Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Gourmet kattenvoer

Gourmet nat kattenvoer is een hoogwaardig, smakelijk natvoer en is verkrijgbaar in de varianten Gold, Mon Petit en Perle. Van deze varianten is een breed assortiment aan smaken vertegenwoordigd.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Gold
Soup
Perle
Mon Petit

Gold

Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer is een zeer smakelijk nat kattenvoer, dat uw kat een ware smaaksensatie belooft. De meeste katten zijn echte fijnproevers en eten het liefst iedere dag een ander voer met een verschillende textuur en smaak. Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer is een heerlijke maaltijd die de verfijnde smaak van uw kat bevredigt. De unieke smaakbeleving die de hoogwaardige zalm met zich meebrengt zal uw kat volop laten genieten van een delicate en overheerlijke sensatie. Bovendien bevat dit voer toegevoegde mineralen, waardoor het goed voldoet aan de nutritionele behoeften van uw kat. Per tray van 24 blikjes van 85 gram te bestellen.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
  

Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveer het voer op kamertemperatuur.


Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer

Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg): ongeveer 3 blikjes per dag in tenminste 2 verschillende maaltijden. Voor drachtige of zogende katten: naar behoefte. Bewaar ongeopende blikjes op een koele, droge plaats.

 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (zalm 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 11.0%, ruw vet 7.0%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 3.0%, vocht 77.0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant zijn er in dit voer geen additieven toegevoegd.


Ander voer?

Houdt uw kat meer van vlees dan van vis? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Gourmet Gold kattenvoer. Dankzij ons ruime aanbod aan smaken, vindt u dus ongetwijfeld de smaak die uw kat het lekkerst vindt! Bekijk daarnaast eens ons overige aanbod nat kattenvoer!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Mousse Kalkoen kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Kalkoen kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Kalkoen kattenvoer is een smakelijk en zeer volledig natvoer en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Omdat u uw kat alleen het beste voor wil zetten, heeft Gourmet deze volledige en zeer smakelijke pastei op basis van kalkoen ontwikkeld. Met dit recept is een smaakbelevenis voor uw kat gegarandeerd! Het bevat een selectie van ingrediënten van de beste kwaliteit, die zijn verwerkt tot smakelijke pastei. Het volledige karakter haalt het product naast kalkoen uit plantaardige elementen en toegevoegde mineralen. Ook krijgt uw kat met deze voeding een breed spectrum van de dagelijks benodigde vitaminen binnen.

 • Speciaal recept is een smaaksensatie voor iedere kat
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en plantaardige elementen
 • Volledige voeding en dus geschikt als enkelvoer
 • Rijk aan kalkoen, geserveerd in een smakelijke mousse
 • Handige portieblikjes voor gemakkelijk serveren
   

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop het beste natvoer bestellen voor uw kat. Wilt u nog voordeliger inkopen? Maak gebruik van een van onze vele aanbiedingen voor een extra scherpe prijs!

De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse Kalkoen kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse Kalkoen kattenvoer

Vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% kalkoen), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Analytische bestanddelen

Vocht (77,0%), eiwit (11,0%), vetgehalte (7,0%), ruwe as (3,0%), ruwe celstof (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.440 IE/kg), vitamine D3 (220 IE/kg), ijzer (10 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink (10 mg/kg).

Technologische additieven:
 E516 (3.100 mg/kg), E451i (4.500 mg/kg).

Met conserveringsstoffen.
 

Voedingsadvies

Gourmet Gold kattenvoeding is enkelvoer voor katten van alle leeftijden. Een volwassen kat (3 - 5 kg) heeft 3 tot 4 blikken per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveren op kamertemperatuur.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gourmet Gold Mousse Kalkoen kattenvoer? Kijk dan eens bij de andere producten van Gourmet Gold. Daar vindt u onder andere Gourmet Gold met zeevis. Voor het gehele assortiment aan natvoer voor katten kijk op de merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer is een zeer smakelijk, volledig natvoer en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Deze voeding bewijst wat we al weten; uw kat is meer waard is dan gewoon natvoer. Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer is voor u de manier om de kat iedere dag te voorzien van een smaaksensatie. Voor de voeding zijn alleen hoogwaardige ingrediënten gebruikt, die zijn verwerkt in een smakelijke pastei. Het is daarom uitermate geschikt voor moeilijke eters. U heeft keuze uit diverse smaken, zodat uw kat iedere dag lekker afwisselend en gezond kan eten. Het product komt in een handig portieblikje, voor het extra gemakkelijk serveren van de maaltijd.

Bij Brekz kunt u het beste natvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer nog voordeliger inkopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse Tonijn kattenvoer

Vlees en dierlijke nevenproducten, vis en visnevenproducten (4% tonijn), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (11%), ruw vet (7%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (3%), vocht (77%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Voedingsfysiologische additieven: vitamine A (1.440 IE/kg), vitamine D3 (220 IE/kg), ijzer (10 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink (10 mg/kg).

Technologische additieven:
 E516 (3.100 mg/kg), E451i (4.500 mg/kg).

Met conserveringsstoffen.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk eens bij de andere producten van Gourmet. Daar vindt u onder meer Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer. Voor een overzicht van ons assortiment natvoer kijkt u op de Merkenpagina.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer

U wilt uw kat natuurlijk de beste en lekkerste voeding voorschotelen. Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer is een heerlijke compleetvoeding op basis van hoogwaardige ingrediënten. Van deze ingrediënten, waaronder rundvlees, wordt een heerlijke pastei gemaakt waar zelfs de meest kieskeurige katten van kunnen genieten. Als uw kat een hap neemt zal dat leiden tot een fantastische smaaksensatie in zijn of haar mond. 

Om de voeding zo compleet mogelijk te maken is het product aangevuld met vitaminen, plantaardige elementen en mineralen. Dit draagt bij aan een optimale gezondheid. Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer zit bovendien verpakt in handige portieblikjes voor een optimaal gebruiksgemak.

