Hygiëne kat

Urine Off Kat & Kitten Spray

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Urine Off Kat & Kitten Spray is een geur- & vlekkenverwijderaar van urinevlekken en is geschikt voor gebruik op de kattenbak, harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen.

 • Verwijdert oude vlekken
 • Versnelt de zindelijkheidstraining
 • Veilig voor huisdieren en mensen

Meer informatie

Urine Off Kat & Kitten Spray

Urine Off Kat & Kitten Spray is een geur- & vlekkenverwijderaar van urinevlekken en is geschikt voor gebruik op de kattenbak, harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. Het product is ideaal voor het verwijderen van oude vlekken, versnelt de zindelijkheidstraining van uw huisdier. Ondanks zijn effectiviteit is de vlekverwijderaar volkomen veilig voor dier en mens. 

 De voordelen van dit product op een rij:

 • Urine Off Kat & Kitten verwijdert ook oude vlekken
 • Het product versnelt de zindelijkheidstraining van uw huisdier
 • De vlekverwijderaar is veilig voor dier en mens
 • Geschikt voor de kattenbak, harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen
   

Bij Brekz kunt u de beste Hygiëne kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Urine Off Kat & Kitten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Urine Off Kat & Kitten Spray

Probeer het product altijd eerst op een niet zichtbare plaats uit. Absorbeer verse urine met absorberende pad of papieren doek. Houdt bij het behandelen rekening met de noodzaak om ook de plek rondom de urinevlek goed te behandelen. Het product vervolgens in laten trekken. Bij nieuwe vlekken een aantal minuten, bij oude vlekken de vlek na behandeling met plastic bedekken en de hele nacht in laten trekken. Verwijder naderhand het plastic en laat de plek opdrogen. Urine Off opnieuw aanbrengen en een paar minuten in laten trekken. Eventueel enkele malen herhalen indien nodig. Verwijder uiteindelijk het laatste het residu met water.

Enkele tips voor het gebruik:

 • Bij kattenbakken en harde oppervlakken is het belangrijk de oppervlakken te behandelen met een borstel om oude urinevlekken op te lossen
 • Bij tapijt of stof is het belangrijk altijd schoon te maken met Urine Off alvorens andere middelen te gebruiken
   

Let op! Vermijd contact met ogen, huid en open wondjes. Gebruik de Urine Off niet als luchtverfrisser. Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vlekverwijderaar voor de hond en kat? Kijk dan eens bij Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat. Een overzicht van al onze Hygiëne kat producten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
3.5 / 5 (10)
24-09-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Met mijn 1e fles was ik heel tevreden. Deze is volgens mij net een iets andere versie. Het werkt, maar ik ben er nog niet uit of ik heel tevreden ben. Het blijft toch best duur spul, maar beter dan urine stank. Dit was in ieder geval de goedkoopste optie. Pakket was goed aangekomen. De spuitkop werkt en ik neem aan de andere 2 ook. Deze lagen los er naast in de doos, dus er zou iets mis kunnen gaan.
10-09-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Product werkt niet, verkoper wimpeld klacht af en verwijst door naar fabrikant, weigert retour adres te geven. Zeer slechte ervaring.
15-07-2019
1
2
3
4
5
kat zeikt nog steeds..
12-06-2018
1
2
3
4
5
Urine off ruikt goed en ik heb de indruk dat onze kater op de plaatsen waar ik het gebruik niet of zeker minder een plasje doet.
06-11-2017
1
2
3
4
5
Spijtig genoeg is het product niet aangepast aan mijn kat...
22-09-2017
1
2
3
4
5
Snelle, vlotte levering ennn...het werkt perfect!
30-03-2022
1
2
3
4
5
1° Erreur de référence + écoulement dans les 2 cartons des flacons. 2° Retour et réception de la bonne référence, sauf que marchandise refusée les cartons sont totalement imbibés des produits qui se sont écoulés car bouchons mal fermés. 3° en attente 3ème livraison !

Translate to English

1° Erreur de référence + écoulement dans les 2 cartons des flacons.
2° Retour et réception de la bonne référence, sauf que marchandise refusée les cartons sont totalement imbibés des produits qui se sont écoulés car bouchons mal fermés.
3° en attente 3ème livraison ! 1° Erreur de référence + écoulement dans les 2 cartons des flacons.
2° Retour et réception de la bonne référence, sauf que marchandise refusée les cartons sont totalement imbibés des produits qui se sont écoulés car bouchons mal fermés.
3° en attente 3ème livraison !
06-12-2020
1
2
3
4
5
Gode produkter, stort ud valg og hurtig levering

Translate to English

12-11-2019
1
2
3
4
5
cela n'a rien changé aux comportements de mes chattes, certes âgées, elles continuent de faire leurs besoins au même endroit.... malgré que j'ai mis du produit pur a chaque fois sans rincer

Translate to English

15-11-2018
1
2
3
4
5
Alles bestens: guter Preis und schneller Versand! Vielen Dank

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.