Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kong Squeez Action hondenspeeltje groot - 2 stuks

Productinformatie
Per Set
€ 8,95
Beschikbaar 09 June
€ 8,95

Kong Squeez Action hondenspeeltje groot is een leuk apporteerspeeltje met piepgeluid. Geen hond die dit kan weerstaan. Wordt geleverd in een verpakking met 2 stuks.

  • duurzaam product
  • geschikt voor binnen en buiten
  • met pieper voor extra plezier

Meer informatie

Kong Squeezz Action groot

De Kong Squeezz Action groot is een zeer geschikt alternatief voor de gewone tennisbal. Aan de binnenkant van de stuiterbal zit een pieper wat deze bal nog veel interessanter maakt voor honden en het speelplezier vergroot. Deze leuke stuiterbal is geschikt voor zowel binnen als buiten, dankzij het eenvoudig te reinigen materiaal van de bal. De Kong Squeezz Action is zeer duurzaam en is verkrijgbaar in de maten small, medium en large.

Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Squeezz Action groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
    

Kenmerken Kong Squeezz Action groot

  • De verpakking van Kong Squeezz Action groot bevat 2 ballen met een diameter van 8 cm.
  • Duurzaam product
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Met pieper

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit speeltje? Kijk dan eens naar Kong Squeezz Action mediumVoor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van Kong hondenspeelgoed.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (4)
12-07-2019
4
4
4
4
4
Is goed hondenspeelgoed
24-12-2018
4
4
4
4
4
Leuk stevig speeltje. Erg blij mee.
09-10-2018
4
4
4
4
4
2 minuten en het was kapot. Al mail nasr kong gestuurd, wachten op reactie.
26-07-2018
4
4
4
4
4
Hele fijne speelballen voor mijn Duitse Dog en Boerenfoxje . Zijn er heel blij mee. Goede kwaliteit!!