Dus bent u op zoek naar een zeer smakelijke en hoog-kwalitatieve voeding voor uw kat? Koop dan nu Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal hier zeker van kunnen genieten!

De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer

Vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% rund), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (11%), ruw vet (7%), ruwe as (3%), ruwe vezel (0,1%), vocht (77%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (1.440 IE/kg), vitamine D3 (220 IE/kg), ijzer (10 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink (10 mg/kg). Technologische additieven: E516 (3.100 mg/kg), E451i (4.500 mg/kg). Met conserveringsmiddelen.
 

Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer

Gourmet Gold kattenvoeding is een compleetvoer voor katten van alle leeftijden. Een volwassen kat (3 - 5 kg) heeft 3 tot 4 blikken per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveren op kamertemperatuur. 

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gourmet Gold Mousse Rund kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Gourmet Gold kattenvoer. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten. Zo is deze Gourmet Gold Mousse ook beschikbaar in de verrukkelijke smaken KalkoenTonijn en meer. Zo kunt u uw kat een gevarieerde maaltijd aanbieden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer is een smakelijk natvoer met kip en is geschikt voor alle soorten katten. Omdat uw kat een fijnproever is heeft Gourmet deze heerlijke mousse met kip ontwikkeld. Zij berust op een receptuur die met grote zorg en speciaal voor uw kat is samengesteld. Het resultaat is een delicate en overheerlijke sensatie voor iedere kat en voor iedere dag. Gourmet Gold Mousse kattenvoer is een volledige voeding.

Bij Brekz kunt u het beste Gourmet Gold kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer

Voor een gemiddelde volwassen kat (4 kg): ongeveer 3 blikjes per dag. Voor drachtige en zogende katten geldt; naar behoefte voeren. Het betreft een compleetvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse Kip kattenvoer

Vlees en vleesbijproducten (waarvan kip min. 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker. 

Analytische bestanddelen
Vocht (77%), eiwit (11%), vetgehalte (7%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,1%).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer met zalm voor uw oudere kat? Kijk dan eens bij Gourmet Gold Mousse met Zalm +7 kattenvoer. Een overzicht van al ons nat kattenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer zijn luxe vleeshapjes in een onweerstaanbare saus. Hiermee kunt u uw kat keer op keer verwennen. Elke variant van Gourmet Gold bevat een ander recept, om de variatie in het voedingspatroon van uw kat optimaal te houden. De recepten bevatten hoogwaardige ingrediënten, die elke kat kan waarderen. De acceptatie is hoog en het voer is dus geschikt voor kieskeurige katten. De voeding zit in handige portieblikjes van 85 gram, waardoor u uw huisdier altijd een verse maaltijd kunt garanderen. Het is volledig en andere aanvullende voeding is dus niet nodig. 

 • Volledige, luxe voeding bestaande uit vlees en saus
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten
 • Geschikt voor kieskeurige katten die niet alles lusten
 • Verkrijgbaar in portieverpakkingen / blikjes van 85 gram
 • Een tray bevat 24 blikjes

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  


Voedingsadvies Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Een volwassen kat heeft 3 tot 4 blikjes per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer

Vlees en dierlijke vleesproducten (waarvan 4% kip), graan, vis en visnevenproducten (4% zalm), mineraalstoffen, suiker.

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (1.290 IE/kg), vitamine D3 (200 IE/kg), ijzer (9 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), mangaan (1,7 mg/kg), zink (9 mg/kg).

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (7.5%), ruw vet (3.7%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.3%), vocht (81.5%)


Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar voer voor de oudere kat? Bekijk dan onze Gourmet Gold kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere de Gourmet Gold Mousse met Zalm +7.

Gourmet Gold Brokjes in saus Zalm en Kip > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Fijne Hapjes Brokjes in saus Kalkoen en Eend

Gourmet Gold Fijne Hapjes Brokjes in saus Kalkoen en Eend kattenvoer

Gourmet Gold Fijne Hapjes Brokjes in saus Kalkoen en Eend kattenvoer is een prijswinnende, veelzijdige voeding voor katten van alle rassen en leeftijden. Het product is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat katten fijnproevers zijn. Volgens het testresultaat van de Stiftung Warentest, waar de voeding een eerste prijs won, heeft zij deze gewonnen met dank aan de volledigheid en de evenwichtige verhouding van de voedingsstoffen. Die verhouding tussen voedingsstoffen is essentieel voor een optimale gezondheid van uw kat. En natuurlijk is het fijn wanneer u met zo'n volledige maaltijd uw kat ook een niet te versmaden hapje voorzetten kan. De voeding komt in handige blikjes en bevat eend en kalkoen in een smakelijke saus. 

Bij Brekz koopt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online. Wilt u Gourmet Gold Fijne Hapjes Brokjes in saus Kalkoen en Eend kattenvoer nog voordeliger bestellen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Gourmet Gold Fijne Hapjes Brokjes in saus Kalkoen en Eend kattenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Gourmet Gold Fijne Hapjes Brokjes in saus Kalkoen en Eend kattenvoer

Vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% eend, min. 4% kalkoen), plantaardige eiwitextracten, graan, vis en visnevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (10%), ruw vet (3%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (2%), vocht (81,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.540 IE/kg), vitamine D3 (240 IE/kg), ijzer (10,5 mg/kg), jodium (0,3 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (2,1 mg/kg), zink (10,5 mg/kg).


Voedingsadvies

Gourmet Gold is enkelvoer voor katten. Een volgroeide kat (ca. 3,5 kg) heeft genoeg aan 3 blikken per dag, verdeeld over tenminste 2 maaltijden. Serveren op kamertemperatuur verdient de voorkeur. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding? Kijk eens bij een ander product van Gourmet, bijvoorbeeld Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer. Voor een overzicht van ons assortiment natvoer voor katten kijk hier.
 

