Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer

Productinformatie
12 kg
€ 43,95 (€ 3,66/kg)
€ 37,36 (€ 3,11/kg)
€ 43,95 (€ 3,66/kg)
€ 37,36 (€ 3,11/kg)
2 x 12 kg
€ 83,95 (€ 3,50/kg)
€ 71,36 (€ 2,97/kg)
Meest verkocht
€ 83,95 (€ 3,50/kg)
€ 71,36 (€ 2,97/kg)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor pups en junioren van grote rassen die bevordert dat uw pup zorgeloos kan opgroeien.

  • Licht verteerbaar
  • Speciaal verlaagd calciumgehalte
  • Uitgebalanceerd dieet voor jonge honden

Meer informatie

Productinformatie HobbyFirst Canex Puppy Junior Brockx Maxi hondenvoer

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor pups en junioren van grote rassen, vanaf 4 weken. Puppy-Junior Brocks hondenbrokken zijn een complete en uitgebalanceerde voeding om uw pup ongestoord te kunnen laten groeien. Puppy-Junior Brocks Maxi bevat een zeer hoog aandeel gedroogde kip en rijst, dat maakt de voeding licht verteerbaar en bevordert een goede spijsvertering. Eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen komen voor in de juiste dagelijks benodigde hoeveelheden voor groeiende pups.

Omdat pups van grotere rassen gevoelig zijn voor stoornissen in de skeletopbouw, is het calciumgehalte van deze brok verlaagd. Het hogere eiwitgehalte ondersteunt de spierontwikkeling. Een optimale omega 3/6 verhouding,  omega-3 vetzuren en een geteste verhouding van noodzakelijke voedingsstoffen bevorderen een goede weerstand, een gezonde huid, een ongestoorde groei en het leervermogen. Daarnaast hebben de brokken een speciale grootte om te stimuleren dat uw pup voldoende kauwt. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu HobbyFirst Canex Puppy Junior Brockx Maxi hondenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksadvies HobbyFirst Canex Puppy Junior Brockx Maxi hondenvoer

Aangeraden wordt de aanbevolen hoeveelheid voer te verdelen over 3 of 4 maaltijden wanneer uw pup jonger is dan 3 maanden. Wanneer uw pup 3 of 4 maanden oud is wordt aangeraden het voer te verdelen over 3 maaltijden. Wanneer uw pup 5 maanden of ouder is, wordt aangeraden de aanbevolen hoeveelheid hondenbrokken te verdelen over 2 maaltijden per dag. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor uw hond. De houdbaarheid van dit product is op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten HobbyFirst Canex Puppy Junior Brockx Maxi hondenvoer

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 30.0%. Ruw vet 18.0%. Ruwe as 5.0%. Ruwe celstof 2.8%. Calcium (Ca) 0.8%. Fosfor (P) 0.74%.

Samenstelling

Gedroogde kip (30%). rijst (21%). maïs. dierlijk vet (kip). dierlijk eiwitextract. tarwegries. gehydrolyseerde kippeneiwitten. gedroogde bietenpulp. gedroogde cichorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline). biergist. cellulose. johannesbroodmeel. gehele gedroogde eieren. gedroogde Antarctische krill (0.4%) (een natuurlijke bron van EPA en DHA). lecithine. yucca schidigera. mineralen.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Bekijk dan onze overzichtspagina hondenvoer voor puppy's. Hier vindt u een groot assortiment hondenvoer voor puppy’s van verschillende rassen en in elk stadium. Zo bieden wij ook Acana Heritage Puppy & Junior, dit hondenvoer is volledig biologisch en speciaal samengesteld voor puppy's en jonge honden.
Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
05-10-2019
1
2
3
4
5
Heel tevreden over dit eten, onze pup is er super goed mee en eet het super graag. Ook niets van problemen met zijn stoelgang, wat hij wel had van brokken van royal canin. De levering was heel vlot en gemakkelijk.