Huid- en vachtproblemen hond

Beaphar Wondspray voor hond en kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Wondspray voor hond en kat ondersteunt het herstel van kleine wondjes of een beschadigde huid. Met Propolis en Aloë Vera. 

  • Geschikt bij kleine wondjes, schaafwonden, droge en/of beschadigde huid
  • Kalmeert de huid na insectenbeten
  • Vormt een beschermende laag

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Wondspray voor hond en kat

Beaphar Wondspray voor hond en kat ondersteunt het herstel van de huid bij kleine wondjes, schaafwonden, droge en/of beschadigde huid en na teken – of insectenbeten. Het bevat Propolis en vormt een beschermende laag, zodat de huid optimaal kan herstellen. Beaphar Wondspray maakt de wond schoon en kalmeert de huid.

Bij Brekz kunt u Beaphar Wondspray voor hond en kat snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel huidverzorgingsproducten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen!

Ingrediënten Beaphar Wondspray

Samenstelling: Propyleen glycol, Alcohol, Propolis, Aloë vera, Tea tree olie

Gebruik- en bewaaradvies Beaphar Wondspray

Breng de spray twee keer per dag aan. Was voor gebruik uw handen en maak de te behandelen plek schoon met een vochtig doekje. Spray daarna de beschadigde plek in.
De verpakking buiten het bereik van kinderen houden en uit de buurt houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.

Ander product?

Bent u op zoek naar wondzalf voor uw hond, kat, knaagdier of vogel? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Beaphar Wondzalf. Voor andere verzorgingsproducten kunt u een kijkje nemen op de pagina van onze katten- of hondenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.