Gourmet Gold Brokjes in saus Kalkoen en Eend > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus

Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus

Katten zijn echte fijnproevers. U wilt uw kat daarom natuurlijk alleen de allerbeste voeding geven. Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus is een volledige blikvoeding voor uw kat. Deze voeding is gemaakt van malse stukjes rundvlees en kip van de beste kwaliteit in een fijne tomatensaus met een heerlijke smaak. U kunt deze voeding met een gerust hart aan uw kat voorschotelen. Ze zal kunnen genieten van deze ware smaaksensatie.   

Rundvlees en kip zijn rijk aan eiwitten. Dit draagt bij aan sterke en gezonde spieren en helpt de spiermassa te herstellen na een geleverde inspanning. Tomaten zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Deze volledige maaltijd bevat bovendien toegevoegde voedingsmiddelen om uw huisdier extra ondersteuning te kunnen bieden. De juiste vitaminen en mineralen dragen bij aan een goede gezondheid. Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus zit ten slotte in praktische blikken van 85 gram die u in één keer aan uw kat kunt voeren. Hierdoor hoeft u geen halve blikjes voer te bewaren. 

Dus bent u op zoek naar een verrukkelijke en gezonde compleetvoeding voor uw kat? Koop dan nu Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus goedkoop online bij Brekz! Eén tray bevat 24 blikjes voeding. 

De houdbaarheid van Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rundvlees min. 4%, kip min. 4%), plantaardige bijproducten (min 4% tomaat in de saus), plantaardige eiwitextracten, granen, vis en visbijproducten, mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (10%), ruw vet (2,8%), ruwe as (2,3%), ruwe vezel (0,5%), vocht (81%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (1.365 IE/kg), vitamine D3 (210 IE/kg), ijzer (9,5 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), mangaan (1,8 mg/kg), zink (9,5 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Gourmet Gold kattenvoeding is een compleetvoer voor katten van alle leeftijden. Een volwassen kat (3 - 5 kg) heeft 3 tot 4 blikken per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveren op kamertemperatuur.

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Gourmet Gold kattenvoer. We beschikken over een ruim aanbod aan voeding voor katten, zoals Gourmet Gold Mousse kattenvoer in de smaken Kalkoen of Tonijn. Voor katten die van afwisseling houden beschikken we over een 8-Pack met verschillende soorten voeding. Zo kunt u uw kat een gevarieerde maaltijd aanbieden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer

Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer

Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer is een heerlijke volledige maaltijd met zeevis voor katten van alle leeftijden. De maaltijd is een natvoer uit het nieuwe assortiment van Gourmet Gold, met heerlijke viscreaties om uw kat mee te verwennen. Is uw kat een visliefhebber? Dan zal hij zeker genieten van de hoge kwaliteit van dit Gourmet Gold met zeevis kattenvoer. Hij treft er fijne stukjes van de beste vis aan, geconserveerd in een smakelijke saus met een garnering van spinazie. De verfijnde combinatie van ingrediënten maakt dit tot een niet te versmaden maaltijd voor iedere kat. Voor dit product is alleen vis gebruikt die afkomstig is uit een MSC-gecertificeerde visserij.

Bij Brekz kunt u de het smakelijkste natvoer voor katten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer

Vlees en vleesbijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (zeevis 4%), granen, groenten (in de saus 4% spinazie), mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen

Vocht (81,5%), eiwit (10%), vetgehalte (3%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen : Vitamine A (1.540 IE/kg), vitamine D3 (240 mg/kg), Fe[E1] (10,5 mg/kg), I[E2] (0,3 mg/kg); Cu [E4] (0,9 mg/kg), Mn [E5] (2,1 mg/kg), Zn[E6] (10,5 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen: E516 (1590 mg/kg), E451 (1590 mg/kg). Met conserveermiddelen.
 

Voedingsadvies

Aanbevolen hoeveelheid voor een gemiddelde volwassen kat (4kg) is ongeveer 4 blikjes per dag in ten minste 2 verschillende maaltijden. Voor een gezond lichaamsgewicht dient de voeding aangepast te worden aan de individuele behoefte van uw kat. Voor drachtige of zogende katten geldt: naar behoefte. Serveren op kamertemperatuur. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit natvoer, bijvoorbeeld voor de oudere kat? Kijk eens bij het Gourmet Gold Mousse met Zalm +7 voer. Ons gehele aanbod van kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Gourmet Gold met zeevis in een saus met spinazie kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Mousse met Zalm +7 kattenvoer

Gourmet Gold Mousse met Zalm 7 plus kattenvoer

Gourmet Gold Mousse met Zalm 7 plus kattenvoer is een luxe voeding voor uw ouder wordende kat. De eiwitten en vitamine E ondersteunen de botten, gewrichten, tanden en nieren. De mousse variant van Gourmet Gold heeft een extra zachte structuur, wat erg smakelijk is voor uw huisdier. De voeding is van verse en hoogwaardige ingrediënten gemaakt, samengesteld met een speciaal recept. Elke variant van Gourmet Gold Mousse heeft een ander recept. Zo kunt u uw kat een optimale variatie in zijn voedingspatroon bieden. Deze zalm variant bevat verse zalm, die samen met de andere ingrediënten tot een lekkere pastei is verwerkt. Het heeft een hoog acceptatieniveau, zelfs de kieskeurige katten zullen het dus lekker vinden. Dit is volledig voer en er is dus geen aanvullende voeding nodig. Het voer is verpakt in handige portieblikjes van 85 gram, waarmee u uw huisdier altijd een verse maaltijd kunt bieden. 

 • Luxe voeding voor katten vanaf zeven jaar
 • Eiwitten en vitamine E ondersteunen de botten, gewrichten, tanden en nieren
 • Hoogwaardige ingrediënten, verwerkt in een uniek recept
 • Ook geschikt voor de kieskeurige katten
 • Verpakt in handige portieverpakkingen van 85 gram
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gourmet Gold Mousse met Zalm 7 plus kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse met Zalm 7 plus kattenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse met Zalm 7 plus kattenvoer

Een kat tussen de zeven en elf jaar heeft ongeveer twee blikjes per dag nodig. Katten ouder dan twaalf jaar hebben tot drie blikjes per dag nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse met Zalm 7 plus kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (zalm 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Analytische bestanddelen
Vocht (76,5%), eiwit (11,5%), vetgehalte (7,0%), ruwe as (3,0%) ruwe celstof (0,2%)
 

Ander kattenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor de ouder kat, maar voor volwassen katten? Bekijk dan onze Gourmet Gold kattenvoer pagina. Hier vindt u onder andere de Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer.

