Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Baiku (105x75x58 cm)

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 144,95
€ 144,95

Krabpaal Baiku is een mooi, compact krabmeubel afgewerkt met antraciet en zwart pluche dat uw kat voorziet in zowel zijn krab- als slaapbehoefte. 

  • Afmetingen: 105x75x58cm (hxbxd)
  • Met hangmat, slaaphuisje en uitkijkplateau
  • Stevige sisal krabpalen

Meer informatie

Productinformatie Katten krabpaal Baiku

Krabpaal Baiku is een zeer compact krabmeubel dat afgewerkt is met antraciet en zwart pluche. Door de kleurstelling past het meubel in vrijwel elk interieur. De krabpaal wordt gekenmerkt door de ronde vormen en heeft een afmeting van 105 x 75 x 58 cm. De paal is uitgerust met een heerlijke hangmat en twee uitkijkplatformen, waarvan één met een zacht kussentje en een huisje voor uw kat om zich in terug te trekken. De diverse met sisal omklede palen voorzien de kat in zijn krabbehoefte, zodat uw huisdier uw mooie bank met rust kan laten. Katten gebruiken een krabpaal voor zowel het scherpen van de nagels, als voor het afbakenen van hun territorium. 

Bij Brekz kunt u de mooiste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katten krabpaal Baiku tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk krabmeubel met vierkante vormen? Kijk dan eens naar Katten Krabpaal Yutmau. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met alle krabpalen.