Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Top Trainer trainingsband voor de hond

Productinformatie
S
€ 3,99
€ 3,99
M
€ 3,99
€ 3,99
L-XL
€ 4,99
€ 4,99
L
€ 4,99
€ 4,99
XL-kort
€ 5,99
€ 5,99
XL
€ 5,99
€ 5,99

Top Trainer trainingsband voor de hond is een trainingstuigje dat de vorm van de snuit nabootst, waardoor u uw hond makkelijk in toom kan houden. 

• Met klittenband

• Voor de training

• In verschillende maten


Meer informatie

Productinformatie Top Trainer Trainingsband voor de hond

Top Trainer Trainingsband voor de hond is een tuigje dat tijdens de hondentraining gebruikt kan worden. Het bootst de vorm van de snuit na, waardoor u uw hond zonder veel inspanning makkelijk in toom kan houden. Wanneer uw hond bijvoorbeeld oogcontact met een andere hond maakt, kunt u dat met een klein trekje aan de lijn onderbreken. 

  • S: 22cm/35-42cm
  • M: 27cm/40-48cm
  • L: 31cm/50-57cm
  • L-XL: 37cm /48-60cm
  • XL 46cm/54-66cm
  • XL-kort: 40cm/46-58cm

Top Trainer Trainingsband voor de hond is verkrijgbaar in verschillende maten. Dit product is alleen geschikt om voor trainingsdoeleinden te gebruiken. Het wordt dus afgeraden het aanhoudend als wandeltuigje te gebruiken. 

Bij Brekz kunt u Top Trainer Trainingsband voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Andere accessoire? 

Zoekt u nog een tuigje dat u tijdens het wandelen kan gebruiken? Dan kunt u bijvoorbeeld dit H5D Leisure Rope Walker Tuigje eens bekijken. Zoekt u een ander hondentuigje? Op onze overzichtspagina hondentuigjes kunt u dan vast en zeker het juiste product vinden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
04-09-2019
4
4
4
4
4
Snel en correct, prijs ok