Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Nutro hondenvoer

Nutro Natural Choice hondenvoeding bevat een breed assortiment voor elke hond. Van jonge tot oudere hond, van kleine tot grote hond. Met een aankoop van Nutro Natural Choice hondenvoer heeft u een goede kwaliteitsvoeding voor uw viervoeter.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Puppy
Adult
Senior

Puppy

Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer

Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor pups en jonge honden van kleine en middelgrote rassen. Bijzonder aan dit voer is de beperkte hoeveelheid ingrediënten, waardoor de kans op overgevoeligheden voor voedsel afneemt. Bovendien is de voeding volledig uitgebalanceerd om te voldoen aan de energiebehoefte van opgroeiende puppies. Hierdoor draagt Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer bij aan een gezonde ontwikkeling van uw puppy. Ook is de voeding uitermate geschikt voor drachtige en zogende moederhonden, ter ondersteuning van de melkproductie.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer. Het beste voer, voor de laagste prijs! Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer, voordelig te koop bij Brekz.

De houdbaarheid van Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer

 • Een uitgebalanceerde voeding voor puppy's, op basis van lam en rijst, waardoor de voeding bijzonder goed geschikt is bij voedselallergie of -intolerantie voor bepaalde ingrediënten;
 • Draagt bij aan de ontwikkeling van het immuunsysteem van uw puppy, dankzij natuurlijke antoixdanten, vitamine C en taurine;
 • Bevat natuurlijke DHA om een gezonde ontwikkeling van de hersenen te helpen bevorderen;
 • Een gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines verbetert de huid- en vacht van uw puppy;
 • Een heerlijke smaak en uitstekende acceptatie.

 

Ingrediënten Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer

Rijst (30%), maïsproteïnen, gedroogd ontvet lamsvlees (18%), gevogeltevet (8%), gedroogde bietenpulp, leverhydrolysaat, natriumchloride, kaliumchloride, visolie (0.6%), magnesiumfosfaat, zonnebloemolie, dicalciumfosfaat, gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (29%), Vetgehalte (17%), Anorganische stoffen (9%), Ruwe voedingsvezels (2%), Calcium (1.5%), Fosfor (1.2%), DHA (omega-3 vetzuren) (0.1%), omega-6 vetzuren (2.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (22.100 IE), vitamine D3 (1.780 IE), vitamine E (725 mg), vitamine C (320 mg), biotine (4 mg), vitamine B2 (65 mg), vitamine B2 (65 mg), vitamine B3 (385 mg), vitamine B55 (95 mg), vitamien B6 (60 mg), taurine (2.030 mg), kopersulfaat (pentahydraat) (45 mg), kaliumjodide (2,4 mg), mangaan-II-sulfaat (monohydraat) (225 mg), natriumseleniet (6,6 mg), zinksulfaat (monohydraat) (710 mg).


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Nutro Choice Puppy Small/Medium Lam & Rijst Hondenvoer
Volwassengewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 2 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 3 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 6 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 9 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 12 maanden (in gram)
< 3 60 70 85 80 -
5 95 110 125 110 -
10 120 160 210 190 -
15 165 245 300 285 -
20 210 325 390 340 310
25 255 380 490 450 380


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Zoekt u ander Puppyvoer van Nutro Choice, bijvoorbeeld voor een grotere hond of in een andere smaak? Wij verkopen diverse soorten Nutro Choice puppyvoer. Of neem eens een kijkje bij ons totaalaanbod Puppyvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 13,95 (€ 6,98 /kg)
2 x 2 kg
€ 26,95 (€ 6,74 /kg)
3 x 2 kg
€ 38,95 (€ 6,49 /kg)
12 kg
€ 45,95 (€ 3,83 /kg)
2 x 12 kg
€ 89,95 (€ 3,75 /kg)
Nutro Choice Puppy Small/Medium hondenvoer

Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer

Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer is ontwikkeld voor puppy’s van kleine tot middelgrote rassen. Het maximale volwassen gewicht mag 25kg zijn. Jonge honden groeien hard en kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken. Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer helpt de groei van uw hond te ondersteunen door een zorgvuldig geselecteerde mix aan ingrediënten. Er zijn weinig ingrediënten gebruikt in deze voeding om zo de kans op een allergische reactie bij uw pup zo klein mogelijk te houden. Daarnaast heeft het voer een lekkere smaak waardoor zelfs de meest kieskeurige eter het voer lekker zal vinden.

Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer bestaat hoofdzakelijk uit lamsvlees en rijst waardoor het wordt aanbevolen voor puppy’s met een allergie voor bepaalde ingrediënten. Daarnaast is het vrij van tarwegluten om allergische reacties bij veel honden te voorkomen. Het voer bevat een natuurlijke DHA dat essentieel is bij een gezonde ontwikkeling van de hersenontwikkeling bij uw pup. Ook zijn er natuurlijke atioxidanten toegevoegd die ervoor zorgen dat het immuunsysteem zich sterk ontwikkeld. De voeding bevat een gepatenteerde combinatie van biotine en vitamine-B om zo de huid en vacht gezond en glanzend te houden. De voeding wordt behalve voor pups ook aanbevolen aan drachtige en zogende honden om de melkproductie op peil te houden en de conditie weer te verbeteren. Dankzij onze ruime ervaring kunt u online bij ons altijd het beste voer voor uw hond kopen.

De houdbaarheid van Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer

Rijst (30%), maïsproteïnen, gedroogd ontvet lamsvlees (18%), gevogeltevet (8%), gedroogde bietenpulp, leverhydrolysaat, natriumchloride, kaliumchloride, visolie (0.6%), magnesiumfosfaat, zonnebloemolie, dicalciumfosfaat, gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (29%), Vetgehalte (17%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Calcium (1,5%), Fosfor (1,2%), Omega-6 vetzuren (2,5%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer

Leeftijd van de pup in maanden 2 3 6 9 12 15
Volwassen gewicht in KG Voer in
gram
Voer in gram Voer in
gram
Voer in gram Voer in gram Voer in gram
3 60 70 85 80 Adult Adult
5 95 110 125 110 Adult Adult
10 120 160 210 190 Adult Adult
15 165 245 300 285 Adult Adult
20 210 325 390 340 310 Adult
25 255 380 490 450 380 Adult

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Nutro Choice Puppy Small/Medium Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Nutro kijkt u op de merkpagina.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 14,50 (€ 7,25 /kg)
2 x 2 kg
€ 27,95 (€ 6,99 /kg)
7 kg
€ 37,95 (€ 5,42 /kg)
3 x 2 kg
€ 39,95 (€ 6,66 /kg)
2 x 7 kg
€ 72,95 (€ 5,21 /kg)
Nutro Choice Puppy Largebreed hondenvoer

Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer

Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor pups en jonge honden van grote rassen (volwassen gewicht vanaf 25kg). Als u een puppy van een groot ras heeft, moet u er rekening mee houden dat hij gevoeliger is voor skeletproblemen vanwege zijn snelle groei. Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer is samengesteld uit belangrijke voedingsstoffen die ervoor zorgen dat uw puppy gezond en gebalanceerd opgroeit. Het voer bevat een lager energieniveau, minder vet en een aangepast calcium- en fosforgehalte, speciaal voor puppies van grote rassen. Tevens is het voer goed te verteren, wat belangrijk is omdat honden van grote rassen een gevoeligere spijsvertering hebben. Ook bevat het voer natuurlijke antioxidanten, zodat het immuunsysteem in de belangrijke groeifase extra ondersteund wordt. Zo groeit uw puppy gecontroleerd en gezond op tot een sterke volwassen hond!

Onze klanten hebben goede ervaringen met Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer. Het beste voer, voor de laagste prijs. Per verpakking Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer die u koopt, daalt de prijs per kilo!

De houdbaarheid van Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer

 • Een nauwkeurig bepaalde eiwit- en vetverhouding, die helpt uw puppy gezond op te groeien;
 • Speciaal aangepast calcium- en fosforgehalte voor een gecontroleerde skeletgroei;
 • Toegevoegde natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine ondersteunen het immuunsysteem van uw hond;
 • Glucosamine en chondroitine (uit kippenvlees) helpen om de gewrichten van uw hond soepel en gezond te houden;
 • Bevat natuurlijke DHA (een essentiëel vetzuur uit visolie) om een gezonde ontwikkeling van de hersenen te helpen bevorderen;
 • Een gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines verzorgt de huid- en vacht van uw hond.

