Nierproblemen hond
4
4
4
4
4
(4)

Puur Kidney (nieren) Tabletten voor hond en kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Puur Kidney voor hond en kat helpt bij het ondersteunen van de nierfunctie. Het is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. 

  • Goed voor de nierfunctie
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Kidney voor hond en kat

Puur Kidney voor hond en kat is een aanvullend diervoer (een supplement) dat helpt bij het ondersteunen van de nierfunctie. Het wordt bereid met volledig natuurlijke ingrediënten, bestaande uit een kruidenmengsel en is geschikt voor honden en katten. 

Puur Kidney voor hond en kat is makkelijk toe te dienen. Geef het direct in de mond, of geef het vermengd met wat brood of een lekkernij. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Voedingsadvies' staat een korte gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u Puur Kidney voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Kidney voor hond en kat 

Samenstelling: Lactose, Solidago virgaurea,  en Lespedeza sieboldi, magnesiumstearaat.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit <0,1%, ruwe celstof <0,1%, ruw vet <0,1%, ruwe as <0,1%, Natrium 0,002%.

Voedingsadvies Puur Kidney voor hond en kat 

Dosering:

Honden boven de 15 kg 2 tabletten
Honden onder de 15 kg 1 tablet
Katten 1 tablet

Geef deze dosering twee- à driemaal daags. Als dit niet lukt, kunt u eenmaal per 1-2 dagen een maximale dagelijkse dosering geven. Bij aanhoudende last kan het 1-3 weken duren voordat er verbetering optreedt. Als u merkt dat de toestand van uw dier is verbeterd, kunt u overstappen op een onderhoudsdosering (ca. de helft). Bouw langzaamaan af naar een zo laag mogelijke dosis. Let goed op de reactie van uw dier op de dosering. Aanvankelijk kan een hogere dosering nodig zijn, het is in dat geval veilig om een dubbele dosering te geven. Dit product mag aanhoudend gebruikt worden. Het wordt dan wel aangeraden om om de 6-8 weken een stopweek te nemen. 

Gebruiksaanwijzing: 

Dit product kan direct in de bek gegeven worden. U kunt het ook in een stukje brood of op iets lekkers toedienen als dat het toedienen vergemakkelijkt. Het wordt aangeraden het product een half uur voor of na een maaltijd aan uw dier te geven. Dat bevordert de opneming. 

Bewaar het product op een droge plek buiten de zon tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Kidney hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid. 

Ander product?

Als uw hond of kat last heeft van stijve gewrichten, kunt u Puur Magnesium proberen. Als u op zoek bent naar een ander verzorgingsproduct voor uw hond, kunt u dat vast en zeker vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (4)
04-01-2023
1
2
3
4
5
Neemt zijn tijd,maar help het
03-01-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Mijn hondje krijgt 3x 2 pilletjes per dag. Drinkt veel minder, eet beter en voelt zich duidelijk beter.
08-07-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Helemaal tevreden over kwaliteit, snelheid en prijs
06-06-2023
1
2
3
4
5
Mein Hund hat eine schwere Niereninsuffizienz. Sie verträgt die Tabletten sehr gut und die Einnahme ist unkompliziert. Sie helfen ihre Nieren zu entlasten. Ich bin sehr zufrieden.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.