Interactieve snackspeeltjes kat

Trixie Cat Activity Tunnel Feeder

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Trixie Cat Activity Tunnel Feeder is een veelzijdig voerspeelgoed en is geschikt voor katten vanaf 3 maanden. De voordelen van dit product:

  • Uitdagend voerspeelgoed
  • Ideaal voor te snelle eters
  • Gemakkelijk schoon te houden

Meer informatie

Productinformatie Trixie Cat Activity Tunnel Feeder

Trixie Cat Activity Tunnel Feeder is een veelzijdig voerspeelgoed en is geschikt voor katten vanaf 3 maanden. Het speeltje werkt als volgt. U vult het aan de bovenzijde met voer en het valt uit het reservoir in de zes verschillende buisjes. Uw kat kan met enige moeite het voer uit de buisjes proberen te krijgen. De oefening in behendigheid zal uw kat goed doen en bovendien is het zo niet langer mogelijk om het voer te snel te eten. De hoeveelheid van het door te laten voer uit het reservoir is deels doseerbaar. De anti-slip laag aan de onderzijde zorgt ervoor dat de tunnel feeder stevig op zijn plek blijft staan. De Trixie Cat Activity Tunnel Feeder is vaatwasserbestendig en dus makkelijk schoon te houden. Het product is geschikt voor katten met een leeftijd vanaf 3 maanden. 

  • Afmetingen: 28cm x 14cm (breedte x hoogte)
  • Uitdagend voerspeelgoed
  • Ideaal voor het afremmen van te snelle eters
  • Vaatwasserbestendig, eenvoudig schoon te houden
  • Met anti-slip tegen verschuiven
  • Geschikt voor katten vanaf 3 maanden
  • De kleur van het geleverde product kan afwijken van de kleur op de foto.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de Trixie Cat Activity Tunnel Feeder gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan bijvoorbeeld ook eens naar Cat Activity Flip Board of bij alle overige interactieve snackspeeltjes voor katten.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
13-11-2018
1
2
3
4
5
Een uitkomst, mijn kat kan nu zelf actief zijn brokjes gedoseerd pakken ipv alles achter elkaar op te vreten en dan de hele dag verder zeuren om eten. Ik werd daar gek van.
18-05-2022
1
2
3
4
5
notre chat s amuse beaucoup avec son nouveau jeu

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.