Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pet Remedy Verwarmingsmat

Productinformatie
Per stuk
€ 54,95 (€ 54,95/ct)
€ 54,95 (€ 54,95/ct)

De Pet Remedy Verwarmingsmat is een electrische verwarmde mat die ervoor zorgt dat uw huisdier goed op temperatuur komt en blijft, bijvoorbeeld na een operatie.

  • Ideaal voor in de bench, het hok, in de kooi of in de mand
  • De afmetingen van de mat zijn: 42 x 38 cm
  • Geschikt voor alle zoogdieren

Meer informatie

Productinformatie Pet Remedy Verwarmingsmat

Pet Remedy Verwarmingsmat is een electrisch verwarmde mat die ervoor zal zorgen dat uw huisdier een heerlijke warme plek heeft om het zich comfortabel te maken. Misschien heeft uw huisdier extra behoefte aan ondersteuning van zijn lichaamstemperatuur, bijvoorbeeld bij ziekte of na een operatie. Na anesthesie kan de warmteregulatie verstoord zijn, het is dan belangrijk om uw huisdier lekker warm te houden. Hond, kat, konijn of ander knaagdier, de Pet Remedy Verwarmingsmat zal uw huisdier comfort bieden.

De Pet Remedy Verwarmingsmat is geschikt voor alle zoogdieren jong en oud. Het fantastisch lange snoer (2.7m!) is gepantserd en beschermd. Bovendien is het bed niet voorzien van één, maar twee thermostaten, zodat de temperatuur altijd constant tussen de 30 en 35°C zal zijn.  Super veilig dus!

De verwarmingsmat is te gebruiken als warme mat in benches, manden, kraammanden, herstelkooien en andere huisdierbedden. Het snoer kan losgekoppeld worden van het bed, zodat deze door de tralies van het verblijf te leiden is, zo kan u ervoor zorgen dat uw huisdier niet bij het snoer kan. De verwarmingsmat kan bedekt worden met een dun matje of een zachte handdoek. Deze mat komt met een 12 volt transformator en het kost 15 watt om de mat aan te houden, dus ook goedkoop in gebruik en kan veilig continu ingeschakeld blijven. Mocht de mat nou vies worden, is deze heel eenvoudig af te nemen met een doekje. 

Afmetingen: 42 x 38 cm

Bij Brekz kunt u de beste dierenspullen goedkoop online bestellen. Bekijk ons volledige assortiment en koop nu Pet Remedy Verwarmingsmat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een toevoeging voor de Pet Remedy Verwarmingsmat, bijvoorbeeld een comfortabel kleed? Bekijk dan eens ons assortiment Hondendekens & -kleden. Hier vindt u onder andere Vetbed Grijs met Pootjesprint voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
22-06-2019
1
2
3
4
5
Het werkt na behoren. Wij en onze kittens zijn er erg blij mee.