Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orozyme RF2 Sticks Hond S

Productinformatie
28 X 13 gram
€ 14,75 (€ 40,97/kg)
€ 14,75 (€ 40,97/kg)
56 x 13 gram
€ 28,75 (€ 39,38/kg)
€ 28,75 (€ 39,38/kg)
84 x 13 gram
€ 42,25 (€ 38,76/kg)
Meest verkocht
€ 42,25 (€ 38,76/kg)

Orozyme RF2 Sticks Hond S zijn smakelijke sticks die de mondhygiëne ondersteunen bij honden tot 10 kg.

  • Helpt tandplak te voorkomen
  • Draagt bij aan een frisse adem
  • Voor honden tot 10 kg

Meer informatie

Productinformatie Orozyme RF2 Sticks Hond S

Orozyme RF2 Sticks Hond S helpt tandplak en een slechte adem bij honden tot 10 kg te verminderen. De plantaardige sticks bevatten het gepatenteerde bestanddeel RF2, een actieve formule die de vorming van biofilm op de tanden aanzienlijk vermindert en een slechte adem helpt te voorkomen. Biofilm is de voorloper van tandplak en tandplak kan uiteindelijk resulteren in tandsteen. De samenstelling, structuur en vorm van Orozyme Sticks zorgen voor langdurig kauwplezier en een grondige reiniging van het gebit. Orozyme RF2 zorgt ervoor dat de mondflora in balans blijft en tandaanslag helpt tegengaan. Zo houdt u het gebit van uw hond gezond en sterk.

Bij Brekz kunt u gebitsverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orozyme RF2 Sticks Hond S tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Orozyme RF2 Sticks Hond S

Plantaardige bijproducten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, oliën en vetten, RF2 - Rheum palmatum radix pulvis.

Technologische toevoegingsmiddelen: 
Conserveermiddelen 

Sensoriële toevoegingsmiddelen: 
Kleurstoffen 

Analytische waarborgen:
Ruw eiwit: 6,5 %, ruw vet: 1,5 %, ruwe as: 3,5 %, ruwe celstof: 1,5 %, vocht: 14,0 %.

Gebruik en bewaring Orozyme RF2 Sticks Hond S

Geef dagelijks na de maaltijd 1 Orozyme RF2 Stick aan uw hond. U kunt de Orozyme Sticks ook afwisselen met Orozyme RF2 Aquadyl. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat. Laat het gebit van uw hond regelmatig controleren door uw dierenarts. De sticks droog bewaren bij kamertemperatuur (15 - 25 °C) en het zakje goed sluiten na gebruik. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Wilt u de sticks graag afwisselen met een anti-plakvloeistof? Kijk dan eens naar Orozyme RF2 Aquadyl. Is uw hond zwaarder dan 10 kg? Dan kunt u op de pagina met onze gebitsverzorgingsproducten kijken voor de andere varianten van Orozyme.