Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond

Productinformatie
120 ml
€ 8,49
€ 8,49
2 x 120 ml
€ 15,95
€ 15,95
3 x 120 ml
€ 22,75
Meest verkocht
€ 22,75

Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond voorkomt dat een infectie aan de voorhuid van uw hond na het stoppen van een behandeling terugkomt. 

  • Reinigt en verzorgt de huid 
  • Helpt infecties voorkomen
  • Gemakkelijk aan te brengen

Meer informatie

Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond

Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond reinigt en verzorgt de voorhuid en voorkomt op deze manier dat een infectie na het stoppen van de behandeling direct weer terugkomt. U herkent een ontsteking aan druppels pus bij de omslag van de voorhuid. Ook likt uw hond bij een ontsteking overmatig schoon. Vooral in warme en vochtige omgevingen krijgen bacteriën en schimmels de kans om zich te vermeerderen. Het middel is eenvoudig aan te brengen. 

Bij Brekz kunt u de beste reinigingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond

Zet een plastic opzetstukje op de spuit en vul deze met 10 milliliter Prepusol. Gebruik bij iedere behandeling een schoon opzetstukje. Maak de voorhuid met behulp van een propje watten, bevochtigd met Prepusol, goed schoon. Houdt u daarna de voorhuid met uw vingers dicht. Spuit de Prepusol in de voorhuid en masseer goed in. Herhaal dit twee keer per dag gedurende drie dagen. Daarna één keer per dag gedurende zes dagen. Daarna kunt u de Prepusol 1 à 2 keer per week preventief gebruiken. 


Werkzame stoffen Prepusol Voorhuidreiniger voor de hond

Chloorxylenol en natriummedetaat


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een ander product dat de hygiëne van uw hond bevordert? Bekijk dan ons Hygiëne assortiment voor de hond. Hier vindt u onder andere de Beaphar No love Spray. Dit neutraliseert de geur van loopse teefjes, waardoor ze minder aantrekkelijk worden voor (ongewenste) reuen.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
23-08-2019
4
4
4
4
4
Prima product stuk goedkoper dan bij mijn DA.
19-06-2019
4
4
4
4
4
Lange levertijd. Staat volgende dag in huis, maar duurde een week. Verder nemen ze de telefoon niet op. Geven wel reactie via mail.