Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Jack & Vanilla Classy Hondenbed Stone

Productinformatie
L - 100 x 70 x 14 cm
€ 88,95
€ 88,95
XL - 120 x 80 x 20 cm
€ 104,95
Meest verkocht
€ 104,95

Jack & Vanilla Classy Hondenbed Stone is een dik hondenkussen en is daarom uitermate comfortabel voor uw hond. De zachte hoes in kunstleder is verwijderbaar en afwasbaar.

  • Hoge kwaliteit en duurzaam kunstleder
  • Polyester vezel vulling

Meer informatie

Productinformatie Jack & Vanilla Classy Hondenbed Stone

Jack & Vanilla Classy Hondenbed Stone is een hoogwaardig, dik hondenkussen waarop uw hond heerlijk kan uitrusten en slapen. Dit aangename hondenkussen is gemaakt met duurzaam kunstleer en heeft een hoes die gemakkelijk uitgewassen kan worden. 

Jack & Vanilla Classy Hondenbed Stone is gemaakt met een vulling van polyestervezels. Dit grote en zachte hondenkussen is zeer comfortabel - perfect voor iedere hond!  

Bij Brekz kunt u Jack & Vanilla Classy Hondenbed Stone goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

    

Ander product?

Van Jack & Vanille hebben wij ook dit ronde hondenkussen. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  

  • Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
  • De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.
  • U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
12-10-2019
4
4
4
4
4
Zeer mooi hondekussen