Gourmet Gold Mousse met Zalm +7 > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer

Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer

Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer is een zeer smakelijk nat kattenvoer uit de Gourmet Gold lijn. De lekkere mousse die in een handig blikje zit belooft uw kat een ware smaaksensatie. De meeste katten zijn echte fijnproevers en eten daarom het liefst iedere een vleesrijke maaltijd met een onweerstaanbare smaak. Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer is een heerlijke voeding die de verfijnde smaak van uw kat verwent. Dankzij de hoogwaardige kalkoen heeft het voer een unieke smaak en zal uw kat volop genieten van een delicate en overheerlijke sensatie. Bovendien is het voer op basis van hoogwaardige ingrediënten en bevat het toegevoegde mineralen. Hierdoor voldoet het goed aan de nutritionele behoeften van uw kat. 

 • Zeer smakelijk natvoer uit de Gourmet Gold lijn
 • Een onweerstaanbare smaak dankzij hoogwaardige kalkoen
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Eenvoudig te variëren met andere blikjes uit de Gourmet Gold lijn
 • Handige blikjes met een inhoud van 85 gram
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Gourmet Gold Mousse met Kalkoen 7+ kattenvoer is enkelvoer voor volwassen katten. Een volgroeide kat (3 - 5 kg) heeft 3 tot 4 blikjes per dag nodig, verdeeld over minstens twee maaltijden. 

Voor een gezond lichaamsgewicht van uw kat, dient u de voeding aan te passen aan de behoefte van uw kat.
 

Ingrediënten Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 kattenvoer

Vlees en vleesbijproducten (waarvan kalkoen min. 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11.0%), ruw vet (7.0%), ruwe vezel (0.1%), ruwe as (3.0%), vocht (77.0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1.440 IE/kg), vitamine D3 (220 IE/kg), ijzer (10 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink (10 mg/kg). E516 (3.100 mg/kg), E451i (4.500 mg/kg).

Met conserveringsstoffen.
 

Ander kattenvoer?

Houdt uw kat niet zo van gevogelte, maar meer van vlees of vis? Bij Brekz verkopen we een ruim aanbod aan Gourmet Gold kattenvoer. In ons assortiment vindt u dus ongetwijfeld de smaak die uw kat het lekkerst vindt! Bent u benieuwd naar nat kattenvoer van een ander merk? Bekijk dan ons overige aanbod nat kattenvoer!

Gourmet Gold Mousse met Kalkoen +7 > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer

Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer

Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer is een prijswinnende, exquise voeding voor katten van alle leeftijden. Het natvoer geeft uw fijnproever al dat hij wensen kan. In de warentest van Stiftung Warentest won Gourmet Gold Luxe niet voor niets de eerste prijs. De belangrijkste redenen hiervoor waren de volledigheid van de maaltijd en de evenwichtige verhouding van voedingsstoffen. Hiermee zorgt deze voeding ervoor dat uw kat langdurig gezond blijft. En behalve gezond is deze volledige maaltijd ook niet te versmaden. Voor iedere dag een andere smaak en iedere dag een gelukkige kat. De verpakking bevat de smaken:

 • Rund en kip
 • Konijn en lever
 • Zeevis in een saus met spinazi
 • Eend en kalkoen
   

Het natvoer wordt verkocht per 6 doosjes met 8 blikjes. U krijgt in totaal dus 48 blikjes.

Bij Brekz koopt u het beste natvoer voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer

Rund & Kip: vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% rund, min. 4% kip), plantaardige eiwitextracten, graan, vis en visnevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Eend & Kalkoen: vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% eend, min. 4% kalkoen), plantaardige eiwitextracten, graan, vis en visnevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (10%), ruw vet (3%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (2%), vocht (81,5%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.540 IE/kg), vitamine D3 (240 IE/kg), ijzer (10,5 mg/kg), jodium (0,3 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (2,1 mg/kg), zink (10,5 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Een volgroeide kat (ca. 3,5 kg) heeft 3 blikken per dag, verdeeld over tenminste 2 maaltijden, nodig. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor de oudere kat? Kijk dan eens bij Gourmet Gold Mousse met Kalkoen. Ons hele assortiment aan natvoer voor katten vindt u op de Merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
6 doosjes (48 blikken)
€ 21,89
Gourmet Gold 8-Pack Mousse tonijn/lever/kalkoen/rund kat

Gourmet Gold 8-Pack Mousse kattenvoer

De Gourmet Gold 8-Pack Mousse kattenvoer is een grote doos gevuld met de heerlijke soorten Gourmet Gold nat kattenvoer. Het smakelijke natvoer van Gourmet, belooft uw kat een ware smaaksensatie! De meeste katten zijn echte fijnproevers en eten daarom het liefst iedere dag wat anders. De blikjes uit de doos Gourmet Gold 8-Pack Mousse kattenvoer zijn een heerlijke maaltijd die de verfijnde smaak van uw kat verwent. De unieke smaakbeleving dankzij hoogwaardige ingrediënten zal er voor zorgen dat uw kat volop geniet van een delicate en overheerlijke sensatie. Bovendien kunt u dankzij de variatie regelmatig afwisselen en uw kat een gevarieerd dieet bieden, wat ook nog eens gezond is. De blikjes uit de Gourmet Gold 8-Pack Mousse kattenvoer doos hebben de smaken Tonijn, Lever, Kalkoen en Rund. Dit voer is op basis van hoogwaardige ingrediënten en bevat toegevoegde mineralen, waardoor het goed voldoet aan de nutritionele behoeften van uw kat. 