 

Ingrediënten Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer

Gedroogd kippenvlees (25%), rijst, maïsproteïnen, volkorentarwe, gevogeltevet (7%), gedroogde bietenpulp, natriumchloride, plantaardige vezels, dicalciumfosfaat, visolie (0.6%), kaliumchloride, zonnebloemolie, magnesiumfosfaat, gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (30%), Vetgehalte (14%), Anorganische stoffen (7.5%), Ruwe voedingsvezels (2%), Calcium (1.2%), Fosfor (1%), DHA (omega-3-vetzuren) (0.1%), omega-6 vetzuren (2.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A 20.700 IE, vitamine D3 1.665 IE, vitamine E 680 mg, vitamine C 295 mg, biotine 3,9 mg, vitamine B2 60 mg, vitamine B3 360 mg, vitamine B5 90 mg, vitamine B 6 60 mg, taurine 1.900 mg, kopersulfaat (pentahydraat) 5 mg/kg, kaliumjodide 3,1 mg, mangaan-II-sulfaat (monohydraat) 200 mg, natriumseleniet 1,4 mg, zinksulfaat (monohydraat) 600 mg.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Nutro Choice Puppy largebreed hondenvoer
Volwassen gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 2 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 3 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 6 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 9 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 12 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 15 maanden (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een leeftijd van 18 maanden (in gram)
25 255 380 490 450 380 - -
30 275 405 595 520 445 - -
35 295 430 700 585 530 - -
40 310 450 800 640 615 - -
45 330 520 835 665 650 585 -
60 400 585 965 905 860 760 -
80 645 845 985 990 965 980 930Ander voer?

Zoekt u ander voer van Nutro, bijvoorbeeld voor een puppies van kleinere rassen of voor een volwassen hond? Kijk dan eens bij ons totaalaanbod Nutro Choice hondenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 15,95 (€ 7,98 /kg)
2 x 2 kg
€ 30,95 (€ 7,74 /kg)
12 kg
€ 42,95 (€ 3,58 /kg)
2 x 12 kg
€ 82,95 (€ 3,46 /kg)

Adult

Nutro Choice Mini Maintenance Kip hondenvoer

Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip 

Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip is een complete en en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine rassen (tot 10kg). De brokjes zijn speciaal ontworpen om goed gegeten te kunnen worden door honden van kleine rassen. Bovendien helpt de voeding om de conditie van uw kleine hondje te verbeteren en op peil te houden. De voedzame mix van kippenvlees en rijst zorgt ervoor dat het voer goed verteerbaar is en een ideale verhouding van eiwitten en vetten bevat, zodat de vitaliteit en het energieniveau van uw hondje optimaal is. Bovendien draagt dit bij aan de heerlijke smaak van Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip, wat niet onbelangrijk is omdat kleine hondjes soms kieskeurige eters zijn! 

Onze klanten hebben goede ervaringen met Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip. Het beste voer, voor de laagste prijs. Per verpakking Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip die u bestelt, daalt de prijs per kilo. 

De houdbaarheid van Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer

 • Een uitgebalanceerde voeding op basis van kip & rijst, voor volwassen honden van kleine rassen;
 • Een heerlijke smaak maakt dat zelfs de meest kieskeurige eters genieten van hun maaltijd;
 • Het energiegehalte van het voer is speciaal afgestemd op het hogere metabolisme van kleine hondjes;
 • Natuurlijke antioxidanten zoals vitamine C en taurine helpen het immuunsysteem van uw hondje gezond te houden;
 • De gewrichten van uw hondje worden optimaal ondersteunt dankzij glucosamine en chondroitine (aanwezig in het kippenvlees);
 • Een gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines helpt de huid en vacht gezond te houden.

