Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Politielijnen Zwart 200 cm

18 mm breedte
€ 15,99
€ 15,99
22 mm breedte
€ 18,99
€ 18,99

Leren Politielijnen Zwart 200 cm is een hoogwaardige, verstelbare zwart leren politielijn voor de hond.

  • Verstelbare lijn
  • Hoogwaardig leer
  • Gemakkelijk aan te koppelen

Leren Politielijnen Zwart 200 cm

Leren Politielijnen Zwart 200 cm is een verstelbare, hoogwaardige zwart-leren riem voor de hond. De hondenriem is maximaal 2 meter lang en is eenvoudig in te korten naar uw ideale lengte. Leer verdient voor velen nog altijd de voorkeur om een hondenriem van te vervaardigen. Het heeft ook een aantal grote voordelen ten opzichte van nylon. Zo is leer zeer sterk, waardoor het zich ook goed houdt bij fysiek sterke en energieke honden. Het materiaal heeft een zachte textuur en dat is fijn voor u en het is comfortabeler te dragen voor uw hond. En tenslotte wil het oog ook wat. Leer heeft een mooie, organische look en het verweerd langzaam wanneer het ouder wordt. Daarmee wordt het eigenlijk alleen maar mooier!

Deze hondenriem is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes en is voorzien van een handige karabijnhaak om hem aan te koppelen aan iedere halsband. 

Bij Brekz koopt u de beste hondenriemen gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u het product extra voordelig bestellen? Koop dan de Leren Politielijnen Zwart 200 cm bij ons. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kortere leren riem? Kijk eens bij de Leren Hondenriem van 165 cm. Een overzicht van alle hondenriemen vindt u hier.