Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac C.E.T. Kauwstrips hond tot 10 kg

Productinformatie
141 gram
€ 9,49 (€ 67,79/kg)
€ 9,49 (€ 67,79/kg)
2 x 141 gram
€ 18,49 (€ 102,72/kg)
€ 18,49 (€ 102,72/kg)
3 x 141 gram
€ 27,25 (€ 64,88/kg)
Meest verkocht
€ 27,25 (€ 64,88/kg)

Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 10 kg zijn kauwstrips met een reinigende werking en helpen het gebit gezond te houden. De voordelen:

  • Reinigende werking door kauwen
  • Remt groei bacteriën tandplak
  • Geschikt voor honden tot 10 kg

Meer informatie

Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 10 kg

Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg zijn kauwstrips met een reinigende werking die helpen het gebit gezond te houden. De kauwstrips beschikken over het C.E.T. Dual Enzyme System. Dit systeem remt de zuurproductie en groei van bacteriën af die verantwoordelijk zijn voor tandplak. Zo helpt zij het gebit te reinigen tijdens het kauwen. In combinatie met twee dagelijks poetsen helpen de kauwstrips het gebit gezond te blijven. Dit product is bedoeld voor honden met een gewicht tussen 5 en 10 kg.

  • Reinigt het gebit tijdens het kauwen
  • Met C.E.T. Dual Enzyme System
  • Voorkomt groei van bacteriën die tandplak veroorzaken
  • Geschikt voor honden tussen de 5 en 10 kg

Bij Brekz kunt u de beste Kauwproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 10 kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruik Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 10 kg

De kauwstrips maken deel uit van het dagelijkse verzorgingsschema van het gebit van de hond, waarvan het tandenpoetsen een ander onderdeel is. Geef daarom minstens één C.E.T. kauwstrip op de dagen dat de tanden van de hond niet worden gepoetst.

De kauwstrips zijn geschikt voor honden die lichter zijn dan 5 kg (XS) tot zwaarder dan 25 kg.

Ingrediënten Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 10 kg

C.E.T. Dual Enzyme System (glucose-oxydase en lactoperoxydase), kaliumthiocyanaat, runderhuid, zeezout, kipsmaak, dextrose, plantaardige eiwitten en biergist.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dental snack gemaakt van rund voor de hond? Kijk dan eens bij onze Farmfood Rawhide Dental Donut.