 

Ingrediënten Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip

Gedroogd kippenvlees (27%), rijst (17%), volkorentarwe, gevogeltevet (7%), maïsproteïnen, tarwemeel, gedroogde bietenpulp, natriumchloride, gedroogde brouwersgist, kaliumchloride, plantaardige vezels, dicalciumfosfaat, magnesiumfosfaat, visolie (0.3%), gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (28%), Vetgehalte (17%), Anorganische stoffen (8%), Ruwe voedingsvezels (2%), Calcium (1.3%), Fosfor (1%), omega-6 vetzuren (2.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (21.205 IE/kg), vitamine D3 (1.705 IE/kg), vitamine E (700 mg/kg), vitamine C (305 mg/kg), biotine (4 mg/kg), vitamine B2 (65 mg/kg), vitamine B3 (365 mg/kg), vitamine B5 (90 mg/kg), vitamine B6 (60 mg/kg), taurine (1.950 mg/kg), koper / pentahydraat (45 mg/kg), kaliumjodide (1,3 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (555 mg/kg), natriumseleniet (1,3 mg/kg), zink-sulfaat-monohydraat (710 mg/kg).


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Nutro Choice Mini Maintenance Hondenvoer Kip
Volwassen gewicht van de hond (kilogram) Hoeveelheid droogvoer bij een lage activiteit (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij normale activiteit (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij hoge activiteit (in gram)
2 40 50 55
4 70 80 95
5 80 95 115
8 115 135 160
10 135 160 190


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Zoekt u ander voer van Nutro Choice, bijvoorbeeld voor een middelgrote hond of grote hond? Of zoekt u voer voor een puppy of senior hond? Wij verkopen diverse soorten Nutro Choice hondenvoer!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 11,95 (€ 5,98 /kg)
2 x 2 kg
€ 22,95 (€ 5,74 /kg)
7 kg
€ 31,95 (€ 4,56 /kg)
2 x 7 kg
€ 59,95 (€ 4,28 /kg)
Nutro Choice Adult Sensitive Kip & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Adult Sensitive Kip & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Sensitive Kip is een speciaal samengestelde voeding voor volwassen honden met een gevoelige spijsvertering. Uw hond kan van slag raken als hij iets verkeerds heeft gegeten, waarna hij last van winderigheid, overgeven of diarree krijgt. Er zijn bovendien rassen die aanleg hebben voor maag-darmproblemen. De juiste voeding kan helpen bij het verminderen of voorkomen van de symptomen. De voeding is gemaakt van zeer goed verteerbare ingrediënten, zoals kippenvlees en rijst. Een combinatie van oplosbare en niet oplosbare vezels zorgt voor een optimale conditie van het maag-darmkanaal en bevordert de kwaliteit van de ontlasting. Ook zorgt de toevoeging van een natuurlijk prebioticum, cichorei extract, ervoor dat de spijsvertering ondersteund wordt.

Naast de ondersteuning van het maag-darmkanaal levert Nutro Choice Sensitive Kip ook een bijdrage aan een aantal andere lichaamsfuncties. Zo zorgt de aanwezigheid van glucosamine en chondroïtine, van nature aanwezig in kippenvlees, voor de juiste ondersteuning van de gewrichten. Natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine dragen bij aan een gezond immuunsysteem. CoatVit, een gepatendeerde combinatie van biotine en B-vitamines, gecombineerd met Omega 3- en Omega 6-vetzuren, verbetert de conditie van de huid en vacht. Dus zoekt u de beste voeding voor uw hond met een gevoelige spijsvertering? Bestel dan Nutro Choice Sensitive Kip. Acties: bij verpakking van 2x12 kg de laagste prijs per kilogram!

De houdbaarheid van Nutro Choice Sensitive Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Nutro Choice Sensitive Kip

Gedroogde kippenvlees (26%), rijst (26%), volkorentarwe, gevogeltevet (8%), gedroogde suikerbietenpulp, natriumchloride, plantaardige voedingsvezels, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, witlof-extract (0,5%), zonnebloemolie, visolie (0,3%), gedroogdr algen, rozemarijn-extract.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (22%), Vet (17%), Anorganische stoffen (8%), Ruwe voedingsvezel (2%), Calcium (1,2%), Fosfor (0,9%), Omega 6-vetzuren (2,5%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Nutro Choice Sensitive Kip
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Lage activiteit Gemiddelde activiteit Hoge activiteit
3 55 65 75
5 75 95 105
10 130 160 180
15 175 215 245
20 220 265 305
25 260 315 360
30 295 360 410
35 330 405 460
40 365 450 510
45 400 490 550
60 500 610 690
80 615 755 855


