Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Virbac C.E.T. Kauwstrips hond tot 5 kg ( 200 gr.)

Productinformatie
200 gram
€ 13,75 (€ 68,75/kg)
€ 13,75 (€ 68,75/kg)
2 x 200 gram
€ 26,95 (€ 67,38/kg)
€ 26,95 (€ 67,38/kg)
3 x 200 gram
€ 39,49 (€ 65,82/kg)
Meest verkocht
€ 39,49 (€ 65,82/kg)

Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.) zijn smakelijke kauwstrips met een reinigende werking en helpen het gebit gezond te houden. De voordelen:

  • Reinigende werking door kauwen
  • Remt groei bacteriën tandplak
  • Geschikt voor honden tot 5 kg

Meer informatie

Informatie Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.)

Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.) zijn kauwstrips met een reinigende werking die helpen het gebit gezond te houden. De kauwstrips beschikken over het C.E.T. Dual Enzyme System. Dit Enzymsysteem remt de zuurproductie en de groei van bacterien die verantwoordelijk zijn voor tandplak. Zo reinigen de kauwstrips door kauwen het gebit. In combinatie met twee dagelijks poetsen helpen zij het gebit gezond te blijven. Het product is geschikt voor honden tot 5 kg.

  • Reinigende, antibacteriële werking
  • C.E.T. Dual Enzyme System
  • Voorkomt groei van bacteriën die tandplak veroorzaken
  • Gebit wordt gereinigd door kauwen
  • Geschikt voor honden tot 5 kg

Bij Brekz kunt u de beste Kauwproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruik Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.)

De kauwstrips maken deel uit van het dagelijkse verzorgingsschema van het gebit van de hond, waarvan het tandenpoetsen een ander onderdeel is. Geef daarom minstens één C.E.T. kauwstrip op de dagen dat de tanden van de hond niet worden gepoetst.

De kauwstrips zijn geschikt voor honden die lichter zijn dan 5 kg (XS) tot zwaarder dan 25 kg.

Ingrediënten Virbac C.E.T. Kauwstriplets hond tot 5 kg (200 gr.)

C.E.T. Dual Enzyme System (glucose-oxydase en lactoperoxydase), kaliumthiocyanaat, runderhuid, zeezout, kipsmaak, dextrose, plantaardige eiwitten en biergist.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natuurlijke hondensnack voor de hond? Kijk dan eens bij onze Hokamix Bonies Natuurlijke Hondensnacks - 400 gr.