Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orozyme RF2 Sticks Hond L

Productinformatie
28 x 33 gram
€ 22,75 (€ 24,73/kg)
€ 22,75 (€ 24,73/kg)
56 x 33 gram
€ 44,49 (€ 24,05/kg)
€ 44,49 (€ 24,05/kg)
84 x 33 gram
€ 65,49 (€ 23,64/kg)
Meest verkocht
€ 65,49 (€ 23,64/kg)

Orozyme RF2 Sticks Hond L zijn smakelijke sticks voor een goede tandhygiëne bij grote honden vanaf 30 kg.

  • Helpt tandplak te voorkomen
  • Draagt bij aan een frisse adem
  • 1 stick per dag

Meer informatie

Productinformatie Orozyme RF2 Sticks Hond L

Orozyme RF2 Sticks Hond L zijn kauwsticks ter ondersteuning van een goede mondhygiëne en een frisse adem bij uw trouwe viervoeter. Het is belangrijk om de mondhygiëne van uw hond goed onder controle te houden. Bij een slechte mondhygiëne kunnen gezondheidsproblemen voorkomen. Door het gebit van uw hond te verzorgen, kunt u hoge kosten bij de dierenarts voorkomen. Belangrijk is het om te zorgen dat er geen tandplak opbouwt op de tanden van uw hond. Om zijn mondhygiëne te ondersteunen kunt u uw hond Orozyme RF2 sticks geven.

Orozyem RF2 sticks bevatten het gepatenteerde bestanddeel RF2. Dit voorkomt de vorming van een biofilm op de tanden. Een biofilm is een laagje van bacteriën. Een biofilm op de tanden is de voorloper van tandplak. Wanneer deze biofilm niet wordt gevormd, kan tandplakvorming worden voorkomen. Daarnaast hebben deze sticks een speciale samenstelling en ergonomische vorm om langdurig kauwen te stimuleren. Hierdoor helpt het mechanische schuureffect de tandplak te voorkomen.

Bij Brekz kunt u de beste tandverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Orozyme RF2 Sticks Hond L voor de scherpste prijzen.

Gebruiksaanwijzing Orozyme RF2 Sticks Hond L

Geef dagelijks 1 Orozyme RF2 Stick aan uw hond na de maaltijd. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking is. Laat het gebit van uw hond regelmatig controleren door uw dierenarts. Bewaar dit product bij kamertemperatuur en sluit het zakje goed na gebruik. De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Orozyme RF2 Sticks Hond L

Samenstelling:
Plantaardige bijproducten, granen, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, oliën en vetten, RF2 - Rheum palmatum radix pulvis

Toevoegingsmiddelen:
Technologische toevoegingsmiddelen: Conserveermiddelen 

Sensoriële toevoegingsmiddelen: 
Kleurstoffen 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 6,5 %, ruw vet: 1,5 %, ruwe as: 3,5 %, ruwe celstof: 1,5 %, vocht: 14,0 % 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product voor de verzorging van het gebit van uw hond? Bekijk dan eens onze overzichtspaging Gebitsverzoringsproducten voor honden. Hier vindt u onder andere nog meer producten van Orozyme, zoals Orozyme tandpasta voor hond en kat.