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Nutro Choice Sensitive Kip? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Nutro hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer voor puppy's, volwassen honden en oudere honden. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 12,95 (€ 6,48 /kg)
2 x 2 kg
€ 24,95 (€ 6,24 /kg)
3 x 2 kg
€ 35,95 (€ 5,99 /kg)
12 kg
€ 42,95 (€ 3,58 /kg)
2 x 12 kg
€ 80,95 (€ 3,37 /kg)
Nutro Choice Mini Lam & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer

Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer is voeding speciaal ontwikkeld voor kleine hond tot 10 kg. Het voer bestaat uit een klein aantal ingrediënten om zo de kans op allergische reacties zo klein mogelijk te houden. Zo is het voer zonder tarwe, melk of rundvlees samengesteld. Daarnaast helpt het voer om huidklachten bij uw hond tegen te gaan. Op deze manier is dit voer uitstekend geschikt voor kleine honden met overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten. Daarnaast zorgt de lekkere smaak in deze voeding ervoor dat zelfs kieskeurige eters het voer lekker vinden.

Door het kleine aantal ingrediënten in Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer wordt de kans op allergische reacties bij uw hond verkleind. Daarnaast bevat dit voer natuurlijk antioxidanten, vitamine C en taurine om het immuunsysteem van uw hond te ondersteunen. Het voer maakt tevens gebruikt van een gepatenteerde vitaminemix die de voeding goed verteerbaar maakt. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de huid en vacht van uw hond gezond blijft en mooi glanst. Het kleine krokante brokje waarin deze ingrediënten zijn samengeperst zorgen ervoor dat uw hond goed op zijn eten kauwt. Dit resulteert in een schoon gebit, een frisse adem en helpt tegelijk de spijsvertering te verbeteren. Dankzij onze scherpe acties op verschillende verpakkingen is Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer voordelig te koop via onze website.

De houdbaarheid van Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer

Gedroogd ontvet lamsvlees (26%), rijst (26%), bruine rijst, maïsproteïnen, gevogeltevet (4%), gedroogde bietenpulp, leverhydrolysaat, zonnebloemolie, natriumchloride, kaliumchloride, plantaardige vezels, dicalciumfosfaat, magnesiumfosfaat, visolie (0.3%), gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (22%), Vetgehalte (13%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2,5%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer

Lichaamsgewicht in KG Lage activiteit Gemiddelde activiteit Hoge activiteit
  Voer in gram Voer in gram Voer in gram
2 40 50 55
4 70 80 95
5 80 95 115
8 115 135 160
10 135 160 190

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Nutro Choice Mini Lam & Rijst Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Prins Procare Mini Lam & Rijst Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Nutro kijkt u op de merkpagina.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 12,49 (€ 6,25 /kg)
2 x 2 kg
€ 23,95 (€ 5,99 /kg)
7 kg
€ 31,95 (€ 4,56 /kg)
2 x 7 kg
€ 59,95 (€ 4,28 /kg)
Nutro Choice Adult Kip hondenvoer

Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer

Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer is een voeding voor actieve middelgrote volwassen honden tot 25 kg. Kippenvlees is het belangrijkste ingrediënt in deze voeding. Deze hoogwaardige eiwitbron zorgt ervoor dat de voeding goed verteerd kan worden. Eiwitten zorgen er bovendien voor dat de spieren van uw hond goed onderhouden worden. Rijst en gezonde volkorentarwe als koolhydraatbron zorgen voor een gemakkelijke energieafgifte. De voeding is geconcentreerd, waardoor uw hond minder voeding hoeft te consumeren om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Hierdoor wordt het verteringsstelsel minder belast en uw hond produceert op deze manier minder ontlasting.

De aanwezigheid van glucosamine en chondroïtine, van nature aanwezig in kippenvlees, zorgt voor de juiste ondersteuning van de gewrichten. Natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine dragen bij aan een gezond immuunsysteem. CoatVit, een gepatendeerde combinatie van biotine en B-vitamines, gecombineerd met Omega 3- en Omega 6-vetzuren, verbetert de conditie van de huid en vacht. De hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zorgen voor een lekkere smaak. Dus zoekt u de beste voeding voor uw volwassen hond? Online te koop: Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer. Acties: laagste prijs per kilogram bij aanschaf van een 2x12 kg verpakking!

