Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Vingertandenborstels voor de hond

Productinformatie
Per verpakking
€ 1,99
€ 1,99

Vingertandenborstels voor de hond is een tandenborstel die u om uw vinger kunt doen om vervolgens het gebit van uw hond te reinigen.

  • Voorkomt gebitsproblemen
  • Nauwkeurig en pijnloos
  • Per twee stuks verpakt (1 tandenborstel + 1 massageborstel)

Meer informatie

Vingertandenborstels voor de hond

Vingertandenborstels voor de hondis een handig product om de tanden van uw hond mee te poetsen. Deze vingertandenborstel van het merk Beeztees bevordert de gezondheid van het gebit en tandvlees. Tandenpoetsen is namelijk niet alleen iets wat mensen doen, voor honden is het ook erg belangrijk. Zo voorkomt u gebitsproblemen en ontstekingen. De vingertandenborstel is zeer gemakkelijk in gebruik, omdat het product over uw vinger te plaatsen is. Dit maakt het poetsen overzichtelijk en nauwkeurig. U kunt hiermee alle delen van het tandvlees bereiken. In tegenstelling tot tandenborstels is de kans dat u uw huisdier pijn doet erg klein. Door het kleine formaat erg handig mee te nemen. Per 2 stuks verpakt. 

  • Product om het gebit van uw hond nauwkeurig mee te poetsen
  • Bevordert de gezondheid van de tanden en het tandvlees
  • Voorkomt gebitsproblemen en ontstekingen
  • Voor nauwkeurig gebruik, zonder pijn
  • Handig mee te nemen 
     

Bij Brekz kunt u de beste gebitsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vingertandenborstels voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Vingertandenborstels voor de hond

Zorg ervoor dat de hond zo jong mogelijk went aan het verzorgen van het gebit. Dit voorkomt dat hij tegenstand zal bieden. Maak er daarom een prettig dagelijks ritueel van. Schuif de vingertandenborstel over de wijsvinger. Poets de tanden en tussenruimtes aan de binnenkant en de buitenkant gedurende minstens 3 minuten. Gebruik hierbij een tandpasta die geschikt is voor honden. Spoel de vingertandenborstel na gebruik goed af. 

Andere gebitsreiniging?

Bent u op zoek naar een ander product waarmee u het gebit van uw hond kunt reinigen? Bekijk dan ons Gebit assortiment. Hier verkopen we onder andere Beaphar Mondwater voor hond en kat. Dit middel voorkomt tandplak en geeft een frisse adem. Het is eenvoudig toe te dienen door het te mengen met water.


Reviews
4
4
4
4
4
2.8 / 5 (5)
10-09-2019
4
4
4
4
4
Product zoals ik verwacht had
28-01-2019
4
4
4
4
4
Zeer gemakkelijk in gebruik Aangenaam voor de hond
24-01-2019
4
4
4
4
4
Nig niet kunnen gebruiken
08-11-2017
4
4
4
4
4
Prima tooltje voor op je vinger, zodat je met beleid en meer gevoel de tanden van je hond kan verzorgen.
10-07-2017
4
4
4
4
4
Wel handig om te poetsen. Je moet wel met z' n tweeen zijn om de hond hoed vast te houden