Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Vetri Joint 10 - Tabletten voor honden en katten

Productinformatie
90 Tabletten
€ 25,75 (€ 0,29/ct)
€ 25,75 (€ 0,29/ct)
2 x 90 Tabletten
€ 49,95 (€ 0,28/ct)
€ 49,95 (€ 0,28/ct)
3 x 90 Tabletten
€ 72,75 (€ 0,27/ct)
Meest verkocht
€ 72,75 (€ 0,27/ct)

Vetri Joint 10 Tabletten voor hond en kat is een aanvullend diervoeder in tabletvorm ter ondersteuning van de gewrichten bij kleine honden en katten.

  • Smakelijke tabletten
  • Ondersteunt de opbouw van kraakbeen
  • Voor hond en kat

Meer informatie

Productinformatie Vetri Joint 10 Tabletten voor honden en katten

Vetri Joint 10 Tabletten voor honden en katten is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de gewrichten. Deze smakelijke tabletten dragen bij aan een gezond bewegingsapparaat en bieden extra ondersteuning bij sterke belasting of tijdens de groeifase. Veel dieren krijgen op een bepaald moment in hun leven last van problemen aan hun gewrichten. Veelal is dit op latere leeftijd. Jongere huisdieren kunnen hier echter ook last van krijgen.

Vetri Joint 10 Tabletten helpen uw huisdier vitaal oud te worden. Glucosamine en chondroïtinesulfaat dragen bij aan de opbouw en het onderhoud van gewrichtskraakbeen. MSM heeft een verlichtend effect doordat het de doorlaatbaarheid van membranen vergroot. Curcuma longa is een natuurlijke sterke anti-oxidant die bescherming biedt tegen vrije radicalen. Dit beperkt schade in het bewegingsapparaat. Daarnaast bevat Vetri Joint ook vitaminen C en E ter ondersteuning van het immuunsysteem. Vetri Joint 10 is speciaal voor kleine honden en katten. 

Bij Brekz kunt u allerlei verzorgingsproducten voor uw hond goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortiment voedingssupplementen en koop nu Vetri Joint 10 Tabletten voor honden en katten tegen een bijzonder scherpe prijs. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

Gebruiksaanwijzing Vetri Joint 10 Tabletten voor honden en katten

Aangeraden wordt om uw hond of kat 1 tablet per 10 kg te geven. Bewaar dit product droog en bij kamertemperatuur (15 – 25 °C). Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Vetri Joint 10 Tabletten voor honden en katten

Samenstelling:
Sorbitol Glucosaminesulfaat 20 % MSM 15 % Chondroïtinesulfaat 10 % 

Toevoegingsmiddelen per kg:
Vitaminen en provitaminen: 
Vitamine C (E300) 24.250 mg Vitamine E (RRR-alfa-tocoferylacetaat – 3a700) 4.690 mg 

Sporenelementen:
Zink (Zn - zinkchelaat van glycinehydraat – E6) 2.000 mg 

Aromatische stof: 
Curcuma Longa

Analytische bestanddelen:
Ruwe as: 6,7 %, ruw eiwit: 7,0 %, ruw vet: 0,9 %, ruwe celstof: 1,0 % 

Ander product?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product? Probeert u dan eens Beaphar Glucosamine Poeder voor hond en kat. Dit product helpt bij de opbouw en onderhoud van gewrichten en draagt bij aan de mobiliteit. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Bekijk dan eens ons volledige assortiment in de honden of kattenapotheek.