tablet
3-4 kg 1 tablet
5-6 kg 1,5 tabletten
7-8 kg 2 tabletten
9-10 kg 2,5 tabletten

          

Werkzame stoffen Drontal Cat

Pyrantelembonaat en Praziquantel.
         

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Drontal Cat ontwormingsmiddel? Bekijk dan eens totaalaanbod aan ontwormingsproducten voor katten. Heeft u een kleine kat of een kitten met wormen? Bekijk dan eens Milbemax kleine katten en kittens. Als uw kat moeite heeft met het slikken van pillen kunt u Easypill voor de kat eens proberen. Dit product heeft een aangename smaak, geur en textuur. Hiermee vermaskert u de smaak en vorm van Drontal Cat. Er zit vast een geschikt ontwormingsmiddel voor uw kat tussen. Voor honden met wormen beschikken we over Drontal Dog.