De houdbaarheid van Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer

Gedroogd kippenvlees (27%), rijst (17%), volkorentarwe, gevogeltevet (7%), maïsproteïnen, tarwemeel, gedroogde bietenpulp, natriumchloride, gedroogde brouwersgist, kaliumchloride, plantaardige vezels, dicalciumfosfaat, magnesiumfosfaat, visolie (0.3%), gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (28%), Vet (17%), Anorganische stoffen (8%), Ruwe voedingsvezel (2%), Calcium (1,3%), Fosfor (1%), Omega 6-vetzuren (2,5%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Voedingsadvies Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Lage activiteit Gemiddelde activiteit Hoge activiteit
3 55 65 75
5 80 95 115
10 135 160 190
15 185 215 255
20 230 265 320
25 270 315 380Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Nutro Choice Adult Kip Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Nutro hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer voor puppy's, volwassen honden en oudere honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 12,95 (€ 6,48 /kg)
2 x 2 kg
€ 24,95 (€ 6,24 /kg)
3 x 2 kg
€ 35,95 (€ 5,99 /kg)
12 kg
€ 42,95 (€ 3,58 /kg)
2 x 12 kg
€ 80,95 (€ 3,37 /kg)
Nutro Choice Adult Lam & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer

Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer is een voeding voor volwassen middelgrote honden die last hebben van een voedselovergevoeligheid. De voeding bevat slechts een beperkt aantal ingrediënten, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie verkleind wordt. De voeding is gemaakt op basis van lam en rijst en bevat geen tarwe, melk en rundvlees. Honden met een gluten- of lactoseintolerantie of een allergie voor bepaalde dierlijke eiwitten kunnen dus baat hebben bij deze voeding. De voeding kan ook effect hebben bij honden die last hebben van een slechte huid en vacht. 

De aanwezigheid van glucosamine en chondroïtine, van nature aanwezig in lamsvlees, zorgt voor de juiste ondersteuning van de gewrichten. Natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine dragen bij aan een gezond immuunsysteem. CoatVit, een gepatendeerde combinatie van biotine en B-vitamines, gecombineerd met Omega 3- en Omega 6-vetzuren, verbetert de conditie van de huid en vacht. De hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zorgen voor een lekkere smaak. Dus zoekt u de beste voeding voor uw volwassen hond met een voedselovergevoeligheid? Bestel dan goedkoop online Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer. Bij een verpakking van  2x(12+3) kg de laagste prijs per kilogram.

De houdbaarheid van Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer

Gedroogd ontvet lamsvlees (26%), rijst (26%), bruine rijst, maïsproteïnen, gevogeltevet (4%), gedroogde bietenpulp, leverhydrolysaat, zonnebloemolie, natriumchloride, kaliumchloride, plantaardige vezels, dicalciumfosfaat, magnesiumfosfaat, visolie (0.3%), gedroogde algen, rozemarijnextract.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (22%), Vet (13%), Anorganische stoffen (8,5%), Ruwe voedingsvezel (2%), Calcium (1,6%), Fosfor (1,1%), Omega 6-vetzuren (2,5%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding (gram)
Lage activiteit Gemiddelde activiteit Hoge activiteit
3 55 65 75
5 80 95 115
10 135 160 190
15 185 215 255
20 230 265 320
25 270 315 380

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Nutro hondenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod hondenvoer voor puppy's, volwassen honden en oudere honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 12,95 (€ 6,48 /kg)
2 x 2 kg
€ 24,95 (€ 6,24 /kg)
3 x 2 kg
€ 35,95 (€ 5,99 /kg)
Nutro Choice Light Lam & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer

Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer helpt u om uw hond op een verantwoorde manier gewicht te laten verliezen. Overgewicht kan een hoop gezondheidsproblemen voor uw hond met zich meebrengen. Dit voer helpt om het gewicht van uw hond langzaam weer een beetje af te laten nemen. Het voer bestaat uit lam en rijst om zo een allergische reactie zo klein mogelijk te houden. Daarnaast is er veel aandacht bestaat aan de smaak van deze light voeding om een zo lekker mogelijk maal voor te kunnen schotelen. Op deze manier zijn alle honden geschikt voor deze light voeding van Nutro.

Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer is een compleet uitgebelanceerde voeding die uw hond helpt om op een gezond gewicht te komen en te blijven. Het voer bevat minder vet en calorieën en toegevoegde l-carnitine om de het aanwezige vet op een natuurlijke manier te verbranden. Het vet dat wel aanwezig is bestaat uit zonnebloemolie, visolie en gevogelte vet dat de smaak van het voer ten goede komt en en zorgt voor een gezonde huid en vacht. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een gepatenteerde combinatie van biotine en vitamine-B om de huid nog extra gezond te maken. Door gebruik te maken van rijst bevordert dit voer het uithoudingsvermogen van uw hond. Het lamsvlees bevat glucosamine en chondroitine die ervoor zorgen dat de gewrichten van uw hond gezond blijven. Daarnaast zorgen antioxidanten, taurine en vitamine C ervoor dat het immuunsysteem van uw hond gezond blijft. Dankzij onze scherpe acties kunt u Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer het beste online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer

Rijst (35%), gedroogd ontvet lamsvlees (14%), maïsproteïnen, gedroogde bietenpulp, gevogeltevet (3%), leverhydrolysaat, zonnebloemolie, natriumchloride, kaliumchloride, plantaardige vezels, magnesiumfosfaat, dicalciumfosfaat, visolie (0.3%), gedroogde algen, L-carnitine, rozemarijnextract.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (20%), Vetgehalte (9%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Calcium (1,2%), Fosfor (0,9%), Omega-6 vetzuren (2,5%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer

Gewicht in KG Gewichtsbehoud Gewichtsverlies
  Voer in gram Voer in gram
3 70 60
5 105 85
10 175 145
15 235 195
20 295 240
25 345 285
30 395 325
35 445 365
40 495 405
45 540 440
60 670 545
80 830 680

Ander Merk?

Bent u in plaats van Nutro Choice Light Lam & Rijst Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Nutro Choice Adult Lam & Rijst Hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Nutro kijkt u op de merkpagina.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 14,95 (€ 7,48 /kg)
2 x 2 kg
€ 28,95 (€ 7,24 /kg)

Senior

Nutro Choice Senior Kip & Rijst hondenvoer

Nutro Choice Senior Kip hondenvoer

Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer is speciaal afgestemd op de veranderende voedselbehoefte van ouder wordende honden. Naarmate een hond ouder wordt vermindert zijn activiteit, neemt zijn eetlust af en kan hij problemen krijgen met zijn huid, vacht en spijsvertering. Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer bevat zeer goed verteerbare en hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor blijven de spieren van uw hond gezond, zijn lichaam slank en zijn huid soepel en gezond. Ook bevat de voeding natuurlijke antioxidanten, die helpen het immuunsysteem van uw hond te versterken. Een extra steuntje in de rug, dat uw ouder wordende vriend goed kan gebruiken! 


Bij Brekz kunt u Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer goedkoop online bestellen. Bovendien hebben we vaak aantrekkelijke acties!

De houdbaarheid van Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer

 • Een zeer goed verteerbare voeding, op basis van kippenvlees en rijst;
 • Helpt de gewrichten van uw hond soepel te houden, dankzij glucosamine en chodroïtine afkomstig van het kippenvlees;
 • Natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine ondersteunen het immuunsysteem van uw hond;
 • Een speciaal ontwikkelde brokvorm, die rekening houdt met de slijtage van het gebit van uw hond;
 • Een gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines verzorgd de vacht en houdt de huid van uw hond gezond.

 

Ingrediënten Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer

Rijst (26%), gedroogd kippenvlees (18%), volkorentarwe, gevogeltevet, maisproteinen, tarwemeel, gedroogde bietenpulp, natriumchloride, zonnebloemolie, kaliumchloride, cichorei-extract (0.5%), plantaardige vezels, dicalciumfosfaat, visolie (0.3%).

