Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Sanicat Clumping White kattengrit geurloos 10L

Productinformatie
10 liter
€ 7,99 (€ 0,80/l)
€ 7,99 (€ 0,80/l)
2 x 10 liter
€ 15,49 (€ 0,77/l)
Meest verkocht
€ 15,49 (€ 0,77/l)

Sanicat Clumping White kattengrit geurloos  (10 liter) is een klontvormende kattenbakkorrel van natuurlijk wit bentoniet.

  • Minder uitloop; blijft niet aan de pootjes hangen door de grove korrels
  • Bestrijdt onaangename geurtjes
  • Zacht voor de kattenpootjes

Meer informatie

Productinformatie Sanicat Clumping White kattengrit geurloos 10L

Sanicat Clumping White kattengrit (10 liter) is een geurloos kattengrit met een klontvormende kattenbakkorrel die zorgt voor minder uitloop en minder stof dan veel andere kattenbakvullingen. De grote korrels zijn zacht voor de kattenpootjes en blijven minder snel aan de pootjes van de kat plakken. Sanicat maakt gebruik van de natuurlijke kracht van zuurstof om elke bron van nare geurtjes te ontbinden. Dit zorgt ervoor dat vieze luchtjes zoveel mogelijk  in de kattenbak blijven en de omgeving waarin de kattenbak zo fris mogelijk blijft ruiken.

Bij Brekz kunt u Sanicat kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanicat Clumping White kattengrit geurloos tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Sanicat Clumping White

Natuurlijk wit bentoniet

Ander product?

Zoekt u een klonterende kattengrit met babypoedergeur van Sanicat? Kijk dan eens naar Sanicat Strong Clumps kattengrit. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle kattenbakvullingen.