Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lief! Hondenkussen "Lief" OP is OP

Productinformatie
Per stuk
€ 64,95
€ 64,95

Lief! Hondenkussen Lief is heerlijk zacht kussen met fibrevulling en afneembare hoes.

  • Afmeting 100 x 70 cm
  • Heerlijk zacht
  • Met afneembare hoes

Meer informatie

Lief! Hondenkussen Lief

Lief! Hondenkussen lief is een mooie, zachte mand met fibrevulling. Dit kussen met de grote letters "Lief" heeft aan de zijkant een bruine handgreep waarmee u de mand eenvoudig op kunt pakken. Uw geliefde viervoeter kan zich heerlijk ontspannen op dit comfortabele zachte kussen. De mand is gedetailleerd en mooi afgewerkt.

Bij Brekz kunt u hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lief! Hondenkussen Lief tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Lief! Hondenkussen Lief

  • Met luxe, nette afwerking
  • Bruin handvat aan de zijkant
  • De afneembare hoes is eenvoudig te wassen
  • Met zachte fibrevulling

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 

Ander product?

Zoekt u een stoere mand voor uw reu? Kijk dan eens naar Lief! Hondenkussen Stoer. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.