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (21%), Vetgehalte (11%), Anorganische stoffen (7%), Ruwe voedingsvezels (2%), Calcium (0.9%), Fosfor (0.7%), omega-6 vetzuren (2.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (20.995 IE), vitamine D3 (1.690 IE), vitamine E (690 mg), vitamine C (300 mg), biotine (3,9 mg), vitamine B2 (60 mg), vitamine B3 (365 mg), vitamine B5 (90 mg), vitamine B6 (60 mg), taurine (1.930 mg), kopersulfaat (pentahydraat) (45 mg), kaliumjodide (3 mg), mangaan-II-sulfaat (monohydraat) (195 mg), natriumseleniet (1,3 mg), zinksulfaat (monohydraat) (580 mg).


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Nutro Choice Senior Kip Hondenvoer
Gewicht van de hond (in kilogram) Leeftijd van de hond (in jaren) Hoeveelheid voer per dag (in gram)
3 10+ 55
5 10+ 80
10 10+ 140
15 8+ 185
20 8+ 230
25 8+ 275
30 8+ 315
35 7+ 355
40 7+ 390
45 7+ 425
60 6+ 530
80 6+ 660


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Zoekt u hondenvoer van Nutro Choice, maar voor een volwassen hond of puppy? Kijk dan eens bij ons totaalaanbod aan Nutro Choice hodnenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 13,95 (€ 6,98 /kg)
2 x 2 kg
€ 26,95 (€ 6,74 /kg)
3 x 2 kg
€ 38,95 (€ 6,49 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Nutro hondenvoer


Nutro produceert al meer dan 80 jaar premium voeding voor honden en katten. Nutro gelooft in de natuur, omdat deze goed en voedzaam is. Deze filosofie brengt dit merk in de praktijk door de beste ingrediënten uit de natuur te gebruiken als basis voor een optimale gezondheid van uw huisdier. Elk product bevat uitsluitend nuttige, natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Daarbij staan de behoeftes van de hond centraal en bepalen zij het eindresultaat. Van het jonge tot het oudere dier en van het kleine tot het grote ras; Nutro Choice hondenvoer staat voor een leven lang gezonde natuurlijke voeding voor iedere hond.

Nutro is ervan overtuigd dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het vermijden van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen resulteert in een voeding die verser, gezonder, veiliger en gezonder is. Dit merk kiest daarom voor natuurlijke antioxidanten en rozemarijn om de voeding te bewaren.
 

Assortiment Nutro hondenvoer

In ons assortiment Nutro hondenvoervindt u producten die ingedeeld zijn naar leeftijd. Bij het bestellen van een groter aantal verpakkingen Nutro hondenvoer kunt u regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen. De houdbaarheidsduur van Nutro hondenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Puppy

In de Nutro Natural Choice Puppy lijn vindt u voer voor puppies van zowel het specifiek grote, als kleine/medium ras. Nutro Puppy is afgestemd op de hogere energiebehoefte en de spier- en botontwikkeling van uw puppy. Dit Nutro hondenvoer heeft alles in huis om uw pup een gezonde start te geven. Deze voeding wordt ook aanbevolen voor drachtige en zogende moederhonden om de melkproductie te ondersteunen en om hun conditie te herstellen. Er is ook voer voor pups met bepaalde overgevoeligheden.

Adult

Ons assortiment Nutro Natural Choice Adult omvat een groot aantal producten voor actieve, volwassen honden. Nutro hondenvoer helpt een gezonde huid en vacht, lichaamsconditie en gebit te behouden van zowel kleine, als grote hondenrassen. Ook is er voeding voor honden met een gevoelige maag en/of een gevoelige spijsvertering en voor honden met overgewicht. Voor iedere hond een gezonde volwaardige voeding met de kracht van de natuur.

Senior

Nutro Natural Choice Senior is voer voor de hond vanaf 8 jaar. De oudere hond wordt minder actief, verliest eetlust en kan spijsverteringsklachten of huid- en vachtproblemen krijgen. Daarom is Nutro hondenvoer Senior rijk aan zeer goed verteerbare, hoogwaardige ingrediënten zoals kippenvlees en rijst. Nutro ondersteunt gezonde spieren, een slank lichaam, een gezonde huid en soepele gewrichten. Het helpt uw beste vriend bij een lang en gezond leven.

Terug