Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Halsbanden 37 cm voor de hond

Bruin
€ 4,75
€ 4,75
Zwart
€ 4,75
€ 4,75

De Leren Halsbanden 37 cm voor de hond is een stijlvolle, verstelbare leren halsband voor de hond met een lengte van 37 cm.

  • Stijlvol, hoogwaardig leer 
  • Keuze uit drie kleuren
  • Voor halsomvang van 29 - 35 cm

Leren Halsbanden 37 cm voor de hond

De Leren Halsbanden 37 cm voor de hond is een stijlvolle, hoogwaardige leren halsband en is geschikt voor honden met een halsomvang van 29 - 35 cm. De halsband is gemaakt van kwaliteitsleer en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.
Leer is voor velen nog altijd het mooiste en fijnste materiaal om een halsband van te maken. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van nylon. De textuur van het leer voelt fijn aan, daar heeft zowel u als uw hond baat bij. Het materiaal is daarbij enorm sterk, wat het ook geschikt maakt voor fysiek krachtige en energieke honden. En tenslotte is het mooi om te zien en het oog wil ook wat. Leer oogt organisch en verweerd  langzaam wanneer het ouder wordt.

Bij Brekz koopt u de mooiste halsbanden voor uw hond gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u de Leren Halsbanden 37 cm voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze halsband? Kijk dan eens bij de Soft Leren Halsband Zwart/Cognac. Voor een overzicht van alle halsbanden kijkt u hier.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
27-12-2016
4
4
4
4
4
mooi product voor een redelijke prijs