Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen)

1 kg OP is OP
€ 1,89 (€ 1,89/kg)
€ 1,89 (€ 1,89/kg)

Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen) is een effectieve maagkiezel en is geschikt voor kanaries, tropen, wildzang en parkieten.

  • Effectieve maagkiezel voor vogels
  • Voor o.a. kanaries en parkieten
  • Geschikt voor alle leeftijden

Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen)

Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen) is een effectieve maagkiezel en is geschikt voor kanaries, tropen, wildzang en parkieten. Deze maagkiezel heeft een fijne korrel en is geschikt voor tropische vogels van de voorgenoemde soorten, ongeacht hun leeftijd.

Bij Brekz kunt u de beste Grit en maagkiezen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen) tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een maagkiezel voor grote vogels? Kijk dan eens bij Thijssen Maagkiezel voor grote vogels (rood). Een overzicht van al ons Grit en maagkiezel vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
08-05-2019
4
4
4
4
4
Is goed voor de vogel en heel goed voor mijn portemonnee.
17-04-2017
4
4
4
4
4
Thijssen Maagkiezel is ook een goed product dat door kippen graag wordt opgenomen en daarom geven we dat onze dieren graag en bestellen bij " Brekz.nl " en het is binnen 24 uur in huis " TOP "