Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Koolfilter voor kattenbak universeel

Productinformatie
Per 3 verpakkingen
€ 4,99
€ 4,99

Koolfilter voor kattenbak universeel is bruikbaar in alle kattentoiletten. De filter absorbeert de reuk en is gemakkelijk te gebruiken. 

  • Afmetingen: 15 cm x 20 cm
  • 3 stuks
  • Makkelijk te gebruiken. 

Meer informatie

Productinformatie Koolfilter voor kattenbak universeel

Koolfilter voor kattenbak universeel is een reinigingsproduct dat gebruikt kan worden om te voorkomen dat de kattenbak nare luchtjes verspreidt. Het is bruikbaar in alle soorten kattentoiletten en is gemakkelijk te gebruiken. 

Koolfilter voor kattenbak universeel kan namelijk met een schaar op formaat geknipt worden.  In elke verpakking zitten 3 stuks koolfilter met een formaat van 15 x 20 centimeter. Een handig schoonmaakproduct voor de kattenbak. 

Bij Brekz kunt u Koolfilter voor kattenbak universeel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu reinigingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
            

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander reinigingsmiddel voor de kattenbak? Dan kunt u deze Katfresh kattenbakgeurverdrijver eens proberen. Een overzicht van onze overige hygiëneproducten voor uw kat, kunt u vinden op onze overzichtspagina hygiëneproducten kat.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
15-06-2019
4
4
4
4
4
Is dunner dan het filter wat ik had. Maar dubbel gevouwen past het precies. Geen nare luchtjes meer. En een super snelle bezorging van Brekz