Onze klanten hebben goede ervaringen met het kattenvoer van Gourmet. Bij Brekz kunt u goedkoop de Gourmet Gold 8-pack Mousse kattenvoer doos online bestellen. Bestel het lekkerste voer eenvoudig bij ons, en wij zorgen dat het bij u thuisbezorgd wordt!

De houdbaarheid van Gourmet Gold 8-pack Mousse kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Gourmet Gold 8-Pack Mousse kattenvoer

Gourmet Gold Mousse Tonijn
Vlees en dierlijke nevenproducten, vis en visnevenproducten (4% tonijn), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.
Ruw eiwit 11.0%, ruw vet 7.0%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 3.0%, vocht 77.0%.

Gourmet Gold Mousse Lever
Vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% lever), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.
Ruw eiwit 11.0%, ruw vet 7.0%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 3.0%, vocht 77.0%.

Gourmet Gold Mousse Kalkoen
Vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% kalkoen), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.
Ruw eiwit 11.0%, ruw vet 7.0%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 3.0%, vocht 77.0%.

Gourmet Gold Mousse Rund
Vlees en dierlijke nevenproducten (waarvan min. 4% rund), plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, suiker.

Ruw eiwit 11.0%, ruw vet 7.0%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 3.0%, vocht 77.0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1.440 IE/kg), vitamine D3 (220 IE/kg), ijzer (10 mg/kg), jodium (0,2 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (1,9 mg/kg), zink (10 mg/kg). E516 (3.100 mg/kg), E451i (4.500 mg/kg). Met conserveringsstoffen.
 

Voedingsadvies Gourmet Gold 8-Pack Mousse kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveer het voer op kamertemperatuur

Voedingsadvies Gourmet Gold Mousse kattenvoer
Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg): ongeveer 3 blikjes per dag in ten minste 2 verschillende maaltijden. Voor drachtige of zogende katten: naar behoefte.

Bewaaradvies: bewaar ongeopende blikjes op een koele, droge plaats.
 

Ander kattenvoer?

Houdt uw kat meer van vlees dan van vis? U kunt de verschillende smaken natuurlijk ook los kopen. Bij Brekz verkopen we diverse soorten Gourmet Gold kattenvoer. Bekijk daarnaast eens ons overige aanbod nat kattenvoer!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
6 doosjes (48 blikken)
€ 21,89
Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kat

Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kattenvoer

Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kattenvoer is een smakelijk en veelzijdig natvoer voor de kat en bevat vier verschillende smaken. Het natvoer van Gourmet is gemaakt met kip, zalm, niertjes of konijn en staat bekend om zijn verfijnde smaak. Dankzij de vier verschillende smaken uit deze box kan uw kat lekker varieren. Alle smaken hebben een verschillende structuur en smaak en andere voedingsstoffen. Zo kunt u uw kat iedere dag weer verrassen met een lekkere maaltijd.

 • Met vier verschillende smaken voor meer afwisseling
 • Verschillende structuur, verschillende voedingsstoffen
 • Bereid met kip, zalm, niertjes of konijn
 • Heerlijke maaltijd voor de fijnproever
   
Bij Brekz kunt u het beste Gourmet Gold kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kattenvoer tegen de scherpste prijzen. 

De houdbaarheid van Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kattenvoer

Voor een gemiddelde volwassen kat (4 kg): 3 blikjes per dag. Individuele behoeften verschillen, u wordt aangeraden de hoeveelheid vast te stellen aan de hand van niveau van activiteit en huidig gewicht. Drachtende en zogende katten voeden naar behoefte. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Gourmet Gold 8-Pack Mousse kip/zalm/niertjes/konijn kattenvoer

De ingredienten voor de vier verschillende smaken.

Gourmet Gold met kip

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Gourmet Gold met zalm

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (zalm 4%), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Gourmet Gold met niertjes

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% niertjes), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Gourmet Gold konijn

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan konijn 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker.

Analytische bestanddelen (alle voedingen)
Vocht (77%), eiwit (11%), vetgehalte (7%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,1%). 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een luxe-mix Gourmet 8-pack? Kijk dan eens bij Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer. Voor een overzicht van al ons Gourmet Gold kattenvoer kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
6 doosjes (48 blikken)
€ 21,89
Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie kat

Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie kat

Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie is een volledige blikvoeding voor uw kat. Dit natvoer is geschikt voor volwassen katten en  is gemaakt van malse stukjes zeevis en spinazie in een heerlijke bechamelsaus met een heerlijke smaak. U kunt deze voeding met een gerust hart aan uw kat voorschotelen. Ze zal kunnen genieten van deze ware smaaksensatie.

Deze voeding is rijk aan vitaminen en mineralenen en bevatten bovendien toegevoegde voedingsmiddelen om uw huisdier extra ondersteuning te kunnen bieden. Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie kat zit ten slotte in praktische blikken van 85 gram die u in één keer aan uw kat kunt voeren. Hierdoor hoeft u geen halve blikjes voer te bewaren. 

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Zeer compleet
 • Met heerlijke bechamelsaus
 • Verse maaltijd
 • Handig portieblikje van 85 gram
 • De juiste hoeveelheid

Bij Brekz kunt u de lekkerste en meest gezonde natvoeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel thuisbezorgd!

Let op! De houdbaarheid van dit natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie kat

Geef een volwassen kat (van 3 tot 5 kg) 3 tot 4 blikken per dag. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveer het voer op kamertemperatuur. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Gourmet Gold Cassolettes Zeevis & Spinazie kat

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, melk en melkproducten, plantaardige eiwitextracten, groenten (4% spinazie in saus), vis en visproducten (4% zeevis), granen, plantaardige bijproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen
Vocht 81.5%, eiwit 1%, vetgehalte 3%, ruwe as 2%, celstof 0,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (154 IE/kg), vitamine D3 (24 mg/kg), Fe(E1) (1,5 mg/kg), jodium (0,3 mg/kg), koper (0,9 mg/kg), mangaan (2,1 mg/kg), zink (1,5 mg/kg).

