Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orthopedisch kussen Samoa Vital zwart

Productinformatie
70 x 55 cm
€ 39,49
€ 39,49
90 x 70 cm
€ 54,99
€ 54,99
110 x 85 cm
€ 65,99
Meest verkocht
€ 65,99

Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital zwart is een heerlijk kussen voor optimaal slaapcomfort.

  • 2-lagen-systeem: ligoppervlak van visco-elastisch schuim/schuimrubber, 5,5 cm
  • Rand: 10–15 cm schuimrubber vlokken/polyester vulling
  • Ook geschikt voor honden met pijnlijke gewrichten

Meer informatie

Productinformatie Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital zwart

Het Orthopedisch kussen Samoa Vital zwart is een heerlijk, zacht kussen die bijdraagt aan een optimaal slaapcomfort. Het 2-lagen-systeem bestaat uit visco-elastisch schuimrubber. De opstaande rand is opgevuld met schuimrubber vlokken/polyester. Orthopedische kussens vormen zich naar het lichaam van de hond. Het helpt doorligplekken te voorkomen en ondersteunt de spieren en gewrichten van uw viervoeter. Hierdoor kan stijfheid en pijn van gewrichten en spieren verminderd worden. Het Samoa Vital Orthopedisch hondenkussen is wasbaar op 60 °C hetgeen helpt huisstofmijten te doden en te zorgen voor effectieve verwijdering van huidschilfers en pollen.

Bij Brekz koopt u het Orthopedisch kussen Samoa Vital zwart goedkoop online. Bestel nu uw hondenkussen en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een orthopedisch kussen voor de hond in een andere vorm? Misschien is het Orthopedisch hondenkussen Noah dan iets voor u. Benieuwd naar ons complete assortiment? Kijkt u dan op de pagina met al onze comfortabele hondenkussens.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
01-12-2020
4
4
4
4
4
leuk kussen hoewel de bodem wat dun is