Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Jack & Vanilla Benchkussen Shell

Productinformatie
S - 58 x 40 cm
€ 16,25
€ 16,25
M - 73 x 45 cm
€ 20,25
€ 20,25
L - 88 x 55 cm
€ 27,25
Beschikbaar 07 March
€ 27,25
XL - 104 x 68 cm
€ 34,49
Meest verkocht
€ 34,49

Jack & Vanilla Benchkussen Shell is een gewatteerd benchkussen. Dit kussen heeft geen afneembare hoes, maar is in zijn geheel te wassen in de wasmachine. 

  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Gewatteerde vulling
  • Doorgestikt aan de rand

Meer informatie

Productinformatie Jack & Vanilla Benchkussen Shell 

Het Jack & Vanilla Benchkussen Shell is een heerlijk zacht en comfortabel gewatteerd benchkussen. Door deze zachte stof ligt uw viervoeter heerlijk comfortabel in de bench en weet u zeker dat hij/zij de rust krijgt die het verdient. 

Dit benchkussen heeft geen afneembare hoes, wel kan dit kussen in zijn geheel worden gewassen in de wasmachine. 

Bij Brekz kunt u Jack & Vanilla Benchkussen Shell goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Ander product?  

Van Jack en Vanilla hebben wij naast benchkussens ook ligkussens, zoals een lekker zacht en rond kussen, de Jack & Vanilla Puff. Bent u op zoek naar een bench waar dit Jack & Vanilla benchkussen in past? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod van benches.

LET OP: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel ten gevolge van het gebruik van dit product.

De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. 

Voor kussens geldt dat u garantie krijgt op fabricagefouten in de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.