Ander natvoer voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar product, zoals Gourmet Mon Petit Gevogelte (6x50g) kattenvoer? Bekijk ook eens ons gehele assortiment natvoeding en ontdek de heerlijke smaken van Whiskas en Felix.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold Hartig Torentje Kip & Wortel kattenvoer
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 11,69
2 trays (48 blikken)
€ 21,99
Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje kattenvoer

Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje

Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje bevat fijne stukjes rund, kip en andere heerlijke smaken, met geselecteerde groenten, zorgvuldig gegarneerd met een vleugje saus. Met Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje weet u zeker dat uw kat niet snel uitgekeken raakt op zijn maaltijden. Deze reeks natvoedingen zijn gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en gepresenteerd als torentje, voor een heerlijke eetervaring waar uw kat zeker van zal genieten. Het recept is rijk aan vitaminen A en D. Vitamine A is van groot belang voor de gezondheid van uw kat. Het versterkt het afweersysteem en kan de kans op oogproblemen verkleinen. Daarnaast draagt het ook bij aan de groei van cellen. Een tekort hieraan heeft een negatieve invloed op de groei en het zenuwstelsel van de kat. Vitamine D zijn belangrijk voor de vorming van sterke botten en tanden doordat het de opname van mineralen, calcium en fosfor bevorderen. Alle Gourmet Gold recepten zijn vrij van toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen. Bij Brekz kunt u Gourmet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje

Samenstellingen:

Rund en tomaat
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, groenten (1,2% gedehydreerde tomaten, gelijkwaardig aan 10,8% tomaten), plantaardige bijproducten, mineralen, suiker

Kip en wortelen
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, groenten (1% gedehydreerde wortelen, gelijkwaardig aan 9% wortelen), mineralen, suiker

Kalkoen en spinazie
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, groenten (0,45% gedehydreerde spinazie, gelijkwaardig aan 4% spinazie), suiker

Lam en sperziebonen
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, groenten (0,8% gedehydreerde sperziebonen, gelijkwaardig aan 7,2% sperziebonen), mineralen, suiker

Analytische bestanddelen: Vocht (74%), ruw eiwit (17%), ruw vet (4%), ruwe as (2%), ruwe celstof (1.1%)

Voedingsadvies Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje

Voor een gemiddelde kat van 4kg, 2 tot 3 blikjes per dag in tenminste 2 verschillende maaltijden. De hoeveelheid is gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en de correcte hoeveelheden dienen, indien nodig, aangepast te worden aan het gewicht en activiteit van uw kat. Voor het realiseren van een optimale voedingsbalans wordt aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen een complete droog- en natvoeding. Zorg ervoor dat uw kat altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft.  De houdbaarheid van Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een complete droogvoeding voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Purina One Adult Zalm. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al ons kattenvoer.

Gourmet Gold 8-Pack Hartig Torentje kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
6 doosjes (48 blikken)
€ 21,89

Soup

Verpakking Prijs
1 verpakking + Gratis Gourmet soup schaaltje
€ 23,95
2 verpakkingen + 2 Gratis Gourmet soup schaaltjes
€ 45,95
Verpakking Prijs
1 verpakking + Gratis Gourmet soup schaaltje
€ 23,95
2 verpakkingen + 2 Gratis Gourmet soup schaaltjes
€ 45,95
Verpakking Prijs
Tonijn & Ansjovis (32x40g) + Kip & Groenten (32x40g) + 2 Gratis Gourmet soup schaaltjes
€ 45,95

Perle

Gourmet Perle Sauce Delight (8x85gr) zakjes kat

Gourmet Perle Sauce Delight (8x85gr) zakjes kat

Gourmet Perle Sauce Delight (8x85gr) zakjes katis een heerlijke natvoeding met stukjes kip, rund, tonijn en zalm overgoten met saus. De voeding bevat vitamine A dat goed is voor de huid, de ogen, de groei en de weerstand en vitamine D3 dat zorgt voor sterke botten en tanden en een goedwerkend immuunsysteem. Aan de voeding zijn geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd.

 • Natvoeding met saus
 • 4 verschillende smaken
 • Houdt huid en ogen gezond
 • Zorgt voor groei en weerstand
 • Houdt botten en tanden sterk
 • Versterkt immuunsysteem
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Voedingsadvies Gourmet Perle Sauce Delight (8x85gr) zakjes kat

Geef een gemiddelde volwassen kat van 4 kg 4 zakjes van de voeding per dag verdeeld over minimaal 2 maaltijden. Pas de voeding eventueel aan de behoeften van uw kat aan en serveer de voeding op kamertemperatuur. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het eten. 

Ingrediënten Gourmet Perle Sauce Delight (8x85gr) zakjes kat

Samenstelling
Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan tonijn 4%), mineralen, plantaardige bijproducten en suiker.
Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan zalm 4%), mineralen, plantaardige bijproducten en suiker.
Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, plantaardige bijproducten en suiker.
Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, plantaardige bijproducten en suiker.

Analytische bestanddelen
Vocht (82%), eiwit (11,5%), vetgehalte (2,5%), ruwe as (2,1%) en ruwe celstof (0,2%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (590 IE/kg), vitamine D3 (90 IE/kg), ijzer(II)sulfaat-monohydraat (20,8 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,26 mg/kg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (2,3 mg/kg), mangaan(II)sulfaat-monohydraat (4,1 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (34 mg/kg) en zeevruchtenaroma (30 mg/kg).

Andere voeding dan Gourmet Perle Sauce Delight (8x85gr) zakjes kat?

Bekijk ook eens de voeding van onze andere merken, zoals Renske of Iams en bestel Renske Kat Vers Tonijn & Papaja 70 gram
of Iams Delights Land & Sea Collection 24x85 gr zakjes kat

> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 doosjes
€ 26,95
Verpakking Prijs
5 doosjes
€ 26,95
Gourmet Perle Mini Filets in Saus Multipack 60x85g kat
Gourmet Perle Mini Filets in Saus 60x85g zakjes kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 28,95
2 doosjes
€ 56,95

Mon Petit

Gourmet Mon Petit Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Vlees (6x50g) kattenvoeris een natvoeding voor volwassen katten. De voeding is gemaakt van rundvlees, kalfsvlees en lamsvlees in een heerlijke saus. Doordat er aan de voeding diverse vitaminen en mineralen zijn toegevoegd, is dit product niet alleen erg lekker, maar ook gezond! Gourmet Mon Peti (6x50g) kattenvoer is verpakt in handige maaltijdzakjes van 50 gram.  

 • Natvoeding
 • Met 3 soorten vlees
 • Met vitaminen en mineralen
 • Verpakt in zakjes van 50 gram

Bij Brekz kunt u de voeding van Gourmet Mon Petit eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Gourmet Mon Petit Vlees (6x50g) kattenvoer en uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Gourmet Mon Petit Vlees (6x50g) kattenvoer

Geef een gemiddelde volwassen kat van 4 kg, 6 tot 7 zakjes gedurende de dag in ten minste 2 aparte maaltijden. De volwassen gebruiksgemiddelden zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan, zodat hij op gezond gewicht blijft. Zorg altijd voor schoon en vers drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Gourmet Mon Petit Vlees (6x50g) kattenvoer

Samenstelling
Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist.
Met kalf: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalf 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist.
Met lam: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist.

Analytische bestanddelen
Vocht (81,5%), eiwit (12%), vetgehalte (2,8%), ruwe as (1,6%) en ruwe celstof (0,05%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (640 IE/kg), vitamine D3 (98 IE/kg), ijzer(II)sulfaat-monohydraat (22,5 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,28 mg/kg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (2,5 mg/kg), mangaan(II)sulfaat-monohydraat (4,4 mg/kg) en zinksulfaat-monohydraat (37 mg/kg). 

Andere natvoeding voor uw kat?

Bekijk ook ons gehele assortiment natvoeding en ontdek de heerlijke smaken van Whiskas en Felix, zoals Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei en Felix Pouch EDF Dubbel Zo Lekker Vis Gelei (4x100g).

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 doosjes
€ 9,69
8 doosjes
€ 18,59
Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer is een exlusief natvoer en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voeding komt in de smaken tonijn, zalm en forel en bestaat uit zes handige maaltijdzakjes. Dankzij het handige formaat hoeft u minder voer weg te gooien. Met de heerlijke smaak en de excusieve structuur van de voedingen doet u de visliefhebbers onder de katten een groot plezier.

 • Zes exclusieve voedingen in de smaken tonijn, zalm en forel
 • Handig formaat maaltijdverpakkingen, blijft minder over
 • Voor de echte visliefhebber
 • Geschikt voor iedere volwassen kat

Bij Brekz kunt u het beste Gourmet kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer

Voer uw volwassen kat (4kg) ongeveer 325 gr/dag. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Gourmet Mon Petit Vis (6x50g) kattenvoer

De ingrediënten voor de drie smaken met vis zijn:

Tonijn:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en vis bijproducten (4% tonijn), mineraalstoffen, suiker, gist.
Zalm:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en vis bijproducten (4% zalm), mineraalstoffen, suiker, gist.
Forel:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en vis bijproducten (4% forel), mineraalstoffen, suiker, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (3%), ruw vet (3%), ruwe vezel (0,05%), ruwe as (1,6%), vocht (81,5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
IJzer [E1] (25 mg/kg), jodium [E2] (0,31 mg/kg), koper[E4] (2,8 mg/kg), mangaan [E5] (4,9 mg/kg), vitamine D3 (109 IE/kg), vitamine A (713 IE/kg), Zink [E6] (40 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer in mousse van Gourmet met zalm? Kijk dan eens bij ons Gourmet Gold Mousse Zalm kattenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 doosjes
€ 9,69
8 doosjes
€ 18,59
Verpakking Prijs
4 doosjes
€ 9,69
8 doosjes
€ 18,59
Gourmet Mon Petit Vis & Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Vis & Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Vis & Vlees (6x50g) kattenvoer is een natvoeding voor volwassen katten. De voeding bestaat uit heerlijke, malse stukjes vlees en vis  en is verkrijgbaar in 2 smaken in één portie: zalm & kip, tonijn 7 rund, forel & kalkoen. Doordat er aan de voeding diverse vitaminen en mineralen zijn toegevoegd, is dit product niet alleen erg lekker, maar ook gezond! Gourmet Mon Petit Vis & Vlees (6x50g) kattenvoer is verpakt in handige maaltijdzakjes van 50 gram. Hierdoor heeft u minder restjes, en tegelijkertijd een verse maaltijd en meer variatie voor uw kat.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Twee smaken in één zakje
 • 3 verschillende variaties: zalm & kip, tonijn & rund, forel & kalkoen
 • Verse maaltijd
 • Verpakt in zakjes van 50 gram
 • De juiste hoeveelheid

Bij Brekz kunt u natvoer voor katten eenvoudig en voordeling online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Gourmet Mon Petit Vis & Vlees (6x50g)  kattenvoer voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel thuisbezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.


Voedingsadvies Mon Petit Vis & Vlees (6x50g) kattenvoer

Geef een gemiddelde volwassen kat van 4 kg, 6 tot 7 zakjes gedurende de dag in ten minste 2 aparte maaltijden. De volwassen gebruiksgemiddelden zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan, zodat hij op gezond gewicht blijft. Zorg altijd voor schoon en vers drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Gourmet Mon Petit Vis & Vlees (6x50g) kattenvoer

Samenstelling
Met zalm en kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan zalm 4%), , mineralen, suiker en gist

Met tonijn & rund: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan tonijn 4%), mineralen, suiker en gist

Met forel & kalkoen: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (waarvan forel 4%), mineralen, suiker en gist

Analytische bestanddelen
Vocht: 81,5%, eiwit: 12,0%, vetgehalte 3,0%, ruwe as: 1,4%, ruwe celstof: 0,05%.

