Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Productinformatie
90 Tabletten
€ 18,25
€ 18,25
2 x 90 Tabletten
€ 34,95
€ 34,95
3 x 90 Tabletten
€ 49,49
Meest verkocht
€ 49,49

Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat is een aanvullend diervoer dat bijdraagt aan o.a. het hart, het immuunsysteem, de vacht en huid en de darmen.

  • Ondersteunt tevens de beweeglijkheid
  • Makkelijke toediening
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat is een aanvullend diervoer dat dankzij het hoge aandeel aan visolie, bijdraagt aan een gezonde vacht en huid, darmen en een goedwerkend hart en immuunsysteem.

Daarnaast kan Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat de beweeglijkheid ondersteunen en heeft het een positief effect op de geestelijke gezondheid van uw dier. De capsules zijn makkelijk te gebruiken en kunnen (bij chronische klachten) aanhoudend worden gegeven. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Samenstelling (per capsule): 

Visolie (1000 mg), EPA (180 mg), DHA (120 mg), vitamine E (d-alpha-tocopherol) (0,3%).

Productadvies Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzng: 

Honden 1-3 capsules
Katten 1-2 capsules

Geef deze dosering 1 tot 2 keer per dag. Bouw de dosis langzaam op. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan (bij chronisch ongemak) aanhoudend worden gegeven. 

Geef het product rechtstreeks in de bek of vermeng het met het normale voer. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan een hogere dosering nodig zijn. Het is dan prima een dubbele te geven. Als u verbetering merkt, kunt u dan afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. Uw dier kan in het begin van de behandeling last hebben van dunne ontlasting. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van Puur Omega-3 Capsules voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een product zoekt dat voordelig is voor het afweersysteem, kunt u dit product van Puur proberen. Voor een overzicht van onze verzorgingsmiddelen voor de hond, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenapotheek.