Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS tot 5 kg (120 gr.)

Productinformatie
Per stuk
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Per 2
€ 13,49 (€ 6,75/ct)
€ 13,49 (€ 6,75/ct)
Per 3
€ 19,95 (€ 6,65/ct)
€ 19,95 (€ 6,65/ct)

Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS  tot 5 kg (120 gr.) zijn natuurlijke kauwstrips met 100% plantaardige ingrediënten voor zeer kleine honden tot 5 kg. Geschikt voor honden met een voedselintolerantie voor dierlijke eiwitten.

  • Met 100% plantaardige ingrediënten
  • Gepatenteerde ‘Z’ vorm
  • Reinigt en verzorgt
  • Vermindert tandplak- en tandsteenvorming
  • Voor een frisse adem

Meer informatie

Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS  tot 5 kg (120 gr.)

Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS  tot 5 kg (120 gr.) zijn gebaseerd op natuurlijke, vegetarische ingrediënten en is zeer smakelijk. De gepatenteerde ‘Z’ vorm zorgt voor grip en verbetert de reinigende werking van de tanden en het tandvlees van de hond. Het vermindert tandplak- en tandsteenvorming, voorkomt een slechte adem en zorgt voor gezond tandvlees. Het regelmatig kauwen van een VeggieDent kauwstrip helpt bij de dagelijkse gebitsverzorging en resulteert in schone tanden en gezond tandvlees. De hondensnack is een caloriearme kauwstrip en is 100% gebaseerd op plantaardige ingrediënten. Dit maakt deze kauwstrip uitermate geschikt voor honden met voedselintolerantie als gevolg van dierlijke eiwitten. 
De VeggieDent kauwstrips maken deel uit van het dagelijkse verzorgingsschema van het gebit van de hond. Geef minstens één VeggieDent kauwstrip op de dagen dat de tanden van de hond niet worden gepoetst. De juiste balans tussen de aangepaste dikte en kauwduur van VeggieDent Very Small, zorgt voor een optimale reinigende werking bij zeer kleine honden. Daarnaast toont wetenschappelijk onderzoek aan dat VeggieDent een klinisch bewezen effect op de vermindering van gingivitis heeft.

Bij Brekz kunt u gezonde hondensnacks van Virbac goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS  tot 5 kg (120 gr.) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS  tot 5 kg (120 gr.)

Samenstelling:
Maïszetmeel, glycerine, soya eiwit, rijstbloem, smaakstof, sorbitol, maïsderivaten en chloorhexidine. Met conserveermiddelen EG - toevoegingsmiddelen. VeggieDent kauwstrips bevatten geen dierlijke ingrediënten. 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 18%, ruw vet 1%, ruwe celstof 4%, ruw as 1,2%
Energie 3,4 kcal/kg.

Dosering en bewaring Virbac VeggieDent kauwstrips hond XS  tot 5 kg (120 gr.)

De VeggieDent kauwstrips maken deel uit van het dagelijkse gebitsverzorgingsprogramma van de hond, waarvan tandenpoetsen een belangrijk onderdeel is. Geef op dagen dat u het gebit van de hond niet poetst, minstens één VeggieDent kauwstrip per dag. Vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn voor uw huisdier.
Let op!
Indigestie na onvoldoende kauwen op dit soort producten, kan leiden tot braken of verstopping van de darmen. Let daarom op het kauwgedrag van uw hond en geef niet een te kleine kauwstrip. Geef honden die snel en schrokkerig eten bij voorkeur de kauwstrip vlak na het eten. VeggieDent droog en tussen 15-25°C, buiten bereik van kinderen bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar de VeggieDent voor honden tussen de 10 en 30 kg? Kijk dan eens naar Virbac VeggieDent Medium hondensnack. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze gebitsverzorgingsproducten voor honden.
 
Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
15-08-2020
1
2
3
4
5
Snelle levering en correct