Toegevoegde voedingsstofffen
Vitamine A (655 IE/kg), vitamine D3 (100 mg/kg), Fe(E1) (23 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,29 mg/kg), koperII)sulfaat-pentahydraat (2,6 mg/kg), mangaanII)sulfaat-monohydraat (4,5 mg/kg), zinksulfaat-pentahydraat (3,7 mg/kg).

Ander natvoer voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar product, zoals Gourmet Mon Petit Gevogelte (6x50g) kattenvoer? Bekijk ook eens ons gehele assortiment natvoeding en ontdek de heerlijke smaken van Whiskas en Felix.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 doosjes
€ 9,69
8 doosjes
€ 18,59
Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer

Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer is een natvoeding voor volwassen katten. De voeding bestaat uit heerlijke, malse stukjes vlees en is verkrijgbaar in 2 smaken in één portie: rund & kip, kalkoen & lever, gevogelte & lam. Doordat er aan de voeding diverse vitaminen en mineralen zijn toegevoegd, is dit product niet alleen erg lekker, maar ook gezond! Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer is verpakt in handige maaltijdzakjes van 50 gram. Hierdoor heeft u minder restjes, en tegelijkertijd een verse maaltijd en meer variatie voor uw kat.

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Twee smaken in één zakje
 • 3 verschillende variaties: rund & kip, kalkoen & Lever, gevogelte & lam
 • Verse maaltijd
 • Verpakt in zakjes van 50 gram
 • De juiste hoeveelheid

Bij Brekz kunt u natvoer voor katten eenvoudig en voordeling online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Gourmet Mon Petit Duo Vlees (6x50g) kattenvoer voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel thuisbezorgd!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Gourmet Mon Petit Duo vlees (6x50g) kattenvoer

Geef een gemiddelde volwassen kat van 4 kg, 6 tot 7 zakjes gedurende de dag in ten minste 2 aparte maaltijden. De volwassen gebruiksgemiddelden zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan, zodat hij op gezond gewicht blijft. Zorg altijd voor schoon en vers drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Gourmet Mon Petit Duo vlees (6x50g) kattenvoer

Samenstelling
Met rund en kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan rund 4% en kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist

Met kalkoen & lever: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4% en lever 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist

Met gevogelte en lam: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan gevogelte 4% en lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker en gist

Analytische bestanddelen
Vocht: 81,5%, eiwit: 12,0%, vetgehalte 3,0%, ruwe as: 1,4%, ruwe celstof: 0,05%.

Toegevoegde voedingsstofffen
Vitamine A (655 IE/kg), vitamine D3 (100 mg/kg), Fe(E1) (23 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,29 mg/kg), koperII)sulfaat-pentahydraat (2,6 mg/kg), mangaanII)sulfaat-monohydraat (4,5 mg/kg), zinksulfaat-pentahydraat (3,7 mg/kg).

Ander natvoer voor uw kat?

Op zoek naar een vergelijkbaar product, zoals Gourmet Mon Petit Gevogelte (6x50g) kattenvoer? Bekijk ook eens ons gehele assortiment natvoeding en ontdek de heerlijke smaken van Whiskas en Felix.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 doosjes
€ 9,69
8 doosjes
€ 18,59
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Gourmet nat kattenvoer

Gourmet natvoeding is smakelijk kattenvoer verkrijgbaar in de varianten mousse, in saus, les cassolettes en luxe mix. Of uw kat nu een voorkeur heeft voor mousse, voor brokjes in saus, of toch liever de luxe mix eet; bij Gourmet vindt u smakelijke voeding waar uw kat dol op is. Van die grote keuze wordt het natuurlijk wel wat lastiger kiezen. Daarom hier een korte inleiding in de wereld van Gourmet kattenvoer met achtereenvolgens; Gourmet Gold Mousse, Gourmet Gold in saus en Luxe Mix & Collections. Verder zijn er nog de categorieën: Mon Petit en Perle.

Gourmet Gold Mousse 

Deze lijn van Gourmet bevat voedingen op basis van een smakelijke mousse. Er staan diverse smaken op het menu, met vlees, gevogelte of vis. Speciaal voor de senior katten is er +7 voeding, die rekening houdt met eventuele kwaaltjes van de oudere kat. Er is ook een gemixte verpakking met diverse smaken, voor afwisseling op iedere dag.


Gourmet Gold in saus

Is uw kat meer een liefhebber van brokjes in saus? Wij begrijpen dat wel. Het Gourmet Gold in saus natvoer is niet te versmaden. Het voer is verkrijgbaar in diverse verfijnde smaken. Zo is er een voeding met zalm en kip; het Gourmet Gold Zalm en Kip in saus kattenvoer. Er is een exotische les cassolettes duo variant met vlees in tomatensaus; het Gourmet Gold Les Cassolettes Duo van vlees in tomatensaus voer.
 

Luxe Mix & Collections

Voor de echte fijnproevers onder de katten heeft Gourmet deze luxe mix ontwikkeld. Deze voeding bevat eend en kalkoen en is zodanig uitgebalanceerd dat hij voldoet aan de hoogste verwachtingen. Kijk voor dit voer bij de Gourmet Gold Luxe Mix Eend en Kalkoen. Natuurlijk is het extra lekker wanneer uw kat iedere dag een andere smaak natvoer krijgt voorgeschoteld. Daarom is er de 8-Pack Luxe Mix, met de smaken rund & kip, konijn & lever, zeevis in een saus met spinazi en eend & kalkoen. Dit is het Gourmet Gold 8-Pack Luxe Mix kattenvoer.

Bij Brekz kunt u het beste nat kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Gourmet kattenvoer, bijvoorbeeld omdat u kleinere porties wilt? Kijk dan eens bij Almo Nature natvoer. Een overzicht van al ons natvoer vindt u op de Merkenpagina.

Terug