Hygiëne hond

CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger

CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger
CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger

Productinformatie
4
4
4
4
4
(3)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger bevat micro-organismen die snel en volledig geuren en vlekken afbreken op waterbestendige oppervlaktes. Deze vloerreiniger en allesreiniger bevat geen agressieve chemicaliën.

  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Kan veilig gebruikt worden in de buurt van huisdieren (en hun baasjes)
  • Op basis van een mix van enzymen en natuurlijke micro-organismen

Meer informatie

Productinformatie CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger

Wat zijn we dol op onze lieve huisdieren. Vuil en geurtjes die onze trouwe vrienden in het huis achterlaten zijn helaas iets minder fijn. Met CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger kunt u een urinevlek en de nare geuren optimaal verwijderen, zelfs als de urinevlekken er al een tijdje zitten. Veel van de vervelende geurtjes zijn hardnekkig vanwege de aanwezige ammoniak. Normale schoonmaakmiddelen reinigen met name door deze te maskeren, maar zodra de poetsbeurt weer is opgedroogd zal de geur weer tevoorschijn komen. Deze ruikt u misschien niet, maar uw huisdier wel, waardoor hij/zij sneller geneigd is deze plekken opnieuw te bevuilen. Zonder gebruik te maken van chemicaliën maakt deze reiniger een einde aan deze vieze vlekken en geurtjes. De micro-organismen en enzymen in deze reiniger laten een onzichtbare biofilm achter. Hierdoor worden de geurtjes ook tussen de poetsbeurten door geneutraliseerd.

Deze allesreiniger en vloerreiniger is uw redder in nood wanneer u te maken heeft met vlekken door urine of uitwerpselen van uw huisdier, maar ook bij braaksel, vetvlekken, bloed, huidschilfers, pootafdrukken en etensresten.

Een schoon en hygiënisch huis heeft u in een handomdraai met de CSI Urinevlek kat en urinevlek hond vloer- en oppervlaktereiniger. In de webshop van Brekz vindt u dit product en vele andere producten voor een schone omgeving voor u en uw huisdieren. Makkelijk online bestellen en tot wel 40% goedkoper dan elders!

Gebruik CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger

Gebruik dit middel alleen op een waterbestendig oppervlak. Denk bijvoorbeeld aan tegels, houten vloeren, gietvloeren, laminaat, PVC, douche bakken, toiletten, baden. Probeer het product altijd eerst uit op een onopvallende plaats om te zien of er geen onverwachte reactie optreedt of wanneer u niet zeker weet op welk materiaal het betreft. Pas op met natuursteen en poreuze oppervlaktes, die absorberen vocht.

Toepassing:

  • In een emmer water van 5 liter doet u 2 dopjes CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger.

  • Voor gebruik op uw vloer: maak de vloer schoon met een dweil. Daarna laten drogen aan de lucht.

  • Voor gebruik op andere oppervlaktes: breng een kleine hoeveelheid aan op een schone, droge, doek en veeg het oppervlak daarmee schoon. Laat daarna laten drogen aan de lucht.

Samenstelling CSI Urine vloer- en oppervlaktereiniger

Ingrediënten: Bevat een mix van micro-organismen en natuurlijke enzymen.

Ander product nodig?

Brekz heeft een uitgebreid assortiment aan hygiënische artikelen om het huis goed schoon te houden. Van CSI is er bijvoorbeeld ook een praktische spray: CSI Urine Honden & Puppy vlekken en geurverwijderaar. Altijd handig bij een zindelijkheidstraining of tijdens loopsheid. Kijk voor het volledige assortiment reinigers op de hygiëne pagina van Brekz.


Reviews
4
4
4
4
4
3.3 / 5 (3)
22-05-2023
1
2
3
4
5
Het heeft niks van nut , onze puppy bleef plassen en kakken in huis , ook al hadden we met het product gekuist !
07-03-2024
1
2
3
4
5
contente du résultat

Translate to English

13-04-2023
1
2
3
4
5
C’est un produit efficace. Il ne sent pas aussi bon que le produit de la même marque pour toutes espèces en pulvérisations mais je pense que c’est mieux pour ne pas gêner nos poilus.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.