Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Leren Koppellijn

Productinformatie
18 mm
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
€ 10,95 (€ 10,95/ct)

De Leren koppellijn is een mooi afgewerkte leren band waarmee u twee honden aan één lijn kunt laten lopen.

  • Comfortabel meerdere honden uitlaten
  • Gemaakt van sterk, hoogwaardig leer
  • Is te combineren met leren riem en/of halsband

Meer informatie

Productinformatie Leren koppellijn voor de hond 

Deze Leren koppelijn is ideaal als u twee honden tegelijkertijd wilt uitlaten, zonder dat u uw handen vol heeft aan twee verschillende riemen. Deze koppellijn is gemaakt van zwart leer van hoge kwaliteit, dat zorgvuldig is afgewerkt. Maar behalve mooi is deze koppellijn vooral erg handig. Bevestig de koppellijn gemakkelijk aan musketonhaken aan de halsbanden van uw honden en maak het vervolgens als een tussenstuk vast aan één uitlaatriem. Deze leren koppellijn is beschikbaar in twee verschillende maten. Geniet van uw uitlaatroutine zonder gedoe of riemen die in de knoop raken. Dat is wel zo makkelijk! 

Bij Brekz kunt u goedkoop uw hondenriemen online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu voordelig de Leren koppellijn voor de hond. Makkelijk besteld, snel in huis.

Ander product?

Is de Leren koppellijn toch niet helemaal het product waar u naar op zoek bent? Ontdek het ruime assortiment aan hondenriemen en uitlaatproducten bij Brekz. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze leren looplijn, die in een ruime keuze aan verschillende maten beschikbaar is?


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
31-08-2020
1
2
3
4
5
Mooie riem, goede greep
10-08-2019
1
2
3
4
5
Mooi mat zacht leer.