Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Seraquin voor honden

Productinformatie
60 Tabletten
€ 41,95
€ 41,95
2 x 60 tabletten
€ 81,95
€ 81,95
3 x 60 Tabletten
€ 117,95
Meest verkocht
€ 117,95

Seraquin voor honden is een aanvullend diervoeder voor honden met gewrichtsproblemen. 

  • Smakelijke tabletten
  • Snel werkzaam, binnen 4 - 6 weken
  • Bevordert de opbouw van kraakbeen

Meer informatie

Seraquin voor honden

Seraquin voor honden is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de normale gewrichtsfunctie van honden. Seraquin bevat glucosamine en chondroïtinesulfaat, twee essentiële bouwstenen voor de productie van kraakbeen. 
Kurkuma is een sterke, natuurlijke antioxidant die vrije radicalen wegvangt en daarmee de afremming van ontstekingsprocessen ondersteunt. Seraquin bevat een combinatie van deze bestanddelen en kan worden gegeven ter ondersteuning van de kraakbeenstofwisseling en een normale gewrichtsfunctie.

Bij Brekz kunt u diverse supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Seraquin voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame stoffen Seraquin voor honden

1 Seraquin tablet bevat: Glucosamine HCI (500 mg), Natriumchondroïtinesulfaat (380 mg), kurkuma-extract (50 mg).

Samenstelling: Geïnactiveerd gist (Saccharomycescerevisiae), glucosamine HCI, natriumchondroïtinesulfaat, Saccharose, gehydroliseerd kippeneiwit, glucose, maïs-eiwit, kurkuma.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (28,8%), ruw vet (2,7%), ruwe as (7,7%), ruwe celstof (0,1%), vocht (7%)

Dosering en bewaring Seraquin voor honden

Seraquin tabletten zijn zeer smakelijk en worden meestal spontaan opgenomen. Ze kunnen direct als een traktatie worden gegeven of verkruimeld en gemengd door de normale voeding.
Aanvangsdosering voor 4 - 6 weken:

Gewicht van de hond (kg) Dosering per dag
< 10 kg 1 tablet
10-20 kg 2 tabletten
20-40 kg 3 tabletten
> 40 kg 4 tabletten


Na de eerste 4 tot 6 weken kan de dagelijkse dosering geleidelijk worden verminderd met ½ tablet per week. Deze wekelijkse vermindering kan doorgaan tot de helft van de aanvangsdosering is bereikt, dit is de onderhoudsdosering. Op advies van de dierenarts kan een andere dosering worden aangehouden. Seraquin koel en droog bewaren (< 30⁰C). De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander smakelijke voedingssupplement ter ondersteuning van spieren en gewrichten? Kijk dan eens naar Renske Golddust Spier & Gewricht. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
12-01-2020
4
4
4
4
4
Onze hond had regelmatig last van zijn voorpoot, nu geven wíj hem 1 tablet seraquin per dag en heeft al geruime tijd geen last meer gehad