Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Speelhengel met Pauwenveer voor de kat

Productinformatie
Per 2
€ 4,99
€ 4,99

Speelhengel met Pauwenveer voor de kat is een hengel met een pauwenveer eraan en is geschikt voor iedere kat.

  • Daagt uit tot spelen
  • Uren speelplezier
  • Stimuleert het jachtinstinct

Meer informatie

Speelhengel met Pauwenveer

Deze Speelhengel met Pauwenveer is een eenvoudig maar leuk en uitdagend speeltje voor katten. De hengel zorgt voor een interactief spel tussen u en uw kat. Uw huisdier wordt gestimuleerd om te jagen, rennen, springen en kauwen. Katten zijn de beste jagers en halen zeer veel voldoening hieruit. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de leukste kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Speelhengel met Pauwenveer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
       

Kenmerken Speelhengel met Pauwenveer

  • Stimuleert het jachtinstinct
  • Voor uitdagend, interactief spel
  • Afmetingen: 49 centimeter
          

Ander product?

Heeft u liever een andere variant? Kijk bijvoorbeeld eens naar deze leuke Speelhengel hout met jute vlinder en verenVoor het totale aanbod kunt u kijken op onze pagina met kattenspeeltjes.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
19-01-2021
4
4
4
4
4
Goederen waren goed,maar de informatie naar verzending en de afspraak van de mogelijke levertermijn daar vegen ze hun voeten aan en komen zeker de afspraken niet na en steken zich weg achter de pakjesdienst waar zeker de oorzaak niet ligt van hun te laat leveren Beloven in 1 tot 3 dagen te versturen ,mazr het duurt meer dan 7 dagen eer ze versturen en de artikelen waren bij hen in stock
17-01-2021
4
4
4
4
4
De veer is erg kwetsbaar voor een enthousiaste kitten
28-08-2019
4
4
4
4
4
Onze kat is helemaal gek van dingen met veren. Deze hengel is stevig en er wordt intensief mee gespeeld!