Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Milbemax ontwormingsmiddel hond en kat


Milbemax ontwormingsmiddel

Milbemax is verkrijgbaar voor de verschillende levensfases en afmetingen van uw hond of kat en beschikbaar als kauwtablet of klein tablet. Bestel dit ontwormingsmiddel nu goedkoop en gemakkelijk bij Brekz

Maak hier uw keuze

Milbemax ontwormingsmiddel hond

Milbemax Kat

Milbemax ontwormingsmiddel

Voor de gezondheid van u en uw huisdier is het belangrijk dat u uw hond of kat regelmatig een ontwormingsmiddel geeft. Wormen kunnen uw hond of kat namelijk ziek maken en sommige wormen kunnen ook aan mensen worden overgedragen. Milbemax heeft diverse soorten ontwormingsmiddelen voor zowel honden als katten. Er zijn kleine tabletten en kauwtabletten voor honden en katten van elk ras, elke grootte en voor elke levensfase. De kleine tabletten kunt u door het voer doen en de kauwtabletten kunt u los voeren. De werkzame stoffen van Milbemax ontwormingsmiddel zijn milbemycine oxime en praziquantel. Deze zorgen voor bescherming tegen wormen en bestrijding van aanwezige wormen.

Voordelen van Milbemax ontwormingsmiddel

  • Ontwormen is zeer eenvoudig
  • Diverse soorten ontwormingsmiddelen
  • Geschikt voor elk ras, elke grootte en elke levensfase
  • Beschermt tegen diverse soorten wormen
  • Bestrijdt diverse soorten wormen
  • Geschikt voor honden en katten
  • Veilig voor uw dier, andere dieren en alle gezinsleden

Bij Brekz kunt u verschillende ontwormingsmiddelen van Milbemax eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk hieronder ons aanbod en kies het product dat bij uw dier past. 

Assortiment Milbemax ontwormingsmiddel

Voor grote honden vanaf 5 kg is er Milbemax Grote Hond. Dit beschermt tegen lintwormen en spoelwormen en kan de hartwormziekte voorkomen. Voor kleine honden en puppy's tot 10 kg is er een middel dat bescherming biedt tegen spoelwormen, lintwormen, haakwormen, zweepwormen en oogwormen. Ook kunt u Milbemax kauwtabletten Grote hond met kipsmaak en Milbemax kauwtabletten Kleine honden en puppy's met kipsmaak bestellen. Voor kleine katten en kittens is er Milbemax Kleine katten en kittens en voor grote katten is er Milbemax Grote Kat

 

Ander ontwormingsproduct?

Voor de ontworming van uw hond kunt u ook de producten van Drontal, Exil, Pancur of Beaphar kiezen. Voor katten hebben wij diverse ontwormingsproducten van Drontal, Mansonil, Exil, Pancur en Beaphar.