Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac Hexagel 100 ml

Productinformatie
100 ml
€ 10,95 (€ 109,50/l)
€ 10,95 (€ 109,50/l)
2 x 100 ml
€ 21,25 (€ 106,25/l)
€ 21,25 (€ 106,25/l)
3 x 100 ml
€ 31,49 (€ 104,97/l)
Meest verkocht
€ 31,49 (€ 104,97/l)

Virbac Hexagel 100 ml helpt om een normale bacteriële flora in de mond te behouden.

  • Verwijdert bacteriën
  • Helpt tandplak en tandsteen voorkomen
  • Voor mondholte en huid

Meer informatie

Virbac Hexagel 100 ml

Virbac Hexagel 100 ml is een verfrissende en reinigende chloorhexidine gel voor honden en katten. De gel kan gebruikt worden in de mondholte en op de huid. Chloorhexidine is een ontsmettend middel. Het doodt veel van de bacteriën die in de mondholte voorkomen. Deze bacteriën kunnen ontstekingen, tandplak en tandsteen veroorzaken. Virbac Hexagel helpt om de normale bacteriële flora te behouden. Het middel kan gebruikt worden voor, tijdens of na tandsteenverwijdering. Voor de dagelijkse verzorging kan het worden gebruikt om de bek van de hond of kat te reinigen na iedere maaltijd, tenzij het advies van uw dierenarts anders luidt.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Hexagel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Virbac Hexagel 100 ml

Samenstelling: Chloorhexidinegluconaat (0,5%)

Gebruik en bewaring Virbac Hexagel 100 ml

Virbac Hexagel goed schudden voor gebruik. Breng Hexagel direct of door middel van een tandborstel aan op het gebit en langs het tandslijmvlies van uw hond of kat. U kunt Virbac Hexagel tweemaal daags gebruiken, bijvoorbeeld na de maaltijd van uw huisdier. Het product dient niet te worden gebruikt op open wonden. De houdbaarheid van Virbac Hexagel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een kleine tandenborstel om het gebit van uw huisdier makkelijk te kunnen verzorgen? Kijk dan naar de Trixie Tandenborstel. Kijk ook eens naar onze heerlijke, gezonde tandverzorgende snacks voor honden.