Huid- en vachtproblemen hond
4
4
4
4
4
(2)

Virbac Allerderm Spot-on voor honden vanaf 10 kg

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Virbac Allerderm Spot-on voor honden vanaf 10 kg is een dermatologisch en gebruiksvriendelijk middel dat bijdraagt aan het herstellen van de huidbarrière.

  • Draagt bij aan herstel weerstand huid
  • Vpor gebruik bij huidaandoeningen
  • Huid lipidencomplex

Meer informatie

Productinformatie Virbac Allerderm Spot-on voor honden vanaf 10 kg

Virbac Allerderm Spot-on voor honden vanaf 10 kg is een middel voor directe toepassing op de huid en is geschikt voor honden met een huidprobleem.

De huid bestaat uit meerdere lagen en de structuur van de buitenste laag van de huid wordt vaak figuurlijk vergeleken met 'stenen in cement'. Daarbij worden huidcellen gezien als de 'stenen'. En tussen de huidcellen zit het 'cement', dit is het zogenoemde lipidencomplex. Het lipidencomplex is een belangrijk onderdeel van de natuurlijke huidbarrière. Wanneer de huidbarrière beschadigd is, dan kan het het lichaam minder goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een beschadigde huidbarrière kan dan ook huidproblemen veroorzaken, zoals allergische huidaandoeningen.

Virbac Allerderm Spot-on is een middel dat bestaat uit een lipidencomplex dat de natuurlijke huidcellen gebruikt om nieuwe lipidelagen aan te maken. Zo helpt het bij het herstellen van de huidbarrière en de verbetering van de natuurlijke weerstand van de huid.

Inhoud verpakking: 6x4 ml

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Allerderm Spot-on voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Virbac Allerderm Spot-on voor honden

Gedurende 4 weken 1 pipet per week aanbrengen op de huid tussen de nek en de staartbasis. Bij ernstige huidproblemen kunt u Allerderm Spot-on rechtstreeks op de huid aanbrengen en als nodig inmasseren. Het kan afhankelijk van de klachten nodig zijn om tijdelijk 2-3 pipetten per week toe te dienen. Als onderhoudsdosering kan 1 pipet per maand worden gebruikt.

De pipet kan het beste worden geopend door de aluminiumkleurige kant naar u toe te buigen. Duw de haren uit elkaar tot de huid zichtbaar is. Plaats het puntje van de pipet vervolgens tegen de huid ter hoogte van de schedelbasis van uw hond of kat. Stevig op het pipetje drukken en de gehele inhoud op de huid toedienen. Uw huisdier niet binnen 48 uur wassen.

Ander product?

Bent u op zoek naar dit product voor bijvoorbeeld uw kat? Kijk dan eens bij Virbac Allerderm Spot-on voor de kat.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
20-10-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
goed product, snelle levering
11-04-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
snelle bezorging en een goede prijs-kwaliteit verhouding


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.