Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Betadine jodiumoplossing

Productinformatie
1 x 30 ml
€ 5,95
€ 5,95
2 x 30 ml
€ 10,95
€ 10,95
3 x 30 ml
€ 15,95
Meest verkocht
€ 15,95

Betadine jodiumoplossing (30 ml) is een ontsmettingsmiddel dat geschikt is voor de verzorging van kleine en ondiepe wonden bij honden en katten. Het werkzame bestanddeel povidonjodium heeft een sterke dodende werking van micro-organismen.

  • Geschikt voor desinfectie van snij-, schaaf-, en brandwonden
  • Prikt niet
  • Verkleint de kans op wondinfecties

Meer informatie

Productinformatie Betadine jodiumoplossing

Betadine jodiumoplossing (30 ml) is een desinfecteermiddel dat zeer geschikt is voor de verzorging en ontsmetting van kleine, ondiepe wonden. Het werkzame bestanddeel povidonjodium heeft een sterke en snel dodende werking van micro-organismen in de wond. Het goed uitspoelen, ontsmetten en verzorgen van wonden bevordert het genezingsproces. Betadine oplossing is hiervoor uitermate geschikt en helpt zo de kans verkleinen dat de wond geïnfecteerd raakt. Tevens is dit middel te gebruiken voor desinfectie van de huid voor injecties, operaties of bloedtransfusies. Het middel prikt niet en is daardoor erg diervriendelijk. Gebruik dit middel niet bij diepe, open wonden. Het is in dit geval sterk aan te raden om uw dierenarts te raadplegen. Dit is een humaan geneesmiddel. Uitsluitend te gebruiken conform artikel 5.1 en 5.2 van de Regeling Diergeneeskundigen. 

Bij Brekz kunt u de beste wondverzorgingsproducten voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Betadine jodiumoplossing 30 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruiks- en bewaaradvies Betadine jodiumoplossing

Breng de Betadine jodiumoplossing direct vanuit het flesje of door middel van een watje of steriel gaasje aan op de wond en de huid eromheen. Behandel de wond 1 tot 2 keer per dag zolang deze open is. Bewaar de verpakking beneden de 25 °C en plaats deze niet in de koelkast of vriezer. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 

Inhoud: Eén flacon bevat 30 ml.

Ander product?

Bent u op zoek naar wondzalf in een tube? Bekijk dan eens Betadine jodiumzalf. Voor al onze overige verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze katten- of hondenapotheek